- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi monarosa352
-
Türkçe lütfenSiz bitmediniz sürece bende benimgiler de bitmiyecek inşallah
Türkçe lütfenAnlaşamıyoruz bari konuşabilelim belki bi faydası olur
Merak ettiğim, eşin sana ya da ailenden birine kufur ediyor mu? Şiddet, hakaret var mi? Esim bana %100 saygi gösteriyor diyebilir misin?peki ben diyorum ki ben eşimi sevdiğim için öpüyorum ha saygıdan be demek istediğim şu bazı insanlar var eşimin elini öpersem nasıl olurum ne cahilliğim kalıyo ne eğitimim ne arabistanlığım saygıda sevgide evliliğin temeli tabiki
Valla üzülüyorum ne bileyimEğitim şart diyoruz, ama arkadaş ondan da nasibini almamış ki
Bitmiyorsanız gidin ötede bayılın o zamanSiz bitmediniz sürece bende benimgiler de bitmiyecek inşallah
Benim dikkatimi çekti son zamanlarda hiç gri görmüyorum, bu işte bir tuhaflık varAaa neden banlanacaklar ki?
Kocasi in kolesi olmak bazi kadinlarin gercekten hosuna gidiyo tuhaf anlamlayamadigim hazz aliyorlar
Acınası gerçekten.Atatürk kadinlar a bu kadar hak ozgurluk vermisken neden bir Kadin kole olmayi tercih eder hangi vitaminin eksikligi
tamam canım
çen çen espirmi yaptınMuhahh Muhahh can hatice
Canım sen zaten bayılıyosunBitmiyorsanız gidin ötede bayılın o zaman
Evet sana bayılıyorum canım. En çokda kocanın elini öpmeneCanım sen zaten bayılıyosun
Tabiki kırgınlık kavga olduğu zaman kalpler de kırılıyo yinede ama bende saygısızlık ediyorum diye kocam da beni öpmesinMerak ettiğim, eşin sana ya da ailenden birine kufur ediyor mu? Şiddet, hakaret var mi? Esim bana %100 saygi gösteriyor diyebilir misin?
Tişkir ederim canımEvet sana bayılıyorum canım. En çokda kocanın elini öpmene
Hııı hıı tamamTürkçe lütfenAnlaşamıyoruz bari konuşabilelim belki bi faydası olur
Sen de git o zmn bakıyorum da ülkemizde yabacı düşmanlara gerek yok sizler varısnız yeterlio zaman gidip yaşayın.
Senin yaran var galiba annemmmm dr götürecem diyicem de veterinerler kapalıçok güzel yazmışınız. Çok beğendim ama keşke bukadar uzun olmasaydı
arkadaşın algı kapasitesini geçiyor bu tarz yorumlar, en fazla 1-2 cümle olmalı
malum kendisi sizin nikinizden geçiriyor. Acil şifalar diliyorum kendisine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?