- 17 Ağustos 2011
- 25.632
- 163.149
- 798
- Konu Sahibi monarosa352
-
Seni üzenleri gözardı et canım başka türlü baş edemezsin boşyere kafana takmaaaÇok kırıcı ve alaycı insanlar var burada.
İnsanlar burada kimseye anlatamadığı sıkıntıları anlatıyor. Siz insanlık namına onlarin gönüllerini rahatlatıp, mutlu edecek mesajlar yazmanızı bekliyorlar yazmayacaksanız saçma buluyorsanızda saygı duyup yazmassınız.
Allah'a şükür büyük derdim yok Allah büyük derdi olan; evsiz,yurtsuz,öksüz,savaşta olan,çocuğu olamayan,kocası hayırsız çıkan vs... İnsanlara yardım etsin benim yaşadığım yer kendi memleketimden ayrı bir şehir ve hiç kimsem yok yalnızım konuşacak iki laf edecek kimsem yok kış olduğu için bebeğim olduğu için dışarı markete bile çıkamıyorum çok sıkıldım bunaldım saçma sapan takılmıyacak konuları kafamda takabiliyorum kişiliğim gereği takıntılı bir insanim zaten eşim işten yorgun geliyor,yemek yiyip uyuyor benimle tv dahi izleyemiyor. Ben burada çakma feyk değilim öyle olsam ne amacım olur ki ve konulara cevap verecekseniz düzgün okuyun lütfen ben bilezikle alakalı birşey demedim konumda ve ben hava atmak amaçlı birşey yazmadım konumda fiyat yazmamın sebebi ise annemin küçümseyecek kadar kötü eşyam olmamaması eşim Allah razı olsun tek taraflı olarak herşeyimi yapmış olması diğer eski konumda baya abartmışsınız yine dinen kocaya saygı diye birşey vardır. Ben bayramlarda filan eşimin elini öperim o da benim alnımdan öper eşim benden de yaşça büyük o yüzden de onla ilişki tarzımız böyle yaşım küçük ondan bazı şeyleri akıl erdiremiyor olabilirim bana yardım edecek bir büyüyüm de yok ben evlenirken bir yumurta pişirmeyi dahi bilmiyordum evlenince herşeyin güzelini yapmayı uğraşarak kendi çabamla ögrendim ve her yiyen eli lezzetli diye konuşur çamaşır ütü bilmezdim ama eşimi hep temiz ütülü kıyafet giydirdim bebek tutmasını dahi bilmiyordum şimdiyse bebeğimi tek başıma kendim banyo ettiriyorum yaşım küçük ve bana yardık edecek yanımda duracak kimse olmadığı için ben herşeyimi kendim çaba sarf ederek yapmaya çalışıyorum. Kaçarak evlenmemin nedeni o an ki osikolojik durumlarımdan gençliğimin verdiği kontrol edilemeyen duygular ve sorunlar. Konularımda noktalama işaretlerine takılmışsınız ben hızlı şekilde konuyu yazıyorum ondan uğraşmsmıştım. Cahilliğimden değil lisede okul sıralamasındaydım 4 yıllık da Okul öncesi ögretmenliği kazanmıştım herkes hata yapar ben de yaptım kaderim buymuş üniversite kazanmama rağmen kaçarak evlendim ama şükür kocam hayırsız bir koca değil evinde işinde gücünde ve okumamı istiyor. Ama geçmişteki hatamı kaçarak evlenmemi hep konularda kırıcı şekilde söyleyip durmuşsunuz bana zamanında kol kanat geren bir ailem olsaydı emin olun kaçmazdım okulumu okurdum bende kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. Sonuna kadar ilgi gösterip okuduysanız teşekkür ederim
takiyye-nin anlami ne?))) Namaz kilmak cok guzel bir sey ama gercekten bu tarz insanlar neden kiliyor anlamis degilim, her halti yerler, sonra ben namazimda niyazimda insanim kimseyle isim olmaz derler. Her kese saldiran kadina aşiri sinirlendim. Sen millete agzina geleni say, sonra sikayeti duyunca kucuk emrahi oyna.Aman aman şimdi konu bide tesettüre girerse hiç çıkamayız buradan
Bizler avrupai özentisiymişiz öyle diypr ya arkadaş oysaki ben tesettürlü bir insanım namaz niyaz demeyeceğim o allah ile benim aramda o bilsin yeter.
