Çok kıskancım ben yaa:((

Interrex

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
2.027
1.185
658
şu anda başka şehirde olduğu için sürekli onu düşünüyorum zaten, o da biliyo kıskanç olduğumu beni sinir ediyo, tam telefonda benle konuşurken kızlara laf atıyo; sonra ben kızınca alay ediyo benle, turist kızlarla resim çektirip facesine koyuyo (her zaman profiline baktığımı bilir) deli oluyorum, kendi kendime bilerek yapıyo beni kızdırmak için sakin ol diyorum ama yapamıyorum işte, hatta arkadaşları da biliyo benim böle olduğumu mesela geçen gün "uykum geldi yatıcam hayatım ben" dedi arkadan ev arkadaşları "yalan söylüyo" diye bağırıyo falan ben bozuldum tabi, yarım saat dil döktü "yok aşkım valla yatıcam" diye, konsere gidicekti "kimle gidiyosun" dedim erkek arkadaşlarımla dedi arkadan patronu bağrıyo "yalan söylüyo, kızlarla gitcek" diye tabi ben yine deli oldum yeminler etti yok öle bişey diye... bu benim hep zayıf yanım oluyo, onu kıskanmam hoşuna gidiyo biliyorum ama herkesin böle dalga geçmesine sinir oluyorum... :1no2:

kötü niyetli olduklarını sanmıyorum, söylediklerinde doğruluk payı olsa emin ol yapmazlardı. sanırım erkek arkadaşının dülştüğü zor durum onların hoşuna gidiyor..
umursamıyor gibi görün... :içelim:

şu anda başka şehirde olduğu için sürekli onu düşünüyorum zaten, o da biliyo kıskanç olduğumu beni sinir ediyo, tam telefonda benle konuşurken kızlara laf atıyo; sonra ben kızınca alay ediyo benle, turist kızlarla resim çektirip facesine koyuyo (her zaman profiline baktığımı bilir) deli oluyorum, kendi kendime bilerek yapıyo beni kızdırmak için sakin ol diyorum ama yapamıyorum işte, hatta arkadaşları da biliyo benim böle olduğumu mesela geçen gün "uykum geldi yatıcam hayatım ben" dedi arkadan ev arkadaşları "yalan söylüyo" diye bağırıyo falan ben bozuldum tabi, yarım saat dil döktü "yok aşkım valla yatıcam" diye, konsere gidicekti "kimle gidiyosun" dedim erkek arkadaşlarımla dedi arkadan patronu bağrıyo "yalan söylüyo, kızlarla gitcek" diye tabi ben yine deli oldum yeminler etti yok öle bişey diye... bu benim hep zayıf yanım oluyo, onu kıskanmam hoşuna gidiyo biliyorum ama herkesin böle dalga geçmesine sinir oluyorum... :1no2:

arkadaşları ve patronu bu adamın yalan söylediğini söylüyor-tatlicadiarzu-

telefonda konuşurken sevgilim dediğin adam kızlara laf atıyor. -tatlicadiarzu-

imrendim . böyle sevgili herkese denk gelmez. kıymetini bil sempatiksalakcinni

turist kızlarla foto çektirerek sana ayıp etmiş. bence hiç tınlama, kıskanma, o seni kıskansın, süphe duysun, artık beni niye kıskanmıyor diye.

bu işin tek bir çarsi vardır. o da misilleme yapmak.eğer gerçekten bu durumdan kurtulmak istiyorsan sen de onu kıskandıracaksın o kızlara laf mı atıyor.sen de telde "ay burada bir çocuk var bana yiyecek gibi bakıyor rahatsız oldum" falan de,face birileriyle fotonu koy sorarsa aa kıskandın mı o benim kuzenim,arkadaşım falan de..seni aldattığını sanmıyorum.
çevresinde sevilen bir tip anlaşılan,arkadaşları da takılıyor ona.tek çare misilleme.

