Çok kıskancım :(

balık etli diyelim eşim de aynı şekilde makyaj yapmamı istemez doğal halim daha güzelmiş ama bu kiloları verip kendimi değiştircm kendime bi oz güven gelsin diğerlerinden bi eksiğim kalmasın..ikimizde daha rahat edicz ozmn...adamı bunaltıyrm iyice :)

Guzel kadınlardan mi tüm kadınlardan mi kiskaniyorsunuz? Bir ozguven eksikliği, biri karakter özelliğidir benim nazarimda. Ben de çok kiskancimdir, anlıyorum sizi. Ama karakter ozelligiyse pek yapacak bişey yok kendi içinizde kendinizi dizginlemeye çalışmaktan başka

canım hiç bir şey. yapamazsın o duyguyla devam edecek benim de öyle bir sorunum vardı eşimle paylaştım dediki gerçekten istemsix bakıyorum erkeklik iç gudusumu bilmem bazen kafam o tarafa dönüyor onu istediğim yada seni istemediğim için değil bazen boş bakıyorum kasma lütfen dedi benim bir kulağımdan girdi diğerinden çıktı hala aynıyım

Evlendikten sonra daha çok yapmaya başlamıştım ben canim sonra baktim ben kiskandikca bu daha cok havaya giriyo kiskansamda belli etmemeye çalıştım simdi ise o kadar kiskanmiyorum ama yinede yapim kiskanc sende cok abartma bence kacan kovalanir olayi

kendıne guvenen ınsan kıskanmaz sızın guvenınız yok kendınıze

Yersiz kiskanclik ise;Ya kendinize ya da nisanliniza güvenmiyorsunuz dur...Sonuç olarak aldatılmak tan mi korkuyoruz acaba? Eger öyle ise şöyle düşünün adamı kapalı bomboş odaya koyun yapacak sa hic olmadi dusunur yine yapar?zaten somut birsey olmadigina gore ne kadar kendinizi hirpalayabilirsiniz?siz güveniyor saniz bu kadarıaaşırı karşıdaki bir zaman sonra sıkılır kas yapayım derken gözü cikarirsiniz. .her ihtimalle kendinizi hirpalayip üzülmekten huzursuzluktan başka hiçbir işe yaramaz gereksiz kiskancliklar...neden kendinize bunu yapiyorsunuz?

Ya kızlar nasıl erkekler bizim giyimimize gezmemize oyumuza buyumuza karısınca bunalıyoruz hatta yeri geliyo sinir oluyoruz onlarda öyle yani bi insanı fazla sıkmıycaksın bide bem esimin hiç biseyine insn karısmam eger içinde varsa kötülük sen ne yaparsan yap boş kendine güvenmelisin bence bi kadın olarak ayrıca güzel giyimli bi bayan gördümmü ben bile bakıyorum kadın oldum halde bunlar cok dogal seyler at gözlügü takıpta gezcek degiliz dimi böyle seyleri hiç sorun yapma arkadasım bence

İlk başlarda olur .
Zamanla gereksizmiş çocuklukmuş demeye başlarsınız.Tabii hastalık derecesinde değilse.Herkes eşini kıskanır ama dozu ayarlanmalıdır ona söylememeli belli etmemelidir.
Usül bu... eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak deyimi vardır bazen ters tepip yapmayanı yapar hale getirir.

1 sn bile bakmasına dayanamamak?
kesinlikle normal değilsin.
bir profesyonelden yardım al bence. öteki türlü hem çocuğu bıktırır terkedilirsin hem de paranoyadan zona falan çıkarırsın haberin olsun.

Bende de oluyor arada sırada.. Ama belli etmem hiç Anlamaz.. Çok şükür Kıskandırcak hareketleri yok.. En Azından benim yanımda yapmıyor! Ufak tefek kıskanmalar oluyor onunda hoşuna gidiyor Ruhunu okşuyo nerdeysse.. Ama benim Eşim Çok Kıskanç. Çoook :)

Çok haklısın. Neden makyaj yapmamıza izin vermezler ki yani noluyor. Makyaj yapınc sanki herkes bize mi bakıyor. İnşallah verirsin kilolarını Jillian Michaels: 30 Day Shred Workout progrmını bir dene istersen.

Ama önceden böyle değildim. Sonradan oldu. Yaa kıskandığım zaman güzel kadınlardan kıskanıyorum tabikide.

Çok haklısın. Neden makyaj yapmamıza izin vermezler ki yani noluyor. Makyaj yapınc sanki herkes bize mi bakıyor. İnşallah verirsin kilolarını Jillian Michaels: 30 Day Shred Workout progrmını bir dene istersen.
tmm cnm tşkler :) sende dinleme onu kendine bak makyaj yap tarzını değiştir işe yarayacaktır eminim ben öyle yapcm :)

Ama erkekte kendini dizginleyebilir herhalde.

Haklısın bugün hiç kıskanmamış gibi davranacağım bakalım ne olacak. Ama ben gerçekten değişmek istiyorum yani ayrıntıya takılmamak istiyorum.

Kendine güvenin tam degilse kıskanırsın. Ayrıca çok güZel bir bayan görünce kadında olsak bakıyoruz. GereksiZ kıskanılmakdN ve kıskanmakdAn hiç hoşlanmadım. Sende yapma derim

Aldatılmaktan korkmuyorum beni sevdiğini biliyorum yapmayacağını biliyorum tabi Allahın izniyle. Ama sadece öyle mesala yürürken gözlerine bakıyorum o anda 1 snlik bile olsa bi kıza bakmış olsun çok sinirleniyorum. Ama artık yürürken gözlerine bakmamaya başladım ve 3 4 gündür bu konuda bi sıkıntımız olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…