- 23 Ağustos 2014
- 136
- 33
- 123
- 30
- Konu Sahibi pembe_dunya
-
bende eşimi sevgili oldugumuz dönemde cok kıskanırdım öyleki bazen onu içimi acıp hapsetmek kimseye göstermemek isterdim evlenince biraz daha hafifler ama gecmiyo canım güclüysen ancak bastırabilirsinMerhaba hanımlar,
Belki böyle yazarsam rahatlarım diye düşündüm. Ben çok kıskanç bi insanım galiba. Nişanlımi herşeyden kıskanıyorum başka kadınlara bakmasına tahammül edemiyorum. Bakmak derken mesala 1 sn gibi bi süre. Belki çok paronayağım ama bilmiyorum. Bu yüzden aramızda bir çok sorun çıkıyor. Belki çok sıkıyorum ama sizinde başınızdan böyle şeyler geçti mi özellikle evli bayanlar lütfen çok zor durumdayım bana tavsiye verir misiniz?
Biliyorum belki çok kötü olacak ama kendimi kontrol edemiyorum. Kendime sürekli telkin veriyorum beni seviyo diye. Ama bilmiyorum. Belkide tam olarak güvenmiyorumdur.Bnm başımdan hic gecmedi. Esimi on senelik iliskim boyunca kiskandigimi hoc hatirlamiorum. Çünkü izole bir hayat yasayamacagimizi, etrafimizda insanlar oldugunu, bazen istemli bazen istemsiz bakilabilcegini, asil önemli olanin gönlü olduğunu ve onunda bende olduğunu hep bildim. Sen derecede de kiskanc insanlari anlamakta zorlanıyorum. Ve keşke bir tedavisi olsa istiorum keza boyle kiskancliklarin sonu hep kötü oluyor. ..
Peki eşinde sana öyle davranıyor muydu? Bu aranızda bir çok kavgaya sebep oldu mu ve hala oluyor mu? Bide neden evlendikten sonra hafifledi?bende eşimi sevgili oldugumuz dönemde cok kıskanırdım öyleki bazen onu içimi acıp hapsetmek kimseye göstermemek isterdim evlenince biraz daha hafifler ama gecmiyo canım güclüysen ancak bastırabilirsin
Benimkide alıştı ama değişmek istiyorum artıkben . yapmak istemiyorum ama elimde olmadan yapıyorum . bende bi çözüm bulmuş değilim benimki alıştı garibim artık
Güveninizi sarsacak bişeyler mi yaptı acaba? Yani yoksa insan sevdiği adama neden guvenmez ki..bir ilişki de en önemli sey güvendir keza..Biliyorum belki çok kötü olacak ama kendimi kontrol edemiyorum. Kendime sürekli telkin veriyorum beni seviyo diye. Ama bilmiyorum. Belkide tam olarak güvenmiyorumdur.
Ben çok kıskançtım, hala öyleyim. Aramızda sorun yaşanmıyor bundan dolayı çünkü adam malını biliyor :) Benimki güvensizlik vs den dolayı değil ama tamamen paylaşamama, annemide aynı şekilde kıskanırım, bu yüzden pek rahatsızlık yaratmıyor eşimde.Merhaba hanımlar,
Belki böyle yazarsam rahatlarım diye düşündüm. Ben çok kıskanç bi insanım galiba. Nişanlımi herşeyden kıskanıyorum başka kadınlara bakmasına tahammül edemiyorum. Bakmak derken mesala 1 sn gibi bi süre. Belki çok paronayağım ama bilmiyorum. Bu yüzden aramızda bir çok sorun çıkıyor. Belki çok sıkıyorum ama sizinde başınızdan böyle şeyler geçti mi özellikle evli bayanlar lütfen çok zor durumdayım bana tavsiye verir misiniz?
Onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum. Aldatacağını düşünmüyorum ama bakmasın istiyorum.Bu durum resmen size de nişanlınızada eziyet. Biraz ilginizi başka şeylere çevirin, merak etmeyin eşiniz sizi aldatmak için fırsat kollamıyor ve her kadın nişanlınızı tavlamay çalışmıyor.
Gerekirse bir psikolojik yardım alın hayatınızı mahvetmeyin...
oda kıskanırdı ama belli etmezdi kavgalarımız elbet oldu özellikle erkekler bu kıskançlık konusunu güvenmemeye baglıyo oysaki ben onun yapmıycagından cok emindim ama yinede insanın elinde olmuyo kıskanmamak evlendikten sonra ise düşüncek farklı seyleriniz oluyo yeni ev yeni düzen ve sorumluluklar bu yüzden oturupta kendinizi kurmuyosunuzPeki eşinde sana öyle davranıyor muydu? Bu aranızda bir çok kavgaya sebep oldu mu ve hala oluyor mu? Bide neden evlendikten sonra hafifledi?
kesinlikle hayatı mutluluğumuzu eziyete dönüştürüyoruz ama diyorum ya benim elimde olmuyo beim genelde yanımda yokken düşünüyorum moralim bozuluyo canım sıkılıyo . yanımdayken sorun yokBenimkide alıştı ama değişmek istiyorum artık
Yaklaşık 1.5 yıllık ilişkimiz var. Allaha şükür güvenimi sarsacak hiç birşey yapmadı. Ama kendimi kontrol edemediğim için artık böyle düşünmeye başladım. Tamamen güvensem neden bu kadar paranoyak oluyum diye düşündüm.Güveninizi sarsacak bişeyler mi yaptı acaba? Yani yoksa insan sevdiği adama neden guvenmez ki..bir ilişki de en önemli sey güvendir keza..
Evet haklısın. Birden zindan oluyor hayatkesinlikle hayatı mutluluğumuzu eziyete dönüştürüyoruz ama diyorum ya benim elimde olmuyo beim genelde yanımda yokken düşünüyorum moralim bozuluyo canım sıkılıyo . yanımdayken sorun yok
Doğru söylüyorsunuz hiç böyle düşünmemiştim.Kiskanclik olabilir de bunun icin kavga cikarmayi ben anlayamiyorum. Bu hakikaten karsi tarafa guvenmemek ve basimiza aldatilma olayi gelirse nasil davranacagimizi bilememekten veya aldatilmayi da kabul edecegimizi bilip bu kabul etmeyi kendimize yakistiramamaktan ileri geliyor bence. Sizin zaptetmenizle size bagli kalacak biri birakin hayatinizda kalmasin efendim. Hep boyle dusunmusumdur. O nedenle her insan, her erkek istedigini yapmakta -sonuclarina katlanacagini bilerek- ozgurdur, hic kendimi yoramam.
Merhaba hanımlar,
Galiba ben çok boş kalıyorum kendimi kuruyorum tabi bu da bi ihtimal. O kavga etsekte hep güzel anılarımızı hatıırlıyormuş öyle diyor. Bide evlenince hepsi geride kalacak diyor.oda kıskanırdı ama belli etmezdi kavgalarımız elbet oldu özellikle erkekler bu kıskançlık konusunu güvenmemeye baglıyo oysaki ben onun yapmıycagından cok emindim ama yinede insanın elinde olmuyo kıskanmamak evlendikten sonra ise düşüncek farklı seyleriniz oluyo yeni ev yeni düzen ve sorumluluklar bu yüzden oturupta kendinizi kurmuyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?