Cok korkuyorum

Mesela kocasını mı aldatmış
Ay şimdi gördüm.
Yani ben pek melaike biri sayılmam, kendime göre doğrum da var yanlışım da. Ama birine tutup da kendinden utan ahlaksız demem böyle bir mevzu için. Herkesin kendi cinsel hayatı yani, kime ne ya? Başkasının yaşadıklarını içselleştirip parmak sallayarak ahlaksız yanacaksın falan demek...

Öncelikle tabi ki erkek arkadaşına bunu söylemelisin. Ters ilişki sağlık açısından çok risklidir (dinen kesinlikle haram zaten) Bu yüzden ben sizin yerinizde olsam kızlık zarı yerine saģlık açısından tehlikelerinden korkardım.

Konu sahibi doktora gitmiş mi ne durumda merak ettim, açmaz olaydım Cono'ların mahalle kavgasında buldum kendimi.
İki kişinin rızaları doğrultusunda kapalı ortamda ne yaptığı sadece onları ilgilendirir. Her şeye sapıklık diyenler, kim bilir etrafınızda neler dönüyor bilmiyorsunuz. İnsan dediğin şey en tahmin edilemez canlı. Her şeye kendi pencerenizden bakmayın. Demek böylesi de varmış deyip geçmek lazım.

Konu sahibi ilk kez yaptım ve çok pişman oldum diyor. Canının derdine düşmüş doktora gitmektense burada aramış cevabı. Nasıl bir yerde kimlerle yaşıyor bilmiyoruz, eğer önceden ahlak timsali olup milleti ayıplayan biriyse kendi sorunu. Bir genellemeyi doğrulamış olur. Günah mı ayıp mı diye sormamış, kanama normal mi diye sormuş.

Ya zaten yeteri kadar korkmuş ve pişman. Artık bundan sonrası yarayı kanırtmak oluyor. Bu hiç kimseye yakışmaz ya. Biraz merhamet öldürmez ya. İnsanın içinde zırnık kadar sevgi olmaz mı ya?

Ya zaten yeteri kadar korkmuş ve pişman. Artık bundan sonrası yarayı kanırtmak oluyor. Bu hiç kimseye yakışmaz ya. Biraz merhamet öldürmez ya. İnsanın içinde zırnık kadar sevgi olmaz mı ya?
1 adet elin kekosunun gönlü olsun diye canından olacaktı, buna kızdım. Her şeyi yapıp bakireyim diye dolanacak , kusura bakılmasın buna hep kızarım. Parmakla ağız içini soydugunda gelen epitel doku kadar zarı hayatından öne koymasına kızdım. Kendine olan saygısızlığı zaten cinnet sebebi. Amaa, kimse ona edepsiz, namussuz, kirlendi diyemez. Konu sahibinin edebi namusu tartışma konusu olamaz, bi tane eski kulağı kesiklerden bir tane de hanım teyzeye gereken had de bildirildi.

Sıkıyosa ac la hadi dava
acmazsan hatrım kalır
Aglamak sana yakısır
Git kosene orda sen ağla
Baskalarının gecmisini desmekten baska isi olmayan zavallı
Nasıl bir üslup bu yarabbi ağzım açık kaldı şu başlığın ileri sayfalarını okurken. O kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramış resmen

Ben de senin kızdıklarına kızdım Katip. Üç aşağı beş yukarı senle aynı tepkiler veriyoruz zaten. Ama dediğin gibi aynaya bak da utan kendinden falan, ne oluyoruz ya? Bu tip anlayışlar ölüme götürüyor insanları. Çok tehlikeli fikirler bunlar. Bir eğitimci olarak yanlışa yanlış diyorum, tepkimi gösteriyorum, öğrencim hatasını anladıysa bağrıma basıp şefkat de gösteriyorum. Bir hata yaptı diye kimseyi ölümüne dışlamamak gerekiyor. Hepten kaybedersiniz o kişiyi sonra.

Sen kimsin lan buranın ağası mı ne sanıyon kendini sen

Son düzenleme:
Bide Muslumanım diye gecinirsiniz sozde Musluman ulkesi Turkiyede zardan olmamak icin her haltı yiyenler ters iliski yasayıp ama ben bakireyiiiiim diye dolananlar sevgili yapıp zara gelene kadar herseyi yaptık zarım yırtılmamıstır demi diye aglayanlar
Once Allahınızdan utanın!
Haram haramdır
Dogru da tek gercek de tek

Sen neden kocan varken başka evli adamlarla oynastın peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…