Çok kıskancım :(

PEki bu tür sorunlarınız oldu mu ?
ben bir kadın olarak fazlasıyla gururlu dirayetli kendini hiç ezdirmeyen biriyim.kiii bir kadın böyle olmalı çünkü erkeklerin doğasında yüceltilmeyi sevmek birilerin onlara yalvarması muhtaç olması var...Aksine eşimi daima geri plana ittim olmazsa olmazım olmayacağını kendinin tek olmadığını benimde kendime özgü bir dünyam olduğunu ona hissettirdim.hiç ego taktiklerini ona uygulatmadım devre dışı bıraktırdım çünkü beni kendi basit törpilenmemiş heva ve heveslerine alet edip üzemeyeceğini yaparsa kendi sonu olacağını 1 yıl boyunca heran hissettirdim.Hal böyle olunca kıskançlık oyun dalavere devreye giremedi...AmA daıma beni kaybetme korkusunu ona yaşattım...bu bana daha çok bağlanmasını sağladı....sonuç evliyiz.......:)

Bende kendimi ezdirmem yani katlanamam buna tabkide. Mesala biz aynı sınıftayız. Ders çalışırken falan benim bilmediğim birşey olunca o anlatınca o kadar çok mutlu oluyor ki. Erkek olduğu için biraz üstün sanıyo galiba kendini. ama benim galiba kendime özgü bir dünyam yok kıyafetlerime kadar beraber alıyoruz. Tabi onunla alışverişe çıkmk güzel bu es geçemem ama evlenince naıl olacağını merak ediyorum sorunların üstesinden gelebilecek miyiz gibi gibi.. Bunları nasıl yaptın yani ona karşı nasıl davrandın bunları yaparken?

ay çok hoşsun valla:):)

20 yaşındayım üniversite 3 teyim :)
e daha küçüksün sen.benim lisede senin kadar öğrencilerim vardı 29 yasındayım ben. şimdi evlenmeyi düşünmeniz zaten mantıklı değil daha toysunuz siz bence ileriyi değilde şu anın kıymetini bilerek tadını saygıyla hoşgörüyle yaşınızın verdiği delikanlılık değilde serin kanlılıkla işleri çözümlemeye bakın canım önünüzde Allah ömür verirse uzun yıllar var

aynen cnm başka turlu çozulmez zaten :)

Kiskancligin dozunu çok abartmayindan da...çok ciddi söylüyorum sadece tartışma ile kalmazsiniz. .Allah korusun daha kötü şeyler yaşayabilirsiniz. ..ben de eskiden çok kıskanırdim bazı şahit olduğum şeylerden sonra aklımı başıma devsirdim. .ve bunu yendim.. (inanma hala arada tutuyor ama nadir yersiz degil salça olmaya çalışanlar olabiliyor bazen daha o kadar ilerletemedim)

kadınların bunaldigi ve bosanma sebebi olarak görebildiği şeyler erkekler içinde geçerli. ..Kadınlar nasıl başta beni seviyor benimsiyor sahipleniyor vs.ondan çok kıskanıyor diyip cool zaman sonra artık Batsın onun böyle sevgisi diyor...erkek de öyle düşünebiliyor. .Ayrıca sana da onun yapmasına fırsat vermiş oluyorsun.yani seviyorsan kaybetmek istemiyorsan yavaş yavaş topla kendini...seninki dua etsin sen onu seviyorsun benim bir tanıdık kocasını sevmediğini söylüyor ama adamıcağıza bir görneler ediyor...yani aaslında sadece seven kıskanmıyor. ..

niye yazdım belki biraz daha fazla tutabilirsin kendini..ama iişte insanın gözü görmüyor kulağı duymuyor taa ki kendi ya da yakınında sonuçlarının kötü olacağını görene kadar...oooh şimdi nasıl rahatım bilemezsin. .

off ilk zamanlar bende çok kıskançtmya o günler geldi aklıma 11 yıldr haytmda eşim valla çok saberrti bana o dönem ama onunda bnden farkı yoktu.şimdi gülüyoruz o hallerimize he kıskançlık yok mu var ama daha mantık çerçevesinde.olgnlaştkça insan bakış açısıda değişiyor.kendini yprtma bu kadr dicmde bende ilk zamanlar anlamayıp çok yapıyordum.yapmamaya çalış cnm insanı çok yprıtıyor bu kıskançlık

Ama biz nişanlıyız Allah izin verirse evlenmeyi düşünüyoruz. Gerçek aşk insanın karşısına ömründe kaç kez çıkar ki. Hem bence önemli olan yaş falan değil insanların yaşadıkları ne yaşamış olabilirsin ki bu yaşında diyebilirsin ama hiç bilemezsin. İnsanı olgunlaştıran yaşadıkları olaylardır.

