- Konu Sahibi monarosa352
-
Doğuda var herhalde bu.. Cehaletin geldiği son nokta gerçekten.Tam bilmesem de,
ağaların eli opulur ya o bakımdan.sen benim agam, yiğidim, erimsin gibi gibi...
Gereksiz bilgi lutfen yaymayalim.
ayyyyyyy öfffffffffffffff!! laf yetiştirme seviyesi bile ilkokul terk!! Tamam kardeş pes ettim ben, sen laf yetiştirmelerin bitince son cevabı yine yazarsın.. son laf bükücü sensin tamam.Hııı hıı tamam
Bazı toplumlarda ata diye tabir edilen babadan sonra, ikinci ata olarak koca kabul edilir. Soy sürdüren, evi geçindiren pipili. Hanenin atası. Dolayısıyla ataya gösterilen hürmet, kocaya da gösterilir. Sadece Türk toplumunda değil, başka toplumlarda da var bu kocaya hürmet meselesi. Türk toplumunda da ataya hürmetin en belirgin sembolü el öpmek. Dolayısıyla hürmeti bu şekilde ifade ediyorlar. Doğuda, güneydoğuda pek yaygındır eşin elini öpme durumu. Ben o yüzden şaşırmadım. Beni şaşırtan, 2020 yılında hala bu geleneği istikrarla savunup bir de saygı ile bağdaştırmak.
ayyyyyyy öfffffffffffffff!! laf yetiştirme seviyesi bile ilkokul terk!! Tamam kardeş pes ettim ben, sen laf yetiştirmelerin bitince son cevabı yine yazarsın.. son laf bükücü sensin tamam.Hııı hıı tamam
İsterseniz beşer beşer ureyin yine de bizim sayımızı geçemeyeceksinizNeyse ya sizden sıkıldım istediğinizi yazın sizler gibi insandn utanıyorum kendilerini bi halt sanıp aman kadın şöyle böyle diye diye ülkeyi ne hale getirdiniz bende kadınım ama kadınla koca arasında ki ilişkisinde kadın yapmamalı gibi akılları kendinize saklayın özentiliğinizden de bıktım çok zorunuza gidiyosa terk edin burayı neyse ki sayımız çok çatlasanızda patlasınız da bu ülke böyle kalacak herşey yerli yerinde olacak sizin yapacağınız tek şey içinizi kemire kemire yok olmak üzülmeyin ama ha kıskançlığı bırakınnyse hadi toplaşıp gidin yavrucaklarımmmm
tamam annemm yılanın başını küçükken ezeceksinİsterseniz beşer beşer ureyin yine de bizim sayımızı geçemeyeceksiniz
Hıhı tamam eyy oleyyyayyyyyyy öfffffffffffffff!! laf yetiştirme seviyesi bile ilkokul terk!! Tamam kardeş pes ettim ben, sen laf yetiştirmelerin bitince son cevabı yine yazarsın.. son laf bükücü sensin tamam.
Bu ne yaaaa!!!!!Senin yaran var galiba annemmmm dr götürecem diyicem de veterinerler kapalı
Valla ben 41 yaşındayım ezmek için geç kalmışsın biraz , ancak bu yazdiklarinizin ekran görüntüsünü aldık , terörizm ve toplumda nefret yaratmak , tehdit suçlamalarıyla savcılığa bildireceğimNeyse ya sizden sıkıldım istediğinizi yazın sizler gibi insandn utanıyorum kendilerini bi halt sanıp aman kadın şöyle böyle diye diye ülkeyi ne hale getirdiniz bende kadınım ama kadınla koca arasında ki i
tamam annemm yılanın başını küçükken ezeceksin
Eyy abartmaBu ne yaaaa!!!!!
Bu nasıl bir üslup?...
bu yaptığınız hakareti bence aynen siz hakediyorsunuz..
Bu ülke böyle kalacak demişsiniz evet kalacak. TC Cumhuriyeti Devleti olarak kalacak var mı sorun?Neyse ya sizden sıkıldım istediğinizi yazın sizler gibi insandn utanıyorum kendilerini bi halt sanıp aman kadın şöyle böyle diye diye ülkeyi ne hale getirdiniz bende kadınım ama kadınla koca arasında ki ilişkisinde kadın yapmamalı gibi akılları kendinize saklayın özentiliğinizden de bıktım çok zorunuza gidiyosa terk edin burayı neyse ki sayımız çok çatlasanızda patlasınız da bu ülke böyle kalacak herşey yerli yerinde olacak sizin yapacağınız tek şey içinizi kemire kemire yok olmak üzülmeyin ama ha kıskançlığı bırakınnyse hadi toplaşıp gidin yavrucaklarımmmm
İnsanlara bu şekilde hakaret edemezsiniz.Senin yaran var galiba annemmmm dr götürecem diyicem de veterinerler kapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?