Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar.
Dün alan taraması vardı okulda, erken gittim. Sabah Saçlarımda baya kabarıktı sprey sıktım çıktım.
Bugün okula gittim kapıdan girdim temizlik personelinden biri beni görünce bugün normalsin dedi, öbürü de taranmış en azından dedi. Ben pek anlamadım derse girdim. Sonra yemek zamanı mutfakta aynı kişiler muhabbet kahkaha konu benim şaçlarım. Ben yine çok anlayamadım. Ben herhalimle güzelim falan dedim geçtim ama konu uzadıkça uzuyor. O sırada öğretmen arkadaş geldi. Sordum dün benim saçım tuhaf mıydı diye. O da evet biraz kötü duruyordu dedi.
Bende dedim ki keşke bi uyarsaydınız. Şoka girdim dedi biri. Ötekide dedi sabah geldim sizin saçı anlatıyorlar diye. Ama yerlere yatıyorlar gülmekten.
Bende iyi niyetli olasıydınız bi uyarırdınız dedim çıktım.
Evet dün saçım kötü olmuş olabilir ama bu denli dalga konusu olmasına çok kırıldım. Ben kimsenin bi durumuyla dalga geçmem, kimseyle o denli samimi değilim zaten.
Bundan sonra o kişilere tavrım nasıl olmalı. Karışık yazdıysam kusura bakmayın.
Aynını düşünmeye başladım. Toplantılarda bile onları savundum temizlik personeli olabilirler ama insan diye . O kadar yüklenmeyin diye karşı çıktım zamanında. Dün karşılığını almış oldum.Bunu söylediğim için taşlanabilirim ama sorun değil gene de yazıcam bu da benim tecrübem çünkü.
İş hayatıma başlarken kimseyi hor görmedim, temizlikçisi, çaycısı, odacısı hepsine güler yüz gösterdim sorunlarında yardımcı oldum günaydın iyi akşamlar vs selamımı sabahımı eksik etmedim.
Fakat benim hareketlerimin ardından gelen davranışlar gösterdi ki bu insanlara çok yüz vermemek gerekiyormuş.Yerlerini hatırlatmak gerekiyor bazen.Ben bunu yaşayarak bana yapılan terbiyesizlikler ve hadsizlikler sonucu öğrenmiş bulundum.Tabii ki genelleme yapıp burdan hadi siz de böyle yapın demiyorum, ama pek çoğu böyle, bu da benim kişisel tecrübemdir.
En son bir arkadasima (kendisi sorduğu icin) elbisesinin yakismadigini soyledigimde bidaha benimle konusmadi o yuzden artik kimseyi uyarmiyorum. Ama o gun soylemeyip ertesi gun dalga gecmek gibi bir dangalaklik da yapmam tabi.
bir de egitim kurumu orasi iste cocuklar kimlere emanetmerhaba kızlar.
Dün alan taraması vardı okulda, erken gittim. Sabah Saçlarımda baya kabarıktı sprey sıktım çıktım.
Bugün okula gittim kapıdan girdim temizlik personelinden biri beni görünce bugün normalsin dedi, öbürü de taranmış en azından dedi. Ben pek anlamadım derse girdim. Sonra yemek zamanı mutfakta aynı kişiler muhabbet kahkaha konu benim şaçlarım. Ben yine çok anlayamadım. Ben herhalimle güzelim falan dedim geçtim ama konu uzadıkça uzuyor. O sırada öğretmen arkadaş geldi. Sordum dün benim saçım tuhaf mıydı diye. O da evet biraz kötü duruyordu dedi.
Bende dedim ki keşke bi uyarsaydınız. Şoka girdim dedi biri. Ötekide dedi sabah geldim sizin saçı anlatıyorlar diye. Ama yerlere yatıyorlar gülmekten.
Evet dün saçım kötü olmuş olabilir ama bu denli dalga konusu olmasına çok kırıldım. Ben kimsenin bi durumuyla dalga geçmem, kimseyle o denli samimi değilim zaten.
okul mu burası bence herkes anaokulu öğrencisinden betermerhaba kızlar.