Analdan akan kanın vajinaya ulaşma olasılığı yüzde kaç? Ya da periyodunuzun gelme olasılığı? Koskoca(gerçi o değişir ama neyse konumuz bu değil ahahahha) penis vajinanıza girse fark edersiniz benceCok utanarak yazıyorum zaten yeterince kotuyum lutfen kotu yorum yapmayın.. Ben erkek arladasımla iki gun once ters ılıskı yasadım.. Bir kac saat sonra eve geldiğimde baya kanama olmus buyuk ihtimal analdan gelmıs tir dedim ama iki gun sonra silince vajınadan da leke degil baya baya kanama olmus adet kanaması kadar gelmıs kzlık zarı bozulmusmudur sizce bir de bunu erkek arladasıma soylemelımıyım sizce
Teşekkür ederim. Kadınların yararını düşünürüm sadece üzgünüm. Erkekler bunu hakkettiği için de erkek üzülsün artık ne diyim.Ne güzel örnek oluyorsun helal olsun valla.
Tövbe Yarabbim :):):) o zaman kabız iken niye zevkli olmuyor :)Daha anal ilişki nasıl onu bile bilmiyorsunuz ki herkes güzel sallamış sartlar uygunsa vajinadan daha zevk veren bir bolge çunkü cok fazla sinir varkonu sahibi regl olmussunuz bide istemediğiniz seyleri yapmayın zevk almadan neden insan sevişmek isterki
HahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahhaahTövbe Yarabbim :):):) o zaman kabız iken niye zevkli olmuyor :)
Nerden öğrensin yav? Yaşadığınız ülkeden haberiniz var mı sizin? Norveç sanki de her isteyen kadın istediği gibi seks yapacak. Üzgünüm burası ortadoğu. Burda seks kadınların hayatına bile mal oluyor, kadınlara ciddi bir toplumsal baskı var. Herkesin mi çok modern bir ailesi çevresi var burda anlamıyorum ki.Ooo beddua da geldi süper. Beddua edene kadar normal sex yapmayı öğrenin. Yerlerini karıştırmışsınız
Böyle şeylere inanan biri sekse de "zina yapma" demeliydi yanlış yer falan değil. :)Ha bir şey daha beddua döner dolaşır sahıbini bulur cici kız
İnşallah anal fissur olup sürünürsun edepsiz. Kızlık zarının bozulmasından korkuyo bideCok utanarak yazıyorum zaten yeterince kotuyum lutfen kotu yorum yapmayın.. Ben erkek arladasımla iki gun once ters ılıskı yasadım.. Bir kac saat sonra eve geldiğimde baya kanama olmus buyuk ihtimal analdan gelmıs tir dedim ama iki gun sonra silince vajınadan da leke degil baya baya kanama olmus adet kanaması kadar gelmıs kzlık zarı bozulmusmudur sizce bir de bunu erkek arladasıma soylemelımıyım sizce
Şu kadına "yalancı, kimi kaldıracaksın, kendini kime kakalayacaksın" demekten vazgeçmelisiniz. Kakalamak nedir ya? Çok sakil. Böyle konuşan birinin dürüst ve ahlaklı oduğuna inanmıyorum. Buraya gelip duyar kasıyor sadece.
Kandırılmak da sizin sorununuz değil erkeklerin sorunu. "Önüme gelenle yatayım ama karım bakire olsun" diyen yurdum erkeği bunu hakediyor. Kızları yalancı olmaya iten bu ülkenin ikiyüzlü ahlakçı kültürü, itmeselermiş? Bu durumda bir kadına dürüstlük duyarı kasmak yapacağım en son şey. Önce düşünmemiz gereken kadınların zevki, sağlığı ve güvenliği.
Kakalamak kelimesinin anlamı aldatmak, kandırmak, kazık atmaktır. Mecazi anlamda da sıkça kullanılır. Bu kelime sakil ama anal ilişki yaşayan birinin ileride kızlık zarı duruyor diye ilişki yaşamadım demesi çok klas bir hareket, evet.Şu kadına "yalancı, kimi kaldıracaksın, kendini kime kakalayacaksın" demekten vazgeçmelisiniz. Kakalamak nedir ya? Çok sakil. Böyle konuşan birinin dürüst ve ahlaklı oduğuna inanmıyorum. Buraya gelip duyar kasıyor sadece.
Kandırılmak da sizin sorununuz değil erkeklerin sorunu. "Önüme gelenle yatayım ama karım bakire olsun" diyen yurdum erkeği bunu hakediyor. Kızları yalancı olmaya iten bu ülkenin ikiyüzlü ahlakçı kültürü, itmeselermiş? Bu durumda bir kadına dürüstlük duyarı kasmak yapacağım en son şey. Önce düşünmemiz gereken kadınların zevki, sağlığı ve güvenliği.
İnşallah anal fissur olup sürünürsun edepsiz. Kızlık zarının bozulmasından korkuyo bide
Nerden öğrensin yav? Yaşadığınız ülkeden haberiniz var mı sizin? Norveç sanki de her isteyen kadın istediği gibi seks yapacak. Üzgünüm burası ortadoğu. Burda seks kadınların hayatına bile mal oluyor, kadınlara ciddi bir toplumsal baskı var. Herkesin mi çok modern bir ailesi çevresi var burda anlamıyorum ki.
Coğrafya kaderindirBöyle şeylere inanan biri sekse de "zina yapma" demeliydi yanlış yer falan değil. :)
Siz kimsiniz ki başkasına ahlak dersi veriyorsunuz birde hakaret ediyorsunuzİnşallah anal fissur olup sürünürsun edepsiz. Kızlık zarının bozulmasından korkuyo bide
Oldu olacak el açın dua edin Allah’aİnşallah anal fissur olup sürünürsun edepsiz. Kızlık zarının bozulmasından korkuyo bide
Oldu olacak el açın dua edin Allah’a
Cok utanarak yazıyorum zaten yeterince kotuyum lutfen kotu yorum yapmayın.. Ben erkek arladasımla iki gun once ters ılıskı yasadım.. Bir kac saat sonra eve geldiğimde baya kanama olmus buyuk ihtimal analdan gelmıs tir dedim ama iki gun sonra silince vajınadan da leke degil baya baya kanama olmus adet kanaması kadar gelmıs kzlık zarı bozulmusmudur sizce bir de bunu erkek arladasıma soylemelımıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?