Çok kıskancım :(

Ama b
Ama bende istediğim gibi giyinsem sorun kalmayacak belkide.

Nasıl belli etmiyorsun kendini nasıl kontrol ediyorsun.

tmm cnm tşkler :) sende dinleme onu kendine bak makyaj yap tarzını değiştir işe yarayacaktır eminim ben öyle yapcm :)
Ama o zamanda yanına makyajlı gittiğimde eline bir ıslak mendil alıp siliyor :) Aşırı bi makyajda yapmıyorum. Belki o da beni bu kadar sıkmasa herşey hallolcak her kadın kendini güzel hissetmek ister ve güzel hissedince özgüvenimiz yerine gelir :)

aynen cnm :) benimki okdr değil şukur silmezde yapmamamı ister ama dinlemcm artık :)

boylede sorun oluyo surekli bunaltıyorum

SANA BİR TAVSİYE,BİR ÖNERİ,BİR AKIL YADA BİR ÖĞÜT NASIL ADLEDERSEN.....İLERDE ŞU GÜNLERİNİ HATIRLAYIP ÇOK AH VAH EDECEKSİN.ÇÜNKÜ KARŞINDAKİNİ DEVAMLI YÜCELTİP,BUNALTIP,KİBİRLİ PSİKOLOJİSİNE SOKACAKSIN.ZAMANLA BUNU HİSSETTİĞİNDE BEN BU OLMAMALIYDIM DİYECEK O GÜNLERİ HATIRLAMAK DAHİ İSTEMEYECEKSİN...........

bu "kıskançlık" hastalığına edilen reçeteler henüz başarıya ulaşmadı...
bilim adamları acil olarak iksiri arıyor.
bulunca dağıtılacak.

Nasıl belli etmiyorsun kendini nasıl kontrol ediyorsun.
İçimde tutuyorum.. Eşimin yanında hep üniv öğrencileri var kızlar en Ufağı 19 yaşında staj için Geliyorlar faceden ekliyorlar arada bozulsamda çaktırmıyorum.. Aklına neden karpuz kabuğu düşüreyim

Doğru söylüyorsun ben zaten değişmek istiyorum böyle olmak hoşuma gitmiyor zaten.

Doğru söylüyorsun ben zaten değişmek istiyorum böyle olmak hoşuma gitmiyor zaten.
Ben erkekleri iyi tanırım...pofpoflamak onların egolarını kabartacak zamanla seni beğenmez tenezzül etmez hale getirecek....buda senden uzaklaşması yeni yelkenlere demir atması demek......aklını başına topla silkelenen neyi ne zaman yapman gerektiğini duyguların değil aklın yönlendirmeli....yoksa hayata dair inanılmaz kayıplar verirsin canımmmmm

Ama o da çok kıskanç ben kendimi tutuyorum sende tutmalısın diyor. Galiba bunun tek yolu umursamamak. Ben onu kaybetmek istemiyorum ama artık yoruldum gerçekten ikimizide yıpratıyor bu durum. Bana evli birinden tavsiyeler al demişti onlar bizden daha tecrübelidir diye anneme anlatmamı istedi bu durumu ama ben anlatmak istedim.

anladım tatlım siz herşeyden önce evliliğe kesin olarak karar verdiyseniz biraraya gelip sorunlarınızı çözzme adına birbirinize prensipler edinin taklit zamanla gerçeğe dönüşür...yol çizin...sen bunu böyle yapmayacaksın bende yapmayacağım duymuycam görmiycem bilmiyorum 3 maymunu oynayın zamanla ne kadar herşeyin rayına oturduğunu farkedeceksin ki rahat bir nefes alacaksın eminim.şimdi yapmanız gereken iki medeni insan gibi bütün sorunlarınızı enine boyuna ortaya dökmek.....hangi psikoğagidersen git sana aynısını diyecektir...

Bu konuyu konuşuyoruz defalarca konuştum. Senin onlardan bir eksiğin mi var neden onlara bakıyım ben seni seviyorum diyor ama düzelecek gibi oluyor düzelmiyor. Evlenince bunlar geçecek diyor ama nasıl geçecek bilmiyorum. Mesala yolsa giderken bi kaç gündür gözlerine bakmıyorum yani nereye baktığını görmüyorum ve kavga etmiyoruz bu konu yüzünden. Belkide bunu yapmaya devam etmeliyim bir süre sonrada alışırım belkide. Erkekleri iyi tanırım dediniz evli misiniz :)

3 aylık evliyim..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…