Allaha çok dua ediyorum bu kıskançlığı içimden al diye inşallah kabul olur. Ama gerçekten bi kaç gündür kıskançlığımı belli etmiyorum. Artık beni çok sevmiyor musun diyor niye kıskanmıyorsun diyor. Bugün fark ettimde egosu tavan yapmış. Kendini çok iyi bişey sanmış ben böyle yaptıkça yeni yeni kafama dank etmeye başlıyor. Artık hiç belli etmeyeceğim ona kıskansamda çünkü bu egolarının inmesi gerek. UMursamıycağım artık bakalım öyle nasıl olacak.

Haklısın ama artık bazı şeyleri görmezden gelmeye çalışıyorum umursamıyorum kıskansamda belli etmiyorum. Çünkü gerçekten çok yıprandım yoruldum o yüzden artık kıskançlığı bırakmaya karar verdim.

Bir güvensizlik var gibi hissediyorum eğer yoksa çok kötü bi durum sonuçta adama ne at gözlüğü takabilirsiniz ne de eve hapsedebilirsiniz
Ben evliyim eşimi tabiki kiskandigim durumlar oluyor ama çok nadir sıkıp bunaltmaya gerek yok adam sizden bunalirsa dışarı daha çok meyilli olur. 1 sn baktığı kızla ilgili kavga çıkarıp adama bişeyler söylersen o kıza dikkat etmemiş bile olsa o saatten sonra dikkatini çeker esegin aklına karpuz kabuğunu sokmayin derim

Bende cok kiskanctim onceden simdide oyle ama artik eskisi gibi diil.sanirim aetik belli etmemeyi ogrendim.kiskan kiskan nereye kadar ucan kustan kiskan istersen adamin icinde varsa napabilirsin.bosvercen guvenecen.artik hos bi hatun gectiginde ben gosteriyorum esime o duruma geldim yani.cunku yanlis gozle bakmiyo biliyorum

aslında içimde çok kıskancımdır ama
belli etmem
yanından kadın geçerken bogasım falan geliyor dermişim o kadar degil ama
kendimi frenlerim
bugüne kadar hiç kıskandıgım için aramız bozulmadı
niye çaktırmam
deseki mesala yanımdan kadın geçti baktım
cevabım güzelmiydi azdaha baksaydın vs olurdu
niye bu şekilde yaparak adamı havalara sokmuyorum
sonra kendilerini hint kumaşı sanıyorlar

kıskanç olmak berbat bişey..hiç sebep yokken tartışmalar üzüntüler..canımm kendine engel olmaya çalış ve ne yap ne et kurtul bu huyundan:/ bende çok kıskancımm erkek arkadaşım çok sosyaldir girdiği ortamda sevilir bense çok çabuk iletişim kuramam o yüzden etrafındaki herkesten kıskanıyordum. tutucam kendimi kıskansam bile belli etmicem diye şartlıyodum kendimi ama yapamadım birden sinirleniyodum, tartışma çıkıyordu. ve bu sürekli tekrarladı. şimdi ayrıldıkk sebep direk bu olmasa da tartışma kıskançlıktan çıkınca ipler koptu. şimdi düşünüyorum keşke gereksiz kıskançlıklarla boğmasaydım.. ben aşamadım inşallah sen aşarsın

1 sn. bakmak değil, görmektir yahu :)

2 sn. olursa gözünü oy ama

şaka şaka... kıskançlığın ne illet birşey olduğunu ben de bilirim. şuan hiç kıskanç değilim. ama sen inşallah benim kurtulduğum yöntemle kurtulma, kendi kendine kurtul bu dertten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…