Çok kırıcı alaycı insanlar burada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatında hiç bir önemi olmayan insanları neden takıyorsun kafana? Tıpkı annem böyle dedi, akrabalarım bunu yaptı gibi sorun yapmana benzemiş. Neden insanları bu kadar ciddiye alıyorsun? Söyleneni, yazılanı incelersin baktın sana ters umursamazsın. Baktın işine yarıyor o öğüt, canın isterse denersin. Küçüksün ve gerçekten 3. Kişileri ve seni üzen aile üyelerini umursama. Sonuçta insan yapacağını yapıyor, iyi yaparsın böyle yaparsan deseler, ne olacak, demeseler ne olacak. Kendi iyiliğini düşün, senin için en iyi ne olacaksa onu yap.

Merak ettiğim, eşin sana ya da ailenden birine kufur ediyor mu? Şiddet, hakaret var mi? Esim bana %100 saygi gösteriyor diyebilir misin?

Dine saygı diye kocanızın dayattığı hayatı yaşıyorsunuz ama o dinin ilk emri OKU.

Kaçmışsınız ama dinde evlilik için anne baba onayı çok önemlidir. Rıza alınması gerekir.

Peygamberin dahi gösteriş yapmadığı şu hayatta 35.000 liralık düğünüm var diye hava atıyorsunuz.
Daha fazla dinden bahsetmek istemiyorum ban tehlikesi var.

İnsanlar sizi silkelemeye uyarmaya çalışıyor alınıp darılıp yeni konu açıyorsunuz. Hep siz mağdur hep sizin kader kötü.

Biz apt*ldık çünkü koca gömleği ütülemek yerine okul üniforması ütülemeye devam ettik... Sizin yaşınızda kız kardeşim var böyle bir hayatı tercih edeceğini açıklasa öfkem nasıl olurdu tahmin dahi edemiyorum.

Bir de tekrar konu açıp dert yanıyorsunuz. Umarım dilinizi düzeltmeye çalıştığınız gibi hayatınızı da düzeltmeye çalışırsınız biraz.

Merak ettiğim, eşin sana ya da ailenden birine kufur ediyor mu? Şiddet, hakaret var mi? Esim bana %100 saygi gösteriyor diyebilir misin?
Tabiki kırgınlık kavga olduğu zaman kalpler de kırılıyo yinede ama bende saygısızlık ediyorum diye kocam da beni öpmesin

Senin yaran var galiba annemmmm dr götürecem diyicem de veterinerler kapalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…