Bazı üyelerde takiyye var gerisi yok. Namazı da allah korkusundan mı eş baskısından mı kılıyor acaba....
KK'nin bazi insanlarinin her konuya "vurun kahpeye" diye koştuğunu düşünüyorum. Benim de derdim var sirf milletin linciyle ugrasmak istemediğim icin konu acmiyorum.
Daha once instagramda sadece benim durumumda olanlara hitap eden bir sayfa var. Oraya gayet yardim amacli bir soru postu attım -sonuçta elbet birileri o yollardan gecmistir diye. Adeta linc yedim. Fake diyenler, dalga gecenler, laf sokanlar... oysa kesinlikle bu kadar abartilacak ya da polemik yaratacak bir konu degildi.
Ama insanlar sosyal medyayı bir hinç çikarma- ofke atma araci olarak kullanıyorlar.
Bu nedenle konu acan insanlari ozguveninden dolayı tebrik etmek istiyorum
takiyye-nin anlami ne?))) Namaz kilmak cok guzel bir sey ama gercekten bu tarz insanlar neden kiliyor anlamis degilim, her halti yerler, sonra ben namazimda niyazimda insanim kimseyle isim olmaz derler. Her kese saldiran kadina aşiri sinirlendim. Sen millete agzina geleni say, sonra sikayeti duyunca kucuk emrahi oyna.
O da dogru, simdi de yorumumdan dolayi tesettur yuzunden kavga cikar, kendimi kotu hiss ederim.
biliyorum, yorumlarda gordum. Kiskanclar filan diyormus uyelere. Bu kadar saldirip sonra şrekin kedisine donusmesi bir az uzdu beni malesef.o arkadaşın ilk olayı değil bu zaten. daha önce başka bir konuda da hakaretvari yazıları olmuştu.
Senin yorumunu alintiladim ama konu o kadar karisti ki birkaç şey söylemek istiyorum bununla ilgiliKK'nin bazi insanlarinin her konuya "vurun kahpeye" diye koştuğunu düşünüyorum. Benim de derdim var sirf milletin linciyle ugrasmak istemediğim icin konu acmiyorum.
Daha once instagramda sadece benim durumumda olanlara hitap eden bir sayfa var. Oraya gayet yardim amacli bir soru postu attım -sonuçta elbet birileri o yollardan gecmistir diye. Adeta linc yedim. Fake diyenler, dalga gecenler, laf sokanlar... oysa kesinlikle bu kadar abartilacak ya da polemik yaratacak bir konu degildi.
Ama insanlar sosyal medyayı bir hinç çikarma- ofke atma araci olarak kullanıyorlar.
biliyorum, yorumlarda gordum. Kiskanclar filan diyormus uyelere. Bu kadar saldirip sonra şrekin kedisine donusmesi bir az uzdu beni malesef.
Bundan once de bir erkek saldirmisti uyelere. O da sikayet edildi, sonu noldu onun acaba. Cok merak ediyorum. O da her kesi Turkiyeden kovuyordu, gidin falan diyordu.
Kendini korumak sakınmak manasına gelir. Tdk da böyle yazıyor.takiyye-nin anlami ne?))) Namaz kilmak cok guzel bir sey ama gercekten bu tarz insanlar neden kiliyor anlamis degilim, her halti yerler, sonra ben namazimda niyazimda insanim kimseyle isim olmaz derler. Her kese saldiran kadina aşiri sinirlendim. Sen millete agzina geleni say, sonra sikayeti duyunca kucuk emrahi oyna.
O da dogru, simdi de yorumumdan dolayi tesettur yuzunden kavga cikar, kendimi kotu hiss ederim.
Aynen, ben de cok saldirgan gordum ama daha çozemedim sebebini. Hep şaşirmisim oyle insanlara.evet böyle insanlar şikayet etmekle bitmeyecekler ama azalacaklar. burası dışında da hem üniversite hem de spor kulüplerinin forumlarında uzun yıllar hep üyeydim, çok yazdım çok okudum.
ne yazık ki bu tip insanlar var ve bence içlerinde bastırılmış birşeylerin acısını bu şekilde çıkarıyorlar. çünkü bir fikri, bir inancı samimiyetle savunan ve ona inanan insan zaten tartışma vizyonuna da sahip oluyor genelde.
ama bazıları da ne yazık ki araştırmadani anlamadan sırf bazı normlara uymak için bir fikir üzerinden gidiyor ve o fikri savunmanın tek yolu da hakaret ve saldırganlık oluyor.
