Çok kıskancım :(

Canım çok üzüldüm İnşallah aşabilirim ayrılmak istemiyorum. Bi kaç gündür belli etmiyorum kıskançlığımı bişey yapmak isteyince kısıtlamıyorum tamam diyorum ama böylede soğurum diye korkuyorum.

Kurtulduğun yöntem neydi acaba :)

Bende bugün sevgilimi teyzesinin kızından kıskandım Ama facebookta sevgilimin fotoğrafının altına ''Yakışıklımmm.. seni çok seviyorum..'' diye yorumlar yapıyo, kalpler koyuyo haksız mıyım kıskanmakta yani?

Haklısın canım eğer yaşı sevgilinden büyük değilse kızda abartmış sevgilisi olduğunu bilmiyor mu neden öyle yazmış ki .

Haklısın canım eğer yaşı sevgilinden büyük değilse kızda abartmış sevgilisi olduğunu bilmiyor mu neden öyle yazmış ki .

Hayır canım yaşı büyük olsa sesimi çıkarmıcam, sevgilimden 1-2 yaş küçük kendisi.. Sevgilime tepki gösterdim neymiş efendim kardeş gibilermiş onlar ben saçmalıyomuşum bu duruma alışmam gerekiyomuş Kızla tanışmadım henüz ama benim varlığımdan haberi varmış, bile bile yapmasıda ayrı sinir bozucu zaten..

Bu duruma alışman gerekiyor bu sözden nefret ediyorum :) senin kuzeninde yazsın bakalım prensesim çok güzel çıkmışsın diye bu kadar rahat olabilecek mi merak ediyorum :)

Teyze kızı yahu neyini kıskanıyorsunuz ? Siz kuzeninize çok güzel şeyler söylemez misiniz çok ilginç cidden.

Teyze kızı yahu neyini kıskanıyorsunuz ? Siz kuzeninize çok güzel şeyler söylemez misiniz çok ilginç cidden.

Sayısını bilmediğim kadar çok kuzenim var hepsini çok sever sayarım, ama o şekilde sevgi sözcüklerini benden yaşça çok küçük kuzenlerime kullanırım.. Bilmiyorum ama ben alışkın olmadığım için kıskanıyorum heralde

Olabilir canım sen alışkın değilsindir ama kuzeni nihayetinde öyle düşün sadece akrabası diye düşün yabancı bir kız olarak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…