- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 35.998
- 598
Daha anal ilişki nasıl onu bile bilmiyorsunuz ki herkes güzel sallamış sartlar uygunsa vajinadan daha zevk veren bir bolge çunkü cok fazla sinir varkonu sahibi regl olmussunuz bide istemediğiniz seyleri yapmayın zevk almadan neden insan sevişmek isterki
Tövbe Yarabbim :):):) o zaman kabız iken niye zevkli olmuyor :)
İnşallah anal fissur olup sürünürsun edepsiz. Kızlık zarının bozulmasından korkuyo bide
Sen arkadan yaptıgın an bakireliğin bitti
Onden yapsan ne yapmasan ne? orda zar olsa da bi anlamı kaldımı sence?
Kirlendin! bi adamla anal yapabiliyosan zarın yerinde de olsa kadın oldun demektir
Once bunu kabullen
Yalan ustune kurdugun evlilikten de bi hayır gelmez
Allahın bilmesinden gormesinden korkmayıp ilerdeki eş adayından ailenden korkmak nasıl bir şuursuzluktur?
Bu kafaya ben birşey anlatamamTövbe Yarabbim :):):) o zaman kabız iken niye zevkli olmuyor :)
anal yolla birliktelik yaşayıp da 2 gün sonra vajinadan nasıl kan gelsin? emin misiniz sadece anal yaptığınıza? anal temizlik filan yapmış mıydınız? normalde anal yolla da kanamasız birlikte olabilmeniz lazım. sizinki biraz haldır haldur bişey olmuş herhalde. o kadar kanama her türlü normal değil ki?
hemorid?
regliniz erken olmuş olabilir?
ya da vajina ağzında anüs vajina arasında bir yerleri çatlatmış zedelemiş olabilirsiniz?
Halk agzı sen anlamazsın Kralicearkadan yapmak
önden yapmak
kirlenmek
bunlar nasıl tabirler yahu.
Halk ağızı değil bu, mahalle ağızı...Halk agzı sen anlamazsın Kralice
Norveç gibi olması için tek gerekli şey zar diktirip sabah akşam lanet ettiğimiz zar kafalı kekolara yaranmak , değil mi? Zarı yok diye öldürülecekse diktirmeyi anlarım, ama kendince kocanın iyisine yamanmak için diktirene saygı duymam. Çok zavallıca.Nerden öğrensin yav? Yaşadığınız ülkeden haberiniz var mı sizin? Norveç sanki de her isteyen kadın istediği gibi seks yapacak. Üzgünüm burası ortadoğu. Burda seks kadınların hayatına bile mal oluyor, kadınlara ciddi bir toplumsal baskı var. Herkesin mi çok modern bir ailesi çevresi var burda anlamıyorum ki.
Sen kocanı aldatmamış mıydın? Namus bekçiliği yapacak en son kişisin.Sen arkadan yaptıgın an bakireliğin bitti
Onden yapsan ne yapmasan ne? orda zar olsa da bi anlamı kaldımı sence?
Kirlendin! bi adamla anal yapabiliyosan zarın yerinde de olsa kadın oldun demektir
Once bunu kabullen
Yalan ustune kurdugun evlilikten de bi hayır gelmez
Allahın bilmesinden gormesinden korkmayıp ilerdeki eş adayından ailenden korkmak nasıl bir şuursuzluktur?
Girmesi daha zor ama , anal kaslar daha çok itmeye odaklı oldugu icin.O çıkıyor diğeri giriyortövbe yarabbim sabah sabah
Halk agzı sen anlamazsın Kralice
Dogru cuk oturduHalk ağızı değil bu, mahalle ağızı...
Hep bunlar boyle çıkmiyor muSen kocanı aldatmamış mıydın? Namus bekçiliği yapacak en son kişisin.
Size ne yahu, neden bu sinir? Ahlak bekçisi misiniz.
Bu tipler her türlü haltı yiyip kendisinin günahlarını cuvala basıp baskasınınkıni duvara asarlar.. Herkese ahlak taslayip aslında en ahlaksız olanlardır yaptığı yorumdan da belli bu zatenSize ne yahu, neden bu sinir? Ahlak bekçisi misiniz?
Bu tipler her türlü haltı yiyip kendisinin günahlarını cuvala basıp baskasınınkıni duvara asarlar.. Herkese ahlak taslayip aslında en ahlaksız olanlardır yaptığı yorumdan da belli bu zaten ne kadar ahlaklı olduguSiz kimsiniz ki başkasına ahlak dersi veriyorsunuz birde hakaret ediyorsunuz
Size giren çıkan var mı
Sizin özgürlüğünüz başkasınız özgürlük alanına girdiği an biter
Haddinizi bilin
Yapıyor böyle arada, unutuldum sanıyor bazen.Hep bunlar boyle çıkmiyor mu
Yemin ediyorum hiç şasırtmiyorlar eski konularina bakinca hatırladimYapıyor böyle arada, unutuldum sanıyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?