sen de turist erkeklerle foto çekip face e koy bakalım sonucu ayrılık mı oluyor yoksa senin gibi kıskanma mı.ileri gitmiş bence

kıskandırmak değil bu saygısızlık..
seninle telefonda konuşurken kızlara laf atması,turistlerle fotograf çekip Facebook a koyması..bunlar saygisizliktir..
ayrıca en nefret ettigim seylerin basında; telefonda konuşurken arkadaşlarının konuşmamıza dahil olmaya calışması,ti ye almasidir..o arkadasinı bende taniyor olsamda,hatta seviyor bile olsamda bizim konuşmamıza dahil olmaya çalıştığı an sinirlerim tepeme çıkar..
senin yaptığın saçma ya da gereksiz bir hareket değil..tam tersi az bile..
ben senin yerinde olucam,Facebook a o fotografı koyduğu an misillemeyle bile uğraşmaz bitirirdim..

Bence ortada kıskanılacak birşey yok. Sevgilin de arkadaşları da şakalaşıyor işte hem birbiriyle hem seninle. Bu tür durumlarda gerilyosan eğer en güzel çözüm şakaya daha beteri ile karşılık vermektir. Sevgilin turist kızlarla fotoğrafını mı koydu altına yorum yaz: "Aşkım çok yakışmışsınız, Allah tamamına erdirsin." diyiver. Sen kızmayınca bir daha yapacağı şakanın keyfi de kalmaz. :)))

kıskandırmak değil bu saygısızlık..
seninle telefonda konuşurken kızlara laf atması,turistlerle fotograf çekip Facebook a koyması..bunlar saygisizliktir..
ayrıca en nefret ettigim seylerin basında; telefonda konuşurken arkadaşlarının konuşmamıza dahil olmaya calışması,ti ye almasidir..o arkadasinı bende taniyor olsamda,hatta seviyor bile olsamda bizim konuşmamıza dahil olmaya çalıştığı an sinirlerim tepeme çıkar..
senin yaptığın saçma ya da gereksiz bir hareket değil..tam tersi az bile..
ben senin yerinde olucam,Facebook a o fotografı koyduğu an misillemeyle bile uğraşmaz bitirirdim..
öyle hemen bitirebileceğim basit bi ilişki deil, gerçekten çok seviyorum, onunda beni sevdiğini biliyorum, ama onu kıskanmam hoşuna gidiyo heralde, facede sürekli profiline baktığımı bilir, bilerek koymuştur, zaten bi keresinde çok sinirlendim, aşkım takılıyorum sana ya senden başkası olabilir mi dedi bana, sadece herkesin bana bu şekilde takılmasına rahatsız oluyorum, benim gözümün içine soka soka kızlarla takılcak hali yok; yaa resmen deliler gibi aşığım, şu dakka bile nerdeyse ağlicamopuyorumnanaktan:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
onu kıskandırmaya çalışıyorum bazen, ama gerçekten çok sinirleniyo o zamanlarda, mesela geçen gün bi etek giydim baya kısaydı telefonda konuşurken yaa rüzgar da var açılıyo bu etek falan dedim, sert bi tonla bi daha giymezsin olur biter dedi, sanki bi daha giyersen bacaklarını kırarım der gibi:P aslında çok hoşuma gitti ama mesela ben kıskanınca onun beni kıskandırmak için yaptığını bilirim, sakin olayım diye düşünürüm ama yapım gereği birsürü laf ederim; ama o kıskandığı için deil sanki gerçekten sinirlendi az ve öz konuştu, böle yaparak ilişkiyi yıpratacağımı farkettim o yüzden böle şeyler yapmak istemiyorum, biraz daha rahat olabilsem o da böle kıskandırmaya çalışmaz eminim ama yapamıyorum bi türlü off...

