Keşke öyle olsaBu tipler her türlü haltı yiyip kendisinin günahlarını cuvala basıp baskasınınkıni duvara asarlar.. Herkese ahlak taslayip aslında en ahlaksız olanlardır yaptığı yorumdan da belli bu zaten ne kadar ahlaklı oldugu
Insallah öyle düşünmüyordur . Bu işten ilk zararlı çıkacak olan kendisi.Keşke öyle olsa
Bu tip nasıl biliyormusun
Konu sahibi gibi insanların kamuya açık alanda gömülüp taşlanması gerektiğini düşünen profil
En tehlikeli profil
oy evet dediğiniz durumu biliyorum ama o kadar da yani deiildir inşallah o durumda herhalde anormallik olduğunu fark ederdi diye umuyorum.Rektovajinal fistül diye bir şey var çeşitli hastalıklar ve başka birçok sebebi olabiliyor.
Doktor olmadığım için tam ifade edemeyebilirim ama kısaca vajina ve rektum arasında kanal gibi bir şey açılıyor, vücut sıvıları oradan oraya geçebiliyor. Haldır huldur anal seks buna sebep olabilir mi ya da başka bir sebeple böyle bir durum oluştuysa bu şekilde ortaya çıkmış olabilir mi bilmiyorum ama bu mümkünse rektum kanayıp kanayıp vajinadan kan geliyor olabilir çünkü bu rahatsızlıkta vajinadan dışkı da gelebiliyor.
Konu sahibi de koştura koştura doktora gitmek yerine bekaret derdinde
Konu sahibi yazmıyor hastaneye gitmiştir umarım…
Sonra da gelmıs bana burda ahlak dersi veriyor ..!!Yemin ediyorum hiç şasırtmiyorlar eski konularina bakinca hatırladim
Konu sahibi doktora gittin mi?
Gittim bir sıkıntı yok adet olmusum denıldıgı gıbıKonu sahibi doktora gittin mi?
Pardon da bundan size neSize ne yahu, neden bu sinir? Ahlak bekçisi misiniz?
Hah haaaaa ne güldüm ya. Elalemin totosundan bana ne Allah aşkına. Arka tarafı bi sapığa teslim etmiş, dur alkışlayim bak.iyi etmiş diyeBaşkasının mabadını bu kadar dert eden de ne bileyim
Özgürlükmus. Edepsizlik ne zaman özgürlük olmuş. Sen haddini bil aslında terbiyesiz. Sanami soracaktım yorum yaparken. Beğenmezsin geçersin.Siz kimsiniz ki başkasına ahlak dersi veriyorsunuz birde hakaret ediyorsunuz
Size giren çıkan var mı
Sizin özgürlüğünüz başkasınız özgürlük alanına girdiği an biter
Haddinizi bilin
Çok şükür bu şekilde bişey başıma gelmedi. Eşim sapık değil şükürBu tipler her türlü haltı yiyip kendisinin günahlarını cuvala basıp baskasınınkıni duvara asarlar.. Herkese ahlak taslayip aslında en ahlaksız olanlardır yaptığı yorumdan da belli bu zaten ne kadar ahlaklı oldugu
Her şeye, her önünüze gelene sapık demeyin artık yahu. Size ne milletin yatak odasından? Sanki çan eğrisi var. Korkmayın millet sevişince günahı size yazılmıyor.Çok şükür bu şekilde bişey başıma gelmedi. Eşim sapık değil şükür
Bi daha yazarken sorarım size merak etmeyin. Sapıklik sapıklık.,....... Sonuna kadar benim için. Bu benim düşüncem. Herkesin düşüncesi kendine hanfendiHer şeye, her önünüze gelene sapık demeyin artık yahu. Size ne milletin yatak odasından? Sanki çan eğrisi var. Korkmayın millet sevişince günahı size yazılmıyor.
Sana bir şey sordumÖzgürlükmus. Edepsizlik ne zaman özgürlük olmuş. Sen haddini bil aslında terbiyesiz. Sanami soracaktım yorum yaparken. Beğenmezsin geçersin.
Benim düşüncem de sizin sapık olduğunuz yönünde. Başkalarının yatak odalarıyla bu kadar ilgili olan insan sapıktır bence.Bi daha yazarken sorarım size merak etmeyin. Sapıklik sapıklık.,....... Sonuna kadar benim için. Bu benim düşüncem. Herkesin düşüncesi kendine hanfendi
Arkadaşım sana ne. Sana ne. Canım ister yazarım. Muhatabim sen değilsin.Sana bir şey sordum
Seni ilgilendiren nedir burda sana ne zararı var
Malını çaldılar senin yatak odana mı girdiler
Sen kimsin ki edepsiz sapık ilan ediyorsun milleti
Sen yapmazsın bu kadar
Terbiyesizde seviyesizde sensin
He he sapığım heeeBenim düşüncem de sizin sapık olduğunuz yönünde. Başkalarının yatak odalarıyla bu kadar ilgili olan insan sapıktır bence.
Hanımefendi konu sahibi sevgilisi ile sizin mabadinizi ödünç alarak mi sevişti ki bu kadar bedddua edecek kadar kendinizden geçtiniz ?Bi daha yazarken sorarım size merak etmeyin. Sapıklik sapıklık.,....... Sonuna kadar benim için. Bu benim düşüncem. Herkesin düşüncesi kendine hanfendi
Yok hanfendi sapıklarla işim olmuyor. Ama senin zihniyetindekiler 7/24 hazır beklettikleri için, sorarlarsa sizinkini öneririm merak etmeyin.Hanımefendi konu sahibi sevgilisi ile sizin mabadinizi ödünç alarak mi sevişti ki bu kadar bedddua edecek kadar kendinizden geçtiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?