Çok Korkuyorum....

Canım seninki psikolojik bir rahatsızlık.doktora gidip derdini anlatırsan bi süre sonra ilaç destekli vs bi şekilde bu hastalığı atlatırsın.sakin ol.ççözümsüz bir durumun yok

a.s evtevtevt ben mesela ölumden korkmam allah hayırlı ölumler versın hepımıxxe :Saruboceq: ama yınede korkularım cok ölumdeılde allah korkusu vardı bende namaza basladım o sıkıntı ıcımden kaybolup gıttıı :lepi: vede ben delırıyodum sandım sende ıstersen namazını kıl bu bızım gorevımız gercı yanı borcunu öde bolbolll dua ett yaradan rabbım her sorunu cözer inş.... :Saruboceq:

bende aynı düşüncedeyim..

Bende 3 hafta once dedemi kaybettim ve ölumu bende artik cok dusunuyorum, ben olmazsam kardeslerim napar,hayattan koparlar bensiz yapamazlar diye yatmadan once canimi gercekten cok sIkiyorum, hatta dun gece evet ben bugece ölecem artik oyle hissediyorum diyordum kendi kendime ve boyle dusundukce nefes alisim bile zorlasiyo, bu durumu annemle paylasmak istedim ama yapmadim. nebilim sanki beni ciddiye almicaklarmis gibi geliyo. Ben ölmekten korkmuyorum ama geride birakacagim insanlar cok uzulurler diye ona canimi sIkiyorum, tabiki ölmek istemiyorum ama er yada gec gidecegimiz yer orasi. Namazlarimi aksatmiyorum, aksatmadigim surece icim daha rahat oluyo. Sanada namaz kilmani tavsiye ederim canim. Allahim yardimcin olsun.
Senin durumun ama benimkinden cok daha ciddi tabiki canim benim. Belkide ikimizde piskologa gitmesi gerekiyordur bilmiyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun..a.s.

canım bende aynı senin gibiydim hatta ölümü düşünüp en dibe vuranlardanım ama çok şükür şimdi iyiyim tam 4yıl yaşadım ama tek çae ibadet inanç inanılmaz derecede huzur ve rahatlık veriyor maneviyatını güçlendir ve ne yaparsan yap ölüm hepimiz için ama sen bunu asla önceden hissedemesin sendeki sadece şeytanın vesvesesi başka işlerle meşkul ol ve kendini eve kapatma rabbim şifalar versin senin için dua edicem inşallah

öncelikle gecmis olsun canim..

Ben gecenlerde RUYA hakkinda bir sey okumustum,

ruya; bilinc alti dusuncelerden olusuyormus,

ÖLÜMÜ cok dusunuyorsun o zaman sen, bence internetten ara$tirma yap bir sonuc cikmassada bir doktora gorun bence.

ALLAH YARDIMCIN OLSUN canim a.s.

takma canım kafana vesvese başka bişe değil bak sana korkuların için dua yazıyim bunu çek devamlı rahatlarsın allahın izniyla hasbinallahi ve nimen vekil hergün 99 kere çek 100yüde nimen mevla nimen masir bende senin gibiydim geçti çok şükür allah öyle merhametliki tevneleri kabul eder bol bol tevbe istiğfar çek canım

panik bozukluk yani pank atak deniyo..inan hekez de zaman zaman oluyo..bende yardım alsan emin ol hç bi sorunun kalmıyıcak..öyle şeyler düşündügünde kov düşünceleini...dus al birşeyler yap oyala kendini..yapamam deme yaparsınn..herşey senin elindee

Rüyalardan ßildigim kadarıyle öLüm gören kişi uzun omurlu oLurmus diye ßiliorum.. Ama sen en iyisi ßu durumu uzman ki$iye danış en iyisi. Sor soru$tur mutlaka ßu konularda ßilgisi oLanlar vardır..Olmadı internetten ara$tır..ßi dü$manınız falan da oLaßilir size zarar vermek isteyen...

arkadasa katılıyorum ibadet konusunda.. bende bi dönem böle olmustum ibadet rahatlatıyor rabbime güven dayan.. ayrıca ölüm her müslümanın hatırlaması gereken bisey necip fazılın ölümle alakalı dizelerini oku cok güzel gercekten...'ÖLÜM GÜZEL SEY BUDUR PERDE ARKASINDAN HABER,HİC GÜZEL OLMASAYDI ÖLÜR MÜYDÜ PEYGAMBER...' N.F.K

kardeşinin arkadaşı ölmüş bu haldesin daha yakınlarını kaybedenler ne yapsın
kusura bakma ama ben senin gibilere çok kızıyorum

unutmaki her canlı doğar büyür ve ölür....

fakat ne doğduğunun farkındadır

ne büyüdüğünün

nede öleceğinin farkında olacaktır....

birazcık ALLAHA YÖNELMEN BİLE SANA ÇOK FAYDA GÖSTERECEK....

VEDE UZMAN BİR PSİKİYATRİSDEN YARDIM ALMAN

güzelim her insan bazen ölümü düşünür bence namaza başla çok huzurlu olursun hepimiz ölcez ölüm bizim için değilmi sen imanını sağlam