Bence ortada kıskanılacak birşey yok. Sevgilin de arkadaşları da şakalaşıyor işte hem birbiriyle hem seninle. Bu tür durumlarda gerilyosan eğer en güzel çözüm şakaya daha beteri ile karşılık vermektir. Sevgilin turist kızlarla fotoğrafını mı koydu altına yorum yaz: "Aşkım çok yakışmışsınız, Allah tamamına erdirsin." diyiver. Sen kızmayınca bir daha yapacağı şakanın keyfi de kalmaz. :)))

Güzel bir bakış açısı.
:içelim:

Bende öyleydin öneceleri.. yani kıskançtım senin kadar bolmasada.. ama sonra sonra attım üzerimden.. bu aslında tamamen hayatındaki insanın tutumuyla ilgili bir durum... kıskançlık fazlaysa boğucu oluyor gercekten, yada böyle espirilere konu oluyor.. canını sıkma, ama onun hoşuna gşden bu durumun seni ciddi halde üzdüğünü anlatmalısın ona.. misilllemeyle nereye kadar... insan sevdiğine kıyamaz ya.. seni kıskandırmak hoşuna gidiyorsa yanındayken yapar bunu o halini görünce sende o da iki tarafta gülüyorsa sıkıntı yok..ama sen bunu baya ciddiye alıyorsun sanırım. konus açıkça..

Bende öyleydin öneceleri.. yani kıskançtım senin kadar bolmasada.. ama sonra sonra attım üzerimden.. bu aslında tamamen hayatındaki insanın tutumuyla ilgili bir durum... kıskançlık fazlaysa boğucu oluyor gercekten, yada böyle espirilere konu oluyor.. canını sıkma, ama onun hoşuna gşden bu durumun seni ciddi halde üzdüğünü anlatmalısın ona.. misilllemeyle nereye kadar... insan sevdiğine kıyamaz ya.. seni kıskandırmak hoşuna gidiyorsa yanındayken yapar bunu o halini görünce sende o da iki tarafta gülüyorsa sıkıntı yok..ama sen bunu baya ciddiye alıyorsun sanırım. konus açıkça..
başlarda hoşuna gidiyodu ama şimdi o da arkadaşlarının böle dalga geçmesine sinir oluyo, tam konuşurken bi anda biri bişey diyince ses tonu değişiyo bi anda, " ne diyo o aşkım" dediğimde saçmalıyolar yine diyo, ama kendisi sürekli takılıyo bana bu konudabenneyaptımki

ne kadar kıskançmışssın ki turist kızlarla çektiği resimleri face koyduğu anda tepkisiz kalıp halaaa onunla beraber bir ilişki yaşayabiliyorsun pes valla...
ben olsam şimdiye kadar tekmeyi müsait tarafına çoktan yedirmiştim:umursamaz:
bakış açınızda maşallah pek bir geniş tebrik ediyorum bu kadar kıskançlığınıza rağmen hala böyle bi adama rahat rahat sevdiğim sevgilim diyebiliyorsunuz...

hey yarabbim ne günlere kaldık yaa:olmaz:

ne kadar kıskançmışssın ki turist kızlarla çektiği resimleri face koyduğu anda tepkisiz kalıp halaaa onunla beraber bir ilişki yaşayabiliyorsun pes valla...
ben olsam şimdiye kadar tekmeyi müsait tarafına çoktan yedirmiştim:umursamaz:
bakış açınızda maşallah pek bir geniş tebrik ediyorum bu kadar kıskançlığınıza rağmen hala böyle bi adama rahat rahat sevdiğim sevgilim diyebiliyorsunuz...

hey yarabbim ne günlere kaldık yaa:olmaz:
tepkisiz kalmadım tabi, fotoyu kaldırttım, kusura bakmayın ama tekmeyi basıp ayrılmak en kolayı, gerçekten beni aldattığını hissetseydim o aşamaya gelirdim, kadınlar erkekleri kıskandırmak için neler neler yapıyolar bunlar ufak çekişmeler; ayrılacak bi durumumuz olmadı sadece benim kıskançlığımla sürekli alay ettiğini ima ettim bunlarla ama siz bunu rahatlığıma yormuşsunuz; yoksa eğer beni aldatmak, benleyken başkalarıyla da beraber olmak gibi bi derdi olsaydı, bu şekilde yapmazdı eminim; baya uzun zaman oldu onla beraber, o kadar basit deil; böle şakalar yüzünden bitirebilecek kadar basit deil:1no2:

Back
X