Çok kırıcı alaycı insanlar burada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ülke de senin yaşın kadar vergi ödemiş insanlara avrupa özentisi demek nasıl bir saçmalık..Yani senden daha çok bu ülkenin vatandasilar. fikirleri sana ters olabilr ama saygı duymak zorundasın zorundayız.. arabistan gibi kadinlarin 20 sinif insan olarak yasadigi hayvandan bile daha az deger gördüğü ulkeyi bir kadın olarak savunmak ne bileyim.. avrupaya özenmek bin kat daha güzel birşey.. En basiti dışarı tek başına çıkabilirsin..

Neyse boşverin. Arabistan’a gitsin de 3 tane kuması olsun. Hepsi sıra sıra öpsünler kocişlerini.

Bence ailenin dediklerini de burada söylenenleri de takma... Herkesin yaşadıkları, yaşam şekilleri, hayata bakış açıları çok farklı, herkesten aynı anlayışı bekleyemezsiniz.. Ne alırsanız alın birileri takacak bir kulp bulur... Anneniz de öyle biri galiba.

Bir önceki konunada cevap yazmıştım . Mentalite olarak küçük düşünüyosun eşyaya bu kadar para verdim annem beğenmedi doğru değil . Sen istersen altın kaplama al trilyonlar yatır konu beğeniyse herkes beğenmek zorunda değil . Bunu para ile ölçmen yanlış umarım anlayabilmişsindir... Verilen para ile değer , beğeni ölçülmez !

Konu başka yerlere gitmiş.Ama bana göre bir kadının kesinlikle ekonomik özgürlüğünün olması gerekiyor.Oku demeyeceğim çünkü buna niyetin yok en azından kendini geliştirmeye bak yaşın çok küçük ablan olarak bu tavsiyeleri verebilirim.Ayrıca farklı görüşler bizim zenginliğimizdir.Bizden farklı düşünen insanları hoş görmeliyiz.

e yanlıs yaptıgınızda ıyı yapmıssın aynen boyle devam et sıkma canını yazmamızın bır faydası var mı
gercekler acıdır.
kacarak evlenen kımseye kımse destekleyıcı yorumda da bulunmaz herseyın bır usulu var kacarak rest cekerek herkesı ezerek arkasına bakmadan gıden de basının her turlu caresıne bakabılecek demektır

kusura bakmayın ne dıyelım kı bılemedım ben ? yanı sızı mutlu edecek ne dememızı ıstıyorsunuz mesela ?

bu tavır bu sitenin yeni yüzü oldu resmen. herkes yazdığı her konuda dibine kadar haklısın, aslansın, kaplansın densin istiyor. hele kv yada görümceyi haklı bulan çıkarsa yandı.

bu aralar başkalarının fikrine saygı duymayıp hakaret yoluyla bastırmaya çalışan insan sayısı kk da arttı...
Özellikle dinle bunu yapmaya çalışan insanlar..
Birine patlayacaktı elbet

Üzüldüm ama çok değil yalan söyleyemem...
Ben de 22 yaşındayım kocasının elini öpebilir lafım yok ama insanlara hakaret edemez...
Ya da siz biz ayrımı kimse yapamaz

evladım niye madem namazında niyazındasın da kadına veterinere götüreyim seni diyorsun? niye hakaret ediyorsun daha dikkatli olman gerekmez mi ?
aklıma müge anlı ya çıkan zeynep ergül muhabbeti geldi , o da sürekli her suçun ardından namaz kılıyorum , dergaha gidiyorum diyordu , müge anlı da güzel bir cevap vermişti. Yapıp yapıp bunların arkasına sığınmak ne kadar doğru acaba.

Seninle aynı ülkede nefes aldığım için utanıyorum. Cehaletin vücut bulmuş halisin. Yazık ne desek sana boş. İslamı böyle savunuyorsan allah aşkına savunma üstü kalsın. Anca takiyye var gerisi boş. İşin garip yani sadece senin gibi düşünenleri müslüman sanacak kadar da komiksin. İnsanları görmeden haklarında bilgi sahibi olmadan sallıyorsun.
Dinin devletin sizin gibi cahillerin diline düşmesine üzülüyorum.

haksız olduğunu aslında farkedip kabul etme olgunluğu gösteremeyen insanların başvurduğu yöntem.
bunu ya dinle yaparlar ya zenginlikle yada kocam benim kölemdir mottosuyla. bu 3 konu ile bir şekilde diğer kadınlar üzerinde baskı yaratıp örtmeye çalışıyorlar bişeyleri. erkek tarafında da karım benim kölemdire dönüşüyor iş.

Ay ben o seriyi izledim, şaka gibilerdi. En son "Hepinizin sevabını alacağım" filan diyordu.
Adamı kıtır kıtır doğramışlar, parçalara bölüp evin temeline gömmüşler, hala "Alnım ak" diyorlar, bir de Kur'ana el basmışlar. Abi kitap "Öldürme" diyor, bunlar "Öldürdüğümüzü söyleyeni kitap çarpsın" diye üzerine el basıp yemin ediyor. Dehşetle izledim, salt merak ettim youtube'dan açtım, bir yandan resim yapıyorum bir yandan bunları dinliyorum filan... Bu nasıl bir din anlayışıdır, nedir bu diye kallar geldiydi. O kadın full sömürü, toplumun her hassasını sömürü üzerine yaşıyor; engelli değil engelli taklitleri filan, maaş bağlatmış, ondan sadaka almış öbüründen bağış, fitre parası osu busu... Dini de elbette diline dolar öyle bir tip. Dertleri sadece para,kolay yoldan para.

Ego okşama yorumunu yapan bendim.
Sana bişey diyim mi şeyini öpmüyorum ben eşimin he siz yapıyorsanız herkesi kendiniz gibi sanmayın
Ben eşinin elini öpmesini değil eşinin eşini SAYGIDAN öpmesini eleştirdim.

Öglen burda kiyametler koptu, ilk yorumdan sona kadar takip ettim ama yorum yazma geregi duymadim.
Benim anlamadigim namazinda niyazinda olan biri siteye girip neden hakaretler eder, baskalarini ezmeye calisir ki? Dinde kalp kirmak gunah degil mi?
Arkadas din din demeden once insan olmayi ogrenin once.
Her kes dindar degil ve ya her kes modern degil, bir-birinize saygi duymayi ogrenin.
Benim icin din onemli degil, insanlik önemli.
Ben açik bir kadinim, esimin akrabalari kapali. Bana hep ezikleyici, kafir gozuyle bakarlar, yanlarinda durarken bile bogulurum, oyuzden muhattap bile olmuyorum.

Az saygi ya...

Haklısınız. Aynı coğrafyada yaşadığımıza inanamıyorum bazen şaka gibi geliyor. Abisi imamdı ve bu olaylara karışınca görevden alınmayıp emekliye ayrılması da cabasıydı. Nerden tutsak elimizde kalır .Din insanın allah ile kendi arasındadır , sürekli bu konuyu vurgulamaları zaten din sömürüsünden başka bir şey değildi.

Aman aman şimdi konu bide tesettüre girerse hiç çıkamayız buradan
Bizler avrupai özentisiymişiz öyle diypr ya arkadaş oysaki ben tesettürlü bir insanım namaz niyaz demeyeceğim o allah ile benim aramda o bilsin yeter.
Bazı üyelerde takiyye var gerisi yok. Namazı da allah korkusundan mı eş baskısından mı kılıyor acaba....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…