- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi monarosa352
-
İyi de çok üzerine varılmış bunu görmüyor musunuz cidden?
Neyi savunduğunu dahi şaşırmış bir anda üzerine gelinince, her şey birbirine girmiş. Yallah Arabistan'a diye başlanmış yani, cidden buna gerek var mı? Bir zararı mı var eşini öpmesinin, öyledir geleneği-görgüsü, biz de kendi fikirlerimizi söyleriz doğru bulmadığımızı filan bu da bizim görüşümüz ama şu atışma çok lüzumsuz.
İşte mevzu saçma bir şekilde ülke düşmanlığına geldi ben de anlamadım valla. Görmediniz yazdıklarını diyorlar da gerçekten göremiyorum büyük bir şey. Muhtemelen bir şey çıkmaz şikayetten ama işte evine kağıt gelince eşi ne der ne duruma düşer bilemedim.
Bak be
Şikayet edilmesinin sebebi el öpmesi değil, hakaret ve bölücü yorumlar yapması..İyi de çok üzerine varılmış bunu görmüyor musunuz cidden?
Neyi savunduğunu dahi şaşırmış bir anda üzerine gelinince, her şey birbirine girmiş. Yallah Arabistan'a diye başlanmış yani, cidden buna gerek var mı? Bir zararı mı var eşini öpmesinin, öyledir geleneği-görgüsü, biz de kendi fikirlerimizi söyleriz doğru bulmadığımızı filan bu da bizim görüşümüz ama şu atışma çok lüzumsuz.
Burda ne yazdın da herkes sizin üstünüze geldi afedersiniz? Niye cevap vermiyorsunuz merak ediyorum. SizBak ben tek bişey yazdım herkes üstüme geldi bende patladım bundada öyle oldu kendimi koruyamıyorum
Şikayet edilmesinin sebebi el öpmesi değil, hakaret ve bölücü yorumlar yapması..
bir üyüye “seni veterinere götüreyim” gibi birşey yazdığını okuyunca kan beynime sıçradı.
Böyle olmasını istemezdim.
Umarım dersini almıştır.
Burda ne yazdın da herkes sizin üstünüze geldi afedersiniz? Niye cevap vermiyorsunuz merak ediyorum. SizSuleymanin Hurremi kullanıcıyı alıntılayarak üstüne gitmişsiniz, bende cevap vererek sizin üstünüze geldim. “Siz hiç öpermisiniz siz de öperssniz mazallah egonuz zedelenir...” yazmıssınız bu sekilde bende elbette cevap verecektim size.
Diğer topikte yaratmak istediğiniz polemiği burdada denemek ve üyelerin sinir hücreleriyle oynamak istediniz ama başaramadınız. Size üzüldüm, susayım dedim ama yok bir yere kadar aile terbiyeside mi görmediniz hiç saygı namına bir şey yok, uslup desen o biçim ve nasıl öğreneceksiniz bu saygıyı, edebi, adabı?
Bu platformda kimse elini sallaya sallaya günlük hayatının stresini üyelere satışarak çıkaramaz.
Kimse elini sallaya sallaya hiçbir üyeye saldırgan davranışlarda bulunamaz.
Ve kimse elini sallaya sallaya internet dünyasında parmak kaslarını çalıştırarak saygısız davranışlarda bulunamaz.
Evet.bu ülkeden gidin, biz çoğunluğuz demesi de benim beynime sıçrattı kanı
Aaa benden sonra ne olaylar olmuş şu temizliğimi bitireyim de okuyayım bariBurda ne yazdın da herkes sizin üstünüze geldi afedersiniz? Niye cevap vermiyorsunuz merak ediyorum. SizSuleymanin Hurremi kullanıcıyı alıntılayarak üstüne gitmişsiniz, bende cevap vererek sizin üstünüze geldim. “Siz hiç öpermisiniz siz de öperssniz mazallah egonuz zedelenir...” yazmıssınız bu sekilde bende elbette cevap verecektim size.
Diğer topikte yaratmak istediğiniz polemiği burdada denemek ve üyelerin sinir hücreleriyle oynamak istediniz ama başaramadınız. Size üzüldüm, susayım dedim ama yok bir yere kadar aile terbiyeside mi görmediniz hiç saygı namına bir şey yok, uslup desen o biçim ve nasıl öğreneceksiniz bu saygıyı, edebi, adabı?
Bu platformda kimse elini sallaya sallaya günlük hayatının stresini üyelere satışarak çıkaramaz.
Kimse elini sallaya sallaya hiçbir üyeye saldırgan davranışlarda bulunamaz.
Ve kimse elini sallaya sallaya internet dünyasında parmak kaslarını çalıştırarak saygısız davranışlarda bulunamaz.
Heh ben ona da tepki verdim yazdım hatta. Saldırılar da hoş değil. Kendini ifade etmekte zorlanan birini kışkırtınca, Arabistan falan saçma sapan karışınca haliyle olay bambaşka bir hal almış.
Ben de göremedim baktım bir şey mi kaçırıyorum diye ama. :/
Evet.
çoğunluk derken neyi kastetti?
Anlayamadım.. konu başka yerlere gitmesin diye de sesimi çıkartmadım.
Şikayet edilmesinin sebebi el öpmesi değil, hakaret ve bölücü yorumlar yapması..
bir üyüye “seni veterinere götüreyim” gibi birşey yazdığını okuyunca kan beynime sıçradı.
Böyle olmasını istemezdim.
Umarım dersini almıştır.
bu ülkeden gidin, biz çoğunluğuz demesi de benim beynime sıçrattı kanı
Sicile işleniyor mu. Adlı sicil kaydında bölücülük faaliyeti olarak geçiyor mu merak ettim. Geçiyorsa ilerde çoluk çocuğu da etkileyecektirİlk şikayet mesajını brn attım , beni kocasının elini öpmesi , ya da başka yerini öpmesi ilgilendirmiyor
Ancak bana yazdığı "yılanın başını küçükken ezeceksin" ve ülkede ne kadar çoğunluk olduklarından , bizim yok olmamızı istediği mesajlarından aşırı rahatsızlık duydugum için şikayet ettim
Bana göre bu boluculuktur
Ayrıca idrak boşuna üzüldüğünü düşünüyorum , kocası da kendisi gibidir , en fazla ağzına sağlık karicim der geçer
İlk şikayet mesajını brn attım , beni kocasının elini öpmesi , ya da başka yerini öpmesi ilgilendirmiyor
Ancak bana yazdığı "yılanın başını küçükken ezeceksin" ve ülkede ne kadar çoğunluk olduklarından , bizim yok olmamızı istediği mesajlarından aşırı rahatsızlık duydugum için şikayet ettim
Bana göre bu boluculuktur
Ayrıca idrak boşuna üzüldüğünü düşünüyorum , kocası da kendisi gibidir , en fazla ağzına sağlık karicim der geçer
Bı fikrim yok bununla ilgiliSicile işleniyor mu. Adlı sicil kaydında bölücülük faaliyeti olarak geçiyor mu merak ettim. Geçiyorsa ilerde çoluk çocuğu da etkileyecektir
Yok be milanam keşke öyle olsa. Bu erkek baskısına çok maruz kalan kadınların bir müddet sonra delirmemek için yaptıkları şey bu. Pipiye tapma,erkekleri savunma ve hatta üstün görme. Annemden biliyorum, teyzemfen biliyorum, birçok kadından biliyorum.
Konudan uzak kaldım, noluyor anlamadım ama sayımız çok nereye istiyorsanız gidin lafları her kesimin yobazının laflarıdır. siz nasıl isterseniz yaşayın ama bu ülkeyi vatan kabul etmiş insanlara bu şekilde şeyler söylemeye hakkınız yok. Herkes haddini hududunu bilsin.ne toprak ne de devlet babanızın malı değil. Devlet bir sözleşmeyle kurulur, herkes bu sözleşmeye uymak zorundadır, siz de öyle. Yükselttiniz beni yine bu lafları nerde görsem tırnaklarımı çıkarıyorum. Yettiniz artık.. Ben istedim oldu tavrından çekiyoruz. Çoğunluk her zaman doğru olmaz, demokrasi, cumhuriyet de çocuğunluktan ibaret değildir.ha eminim kıskanılacak bir yanınızda yoktur.Neyse ya sizden sıkıldım istediğinizi yazın sizler gibi insandn utanıyorum kendilerini bi halt sanıp aman kadın şöyle böyle diye diye ülkeyi ne hale getirdiniz bende kadınım ama kadınla koca arasında ki ilişkisinde kadın yapmamalı gibi akılları kendinize saklayın özentiliğinizden de bıktım çok zorunuza gidiyosa terk edin burayı neyse ki sayımız çok çatlasanızda patlasınız da bu ülke böyle kalacak herşey yerli yerinde olacak sizin yapacağınız tek şey içinizi kemire kemire yok olmak üzülmeyin ama ha kıskançlığı bırakınnyse hadi toplaşıp gidin yavrucaklarımmmm
Kızlar bence karşılıklı hararetlenip birbirinizi çok yanlış yerlere sürüklemişsiniz.
Burada dahi güzelce konuşularak halledilebilecek, anlaşılabilecek bir şeyi nasıl Bimer şikayetine kadar götürdünüz ben anlamadım, bu da doğru değil; basit şeylerle şikayet sistemlerini doldurup-meşgul etmek. Gerçekten aleni bir olaya ulaşılmasını da geciktiren şeyler bunlar.
"Yallah Arabistan'a" denirse bir el öpmeden, o kız da "Siz batı özentisisiniz" der kovalar, sonra da işte Cumhuriyet filan karıştırılmış, hararetten saçmalanmış, aleni bir karşıtlık-bölücülük yazısı okuyamadım şahsen, karşılıklı sinirler gerildikçe herkesin ağzından ters şeyler çıkmış, o da karşıt duracağım diye gerçekte öyle düşünmediği bir şeyin savunucusu gibi görünmüş. Yapmayın, benim okuduğum satırlarda bu var, ha daha farklı bir şey sezdiyseniz, başka konularından, başka yorumlarından bilginiz izleniminiz varsa bilemem ama salt bu konu içinde, birbirinizi gerdikçe yanlış anlaşılma yaşandığını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?