Cok korkuyorum

Analdan akan kanın vajinaya ulaşma olasılığı yüzde kaç? Ya da periyodunuzun gelme olasılığı? Koskoca(gerçi o değişir ama neyse konumuz bu değil ahahahha) penis vajinanıza girse fark edersiniz bence

Zorlanmadan kaynaklı çatlak olmuş olabilir veya aktif olmayan bir hemoroidiniz varsa aktifleşmiş olabilir. Her durumda da enfeksiyona ve tedavisi güç bir yola sebebiyet verebilir geç olmadan muayene olun. Umarım okursunuz ve kendiniz için en iyi olanı yapar bu tür insanlardan uzak durursunuz.

anal yolla birliktelik yaşayıp da 2 gün sonra vajinadan nasıl kan gelsin? emin misiniz sadece anal yaptığınıza? anal temizlik filan yapmış mıydınız? normalde anal yolla da kanamasız birlikte olabilmeniz lazım. sizinki biraz haldır haldur bişey olmuş herhalde. o kadar kanama her türlü normal değil ki?
hemorid?
regliniz erken olmuş olabilir?
ya da vajina ağzında anüs vajina arasında bir yerleri çatlatmış zedelemiş olabilirsiniz?

Kendinizi kanatacak kadar ne yaşıyorsunuz Allah aşkına?
Nasıl hormonlarınız var arkadaş o kadar şevke geliyorlar ki kaka yaptiğı yerden zorluyorlar birbirlerini..

Yaşayacaksanız kendinize dürüst olun usülune gòre, sevişin ve arkasında olun her şeyin.

Bilmediğiniz bir barzonun gönlünü yapma uğruna sağlığınızdan olmayın..

Tövbe Yarabbim :):):) o zaman kabız iken niye zevkli olmuyor :)

Şu kadına "yalancı, kimi kaldıracaksın, kendini kime kakalayacaksın" demekten vazgeçmelisiniz. Kakalamak nedir ya? Çok sakil. Böyle konuşan birinin dürüst ve ahlaklı oduğuna inanmıyorum. Buraya gelip duyar kasıyor sadece.

Kandırılmak da sizin sorununuz değil erkeklerin sorunu. "Önüme gelenle yatayım ama karım bakire olsun" diyen yurdum erkeği bunu hakediyor. Kızları yalancı olmaya iten bu ülkenin ikiyüzlü ahlakçı kültürü, itmeselermiş? Bu durumda bir kadına dürüstlük duyarı kasmak yapacağım en son şey. Önce düşünmemiz gereken kadınların zevki, sağlığı ve güvenliği.

Ooo beddua da geldi süper. Beddua edene kadar normal sex yapmayı öğrenin. Yerlerini karıştırmışsınız
Nerden öğrensin yav? Yaşadığınız ülkeden haberiniz var mı sizin? Norveç sanki de her isteyen kadın istediği gibi seks yapacak. Üzgünüm burası ortadoğu. Burda seks kadınların hayatına bile mal oluyor, kadınlara ciddi bir toplumsal baskı var. Herkesin mi çok modern bir ailesi çevresi var burda anlamıyorum ki.

İnşallah anal fissur olup sürünürsun edepsiz. Kızlık zarının bozulmasından korkuyo bide

Sen arkadan yaptıgın an bakireliğin bitti
Onden yapsan ne yapmasan ne? orda zar olsa da bi anlamı kaldımı sence?
Kirlendin! bi adamla anal yapabiliyosan zarın yerinde de olsa kadın oldun demektir
Once bunu kabullen
Yalan ustune kurdugun evlilikten de bi hayır gelmez
Allahın bilmesinden gormesinden korkmayıp ilerdeki eş adayından ailenden korkmak nasıl bir şuursuzluktur?

Yahu nasıl bir çevreniz var? Benim erkek arkadaşım hiç böyle yapıda bir insan olmadı, sormadı bile geçmişimi, konusu açılınca ikimiz de kendimizden bahsettik ve sonra bitti gitti. Daha da konu açılmadı.

Düzgün, sağlıklı iki insan normal yollardan birliktelik yaşamalı ve yaşadıklarının arkasında durabilmeli. Karşımdaki insan beni zardan ibaret görüyosa zaten onunla olmam. Konu sahibine kızılan nokta da ilişki yaşamış olması değil, sağlığını tehlikeye atacak ve mide kaldırmayacak bir yola başvurması sırf zarı gitmesin diye.

Kakalamak kelimesinin anlamı aldatmak, kandırmak, kazık atmaktır. Mecazi anlamda da sıkça kullanılır. Bu kelime sakil ama anal ilişki yaşayan birinin ileride kızlık zarı duruyor diye ilişki yaşamadım demesi çok klas bir hareket, evet.

İkide bir vicdan rahatlatmak için şu herkesle yatıp bakire kadınla evlenmek isteyen hanzoları örnek veriyorsunuz ama böyle olmayan milyonlarca erkek var. En yakın iki arkadaşımın -biri altı sene ev arkadaşımdı- bekarken aktif cinsel hayatları vardı, şu anda da gayet düzgün evlilikleri var. Kafa olarak bunu aşan insanlar zaten ona göre birine denk gelip evleniyorlar. Dolayısıyla da “kızlık duyarı” kasmalarına gerek kalmıyor.

Kadınların ilişki yaşamasının en az erkeklerinki kadar doğal olduğunu önce kadın olarak bizim kabullenmemiz lazım. Karşımıza çıkan kekolara bu konuda konuşmalarının hadleri olmadığını bildirmemiz, psikolojik baskı gördüğümüzde alttan almak yerine “işine gelirse” deyip kapıyı göstermemiz lazım. Pisliği halının altına süpürerek maalesef olduğumuz yerde sayıyoruz. Dürüstlük bazen sadece duyar değildir, kişiliği oturmuş insanlar için her şeydir.

Böyle şeylere inanan biri sekse de "zina yapma" demeliydi yanlış yer falan değil. :)
Coğrafya kaderindir

İnşallah anal fissur olup sürünürsun edepsiz. Kızlık zarının bozulmasından korkuyo bide
Siz kimsiniz ki başkasına ahlak dersi veriyorsunuz birde hakaret ediyorsunuz
Size giren çıkan var mı
Sizin özgürlüğünüz başkasınız özgürlük alanına girdiği an biter
Haddinizi bilin

Regl olmuşsunuzdur eğer regl olmadıysanız da anüste zorlammadan ötürü zedelenme olmuştur. Anal seks kişisel tercih olabilir ama kızlık zarını korumak için bir seçim olmamalı. Şu yaşadığınız psikoloji de hiç sağlıklı değil mesela. Sevişecekseniz sevişin pişman olmam diyorsanız, bu korkular, tavizlerle nereye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…