Burada neredeyse herkesin yorumuna (ben dahil) beğenmedim işareti koyan bir üyenin postuna herkes çok güzel yorumlar yapmış. Ben hatta konusuna 3 tane güzel yorum yaptım, ne kadar iyiyim ben yaKK'nin bazi insanlarinin her konuya "vurun kahpeye" diye koştuğunu düşünüyorum. Benim de derdim var sirf milletin linciyle ugrasmak istemediğim icin konu acmiyorum.
Aynen, ben de cok saldirgan gordum ama daha çozemedim sebebini. Hep şaşirmisim oyle insanlara.
Senin yorumunu alintiladim ama konu o kadar karisti ki birkaç şey söylemek istiyorum bununla ilgili
Ben bu platformda düzgün şekilde açılan konularda hiç dalga geçildiğini , alay edildiğini görmedim , birkaç saçma yorum oluyor bu da zaten çok normal değil mi? Burada binlerce kadınız , elbet arada çıkacak saçma ve tuhaf yorumlar
Genelde üyelerin dalga geçtiği konular gerçekten absürt konular , yani bende bazen fazla vurmuşlar diyorum ama cidden düzgün şekilde açılan dert konularında dalga geçildiğini görmedim , eğer şahit oluyorsan lütfen beni o konuya tagle sana zahmet
KK'nin bazi insanlarinin her konuya "vurun kahpeye" diye koştuğunu düşünüyorum. Benim de derdim var sirf milletin linciyle ugrasmak istemediğim icin konu acmiyorum.
Burda kavga cikarken siz temizlikle ugrasiyordunuz))) Gormustum yorumunuzu)))Kendini korumak sakınmak manasına gelir. Tdk da böyle yazıyor.
Cümlede kullandığım anlamı ise sıkışınca ben namaz kılıyorum dindarım masumum gibi takılmaktı.
Aslında aynı şeyi konuştuk yani :)
O ağzı bozuk kadın ilk bana salladı diğer arkadaşlara tartışmaya başlamış tansiyon yükselmiş ben daha anca oluyabildim tamamını.
İyiki de şikayet etmişler böyle troller çoğaldı artık. Sosyal mecrada böyle takılamayacağını öğrenmiş oldu.
Sizi ne zaman görsem boşanmış yenge adayı ile ilgili konu açan üye aklıma geliyorben dediğim gibi yaşamak isteyip yaşayamadıkları, bastırdıkları duyguların dışa vurumu gibi görüyorum. bir de kendimi mi savunsam saldırsam mı derken genelde uydurma şeyler yazar sonra unutup ertesi gün tersini yazarlar.
bu arkadaşta geçen günkü konuda eşime asla iş yaptırmam, o evin erkeği, sadece para kazanmalı derken bugün burda eşime istediğim her işi yaptırırım yazmış..
aslında gerçekten zor bir hayatları var. yollarını kaybetmişler gibi. ama bu kimseye başkalarına hakaret etme, hele de vatana yönelik çirkin kelamlarda bulunma hakkını vermez.
Aslinda ne konustugunu anlamiyordu, birilerinden duymus tekrarliyordu. Hatta siz Vatana yonelik konusuyorsun filan dediginizde şaşirdi cunki soylediklerinin anlamini bilmiyor.ben dediğim gibi yaşamak isteyip yaşayamadıkları, bastırdıkları duyguların dışa vurumu gibi görüyorum. bir de kendimi mi savunsam saldırsam mı derken genelde uydurma şeyler yazar sonra unutup ertesi gün tersini yazarlar.
bu arkadaşta geçen günkü konuda eşime asla iş yaptırmam, o evin erkeği, sadece para kazanmalı derken bugün burda eşime istediğim her işi yaptırırım yazmış..
aslında gerçekten zor bir hayatları var. yollarını kaybetmişler gibi. ama bu kimseye başkalarına hakaret etme, hele de vatana yönelik çirkin kelamlarda bulunma hakkını vermez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?