Cok korkuyorum

Keşke öyle olsa
Bu tip nasıl biliyormusun
Konu sahibi gibi insanların kamuya açık alanda gömülüp taşlanması gerektiğini düşünen profil
En tehlikeli profil

Keşke öyle olsa
Bu tip nasıl biliyormusun
Konu sahibi gibi insanların kamuya açık alanda gömülüp taşlanması gerektiğini düşünen profil
En tehlikeli profil
Insallah öyle düşünmüyordur . Bu işten ilk zararlı çıkacak olan kendisi.

oy evet dediğiniz durumu biliyorum ama o kadar da yani deiildir inşallah o durumda herhalde anormallik olduğunu fark ederdi diye umuyorum.

Siz kimsiniz ki başkasına ahlak dersi veriyorsunuz birde hakaret ediyorsunuz
Size giren çıkan var mı
Sizin özgürlüğünüz başkasınız özgürlük alanına girdiği an biter
Haddinizi bilin
Özgürlükmus. Edepsizlik ne zaman özgürlük olmuş. Sen haddini bil aslında terbiyesiz. Sanami soracaktım yorum yaparken. Beğenmezsin geçersin.

Çok şükür bu şekilde bişey başıma gelmedi. Eşim sapık değil şükür

Çok şükür bu şekilde bişey başıma gelmedi. Eşim sapık değil şükür
Her şeye, her önünüze gelene sapık demeyin artık yahu. Size ne milletin yatak odasından? Sanki çan eğrisi var. Korkmayın millet sevişince günahı size yazılmıyor.

Her şeye, her önünüze gelene sapık demeyin artık yahu. Size ne milletin yatak odasından? Sanki çan eğrisi var. Korkmayın millet sevişince günahı size yazılmıyor.
Bi daha yazarken sorarım size merak etmeyin. Sapıklik sapıklık.,....... Sonuna kadar benim için. Bu benim düşüncem. Herkesin düşüncesi kendine hanfendi

Özgürlükmus. Edepsizlik ne zaman özgürlük olmuş. Sen haddini bil aslında terbiyesiz. Sanami soracaktım yorum yaparken. Beğenmezsin geçersin.
Sana bir şey sordum
Seni ilgilendiren nedir burda sana ne zararı var
Malını çaldılar senin yatak odana mı girdiler
Sen kimsin ki edepsiz sapık ilan ediyorsun milleti
Sen yapmazsın bu kadar
Terbiyesizde seviyesizde sensin

Bi daha yazarken sorarım size merak etmeyin. Sapıklik sapıklık.,....... Sonuna kadar benim için. Bu benim düşüncem. Herkesin düşüncesi kendine hanfendi
Benim düşüncem de sizin sapık olduğunuz yönünde. Başkalarının yatak odalarıyla bu kadar ilgili olan insan sapıktır bence.

Sana bir şey sordum
Seni ilgilendiren nedir burda sana ne zararı var
Malını çaldılar senin yatak odana mı girdiler
Sen kimsin ki edepsiz sapık ilan ediyorsun milleti
Sen yapmazsın bu kadar
Terbiyesizde seviyesizde sensin
Arkadaşım sana ne. Sana ne. Canım ister yazarım. Muhatabim sen değilsin.

Hanımefendi konu sahibi sevgilisi ile sizin mabadinizi ödünç alarak mi sevişti ki bu kadar bedddua edecek kadar kendinizden geçtiniz ?

Hanımefendi konu sahibi sevgilisi ile sizin mabadinizi ödünç alarak mi sevişti ki bu kadar bedddua edecek kadar kendinizden geçtiniz ?
Yok hanfendi sapıklarla işim olmuyor. Ama senin zihniyetindekiler 7/24 hazır beklettikleri için, sorarlarsa sizinkini öneririm merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…