- 30 Aralık 2009
- 23.441
- 93.168
- 1.123
Burası kadınlar kulübü bayan, sanal pezevenklik arenası değil.Yok hanfendi sapıklarla işim olmuyor. Ama senin zihniyetindekiler 7/24 hazır beklettikleri için, sorarlarsa sizinkini öneririm merak etmeyin.
Ha sen belalti vuracaksin bende susacağım oylemi. Pez......in dik alası seniBurası kadınlar kulübü bayan, sanal pezevenklik arenası değil.
Aslında bi drğişse sıkıntısı geçecek gibi ama bu kadar sinir ondan mi acabaHanımefendi konu sahibi sevgilisi ile sizin mabadinizi ödünç alarak mi sevişti ki bu kadar bedddua edecek kadar kendinizden geçtiniz ?
ne yazdın sen öyle?Ha sen belalti vuracaksin bende susacağım oylemi. Pez......in dik alası seni
Rica ediyorum anlatın ne olurrrrr :):) :) hey Allah im yaaaaaa :):) ney vardı orda sinirler mi :):) bu yaşımdan sonra totomun anatomisini sizden öğreneyim ne olmuş yani :)Bu kafaya ben birşey anlatamam
zarı zedelemeden o yoldan devam edersin artıkGittim bir sıkıntı yok adet olmusum denıldıgı gıbı
Evet sakil. Herkes kendine yakışanı seçiyor. İyi forumlar.Kakalamak kelimesinin anlamı aldatmak, kandırmak, kazık atmaktır. Mecazi anlamda da sıkça kullanılır. Bu kelime sakil ama anal ilişki yaşayan birinin ileride kızlık zarı duruyor diye ilişki yaşamadım demesi çok klas bir hareket, evet.
İkide bir vicdan rahatlatmak için şu herkesle yatıp bakire kadınla evlenmek isteyen hanzoları örnek veriyorsunuz ama böyle olmayan milyonlarca erkek var. En yakın iki arkadaşımın -biri altı sene ev arkadaşımdı- bekarken aktif cinsel hayatları vardı, şu anda da gayet düzgün evlilikleri var. Kafa olarak bunu aşan insanlar zaten ona göre birine denk gelip evleniyorlar. Dolayısıyla da “kızlık duyarı” kasmalarına gerek kalmıyor.
Kadınların ilişki yaşamasının en az erkeklerinki kadar doğal olduğunu önce kadın olarak bizim kabullenmemiz lazım. Karşımıza çıkan kekolara bu konuda konuşmalarının hadleri olmadığını bildirmemiz, psikolojik baskı gördüğümüzde alttan almak yerine “işine gelirse” deyip kapıyı göstermemiz lazım. Pisliği halının altına süpürerek maalesef olduğumuz yerde sayıyoruz. Dürüstlük bazen sadece duyar değildir, kişiliği oturmuş insanlar için her şeydir.
zarı zedelemeden o yoldan devam edersin artık
Yolu bulmuşsun ne de olsa ahlaksız
Aynaya bakınca, ailene bakınca hic utanmıyomusun kendinden
yuru git beUtanıyordur belki.
Siz kocanızın çocuklarınızın yüzüne utamadan nasıl baktıysanız taktik verin bari sevaptır.
boşluktan azcık sevgi ilgi gormek icin yalan 2 adama inandım biri bosancam davamız var deyip kandırdı geri eşine döndü
Diğeri de zevki icin kullanıp attı
Onu unutmak icin 2 ayrı adamla yattım yine unutamadım
Aynen bana da kocamı hatırlatıyo
Biz daha bosanmadık
Tek avuntum o
Bosancam senden dedi durdu ama dava bile acmadı hic
İstemiyo donmek bana oyle diyo aldattım onu affedemiyo beni
Dönmicek gibi duruyo zaten
Ama neden boşanmadı senelerdir o tuhaf
Gerçi ben bosanmak hic istemiyorum zaten
yuru git be
Ben eski kocamı aldatmadım hic
Demekki sende yapıyosun hoslanıyosun o işlerden bu kızı savunduğuna gore
Böyle deyince , bir de üstüne kimseye sadakat sözü yokken bir adamla ilişkisi olmuş birine mok atınca pis geçmişin temizlenmiyor. Unutmadık seni, çok beklersin.yuru git be
Ben eski kocamı aldatmadım hic
Demekki sende yapıyosun hoslanıyosun o işlerden bu kızı savunduğuna gore
Sen ruh hastasısın !Kocayı aldatmak desen var, evli adamla birlikte olmak desen var, birini unutmak için rastgele adamlarla yatmak desen var.
Ama sevgilisiyle seviştiği için utanması gereken konu sahibi öyle mi?
Buralarda millete namus dersi verince yaptıklarınızın silindiğini falan sanıyorsunuz herhalde. Kime neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz yani?
Kendini rezil etmek için özellikle çabalamak da bir tür rahatsızlık olabilir.
2. Ruh hastası isin gucun benim pesimde gezmekBöyle deyince , bir de üstüne kimseye sadakat sözü yokken bir adamla ilişkisi olmuş birine mok atınca pis geçmişin temizlenmiyor. Unutmadık seni, çok beklersin.
Edebinle otursan kimse senin yüzüne marifetlerini çarpmak zorunda kalmaz. Kendin hayırlı b.kmuş gibi gelip milleti yuhaliyorsun. Ne halt olduğun yüzüne çarpılinca da cirkeflesiyorsun, nasıl bir yüzsüzsün sen.2. Ruh hastası isin gucun benim pesimde gezmek
Bi bas git ya artık
Tıpkı senin gibi bir yuzsuz olmaya calısıyorum ama bu imkansızEdebinle otursan kimse senin yüzüne marifetlerini çarpmak zorunda kalmaz. Kendin hayırlı b.kmuş gibi gelip milleti yuhaliyorsun. Ne halt olduğun yüzüne çarpılinca da cirkeflesiyorsun, nasıl bir yüzsüzsün sen.
Noldu hani aldatmamıştın ahlaklı bağyanSen ruh hastasısın !
Bu cok net
Eski konularla beni yaralayabilceğini mi sanıyosun sen zavallı?
Umrumda bile değilsin hadi ikile
Hala da konusuyor ya. Hadi biz telefonu kapayınca yok oluyor, bunun anası babası çocuğu olmak zorunda kalan var.Noldu hani aldatmamıştın ahlaklı bağyan
Sen ruh hastasısın !
Bu cok net
Eski konularla beni yaralayabilceğini mi sanıyosun sen zavallı?
Umrumda bile değilsin hadi ikile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?