Çok Korkuyorum....

cnm nasıl doğuyorsak ölmemizde doğumuz kadar normal..önce bunu anlamaya çalışmalısın her canlı ölümlüdür..insanlar,hayvanlar,bitkiler...bu böyle..
sen bence bi psikoloğa igitmelisin en iyisi bu olur senin için..

ahh canım benim ...senin yaşadığın duyguları bir çok insan yaşıyor...kendini başka bir uğraşa vermelisin...ne bilim iş hayatın falan olsun ...arkadaşlarınla haftada bir görüş veya daha sık görüş...başka konulardan konuşun ...gırgır ,matrak olan şeylerden...sen bu şekil yaşamaya devam edersen..ilerde çok zor günler geçirirsin...onun için kendini bir an önce toparlamalısın canım..yoksa bu hayat böyle çekilmez....

benim ablamda biraz bu duygular wardi ama abartili degildi... tek gece yatinca dusunurdu..
bence kendini namaza vermelisin ..
simdi ablam namaz kilmaya basladi sukurler olsun boyle kotu seyler aklina gelmior.. ama o olmuyorsa piskologa git bence insallah kisa surede duzelirsin cnm.. hersey insanlar icin hayatini guzel ya$amaya bak hic bisey icin kendini uzme.... kaydirigubbakcemile5

Selam arkadaŞım...
Şu anda yaŞamakta olduĞun durumun ısmı anksıyete bozukluĞu bence..
Kaygılı ve yoĞun heyecanlı gÜnler geÇırıyorsun ama bu rahatsızlık ılaÇ ve terapıyle Çok rahat hallolabılır bır Çok ınsandada olduĞu gıbı ..
Ama ılk Önce duygularını kontrol etmeyı senınde ıstemen gereklı ..
Bızler ınsanız hepımızın korkuları,kaygıları .sıkıntı ve endıŞelerının olması Çok olaĞan bır durum zıra bu bÖyle olmasa ıdı ebeveynler Çocuklarını cam fanuslara saklar ve sadece Özel gÜnlerde Çıkarırlardı..yaŞını tam olarak bılmıyorum ama anksıyete bozukluĞu 20...25 yaŞ arası bayanlarda Çok sıklıkla karŞılaŞılan bır durumdur...
Umarım en kısa zamanda doĞru pskıyatrı bulur ve tedavıne olumlu cevaplar alırsın...
Stressız ve saĞlıklı gÜnler dılerım....

Son düzenleme:
Tatlım bi dönem ben de öyle oldum, hala da inceden vardır bu fikirlerim. Mesela en olmayacak şeyleri bile ya ölse gitse küs ayrılsak diyip hemen affediyorum. Ben bu duyguları çok yoğun yaşadığım dönemlerde doktora gittim depresyon teşhisi koyuldu. İlaç kullandım halsizleştim uyudum uyandım.. Günler geçti, 3 sene geçti.. Şimdi iyiyim. Şimdi diyebiliyorum ki, herşey Allah'tan hepimiz bir gün kopup gideceğiz ait olduğumuz yere. Bu o kadar da kötü birşey değil. Aslında olabilecek en doğal şey.
Kendini alıştır, bir de içini ferahlatacak şeyler yap. Sakin müzikler dinle, eğlenceli kitaplar oku, yeni insanlarla tanış hayatına boyut kat... MÜDAHALE EDEMEYECEĞİN ŞEYLERLE KENDİNİ YIPRATMA..
Böyle hayat geçer mi? !

merhaba arkadaşım
bir kaç yıl önce benimde başıma aynı şeyler geldi.. panik atak depresyon belirtileri bunlar birde anksiyete...
çokk minibüsten yolun yarısında indiğimi biliyorum.. alış veriş merkezinden burası yıkılırda altında kalırım diye çok girip çıkmışımdır.. kalp krizi geçiriyorum diye miğdem bulanıyor diye çokk acillere gittim...
önce kabul etmedim tamamen bunların beynimin bana bir oyunu olabileceğini ...
dokttorlarada inanmadım uzunca bir süre... çok doktora gittim piskiyatris piskolog... verdiği ilaçlar seni uyutmaktan hissizleştirmekten başka işe yaramıyor ....
sana tavsiyem kendinle yüzleş.... kabul et ...
seni üzen her neyse ki ( mutlaka bir nedeni vardır bunu insan bazen kendinden bile saklamayı tercih eder ) onu kabul et... gez dolaş ve içinde hiçbirşeyi tutma kime ne söylemek istiyorsan açıkça çık karşısına söyle.. kimseyi kırmaktan üzmekten korkma...

ben böyle iyi oldum..allaha şükür şimdide çok iyiyim...
insan bu tür sorunları kendisiyle çözebiliyor...

umarım iyi olur sağlığına kavuşursun... sevgiyle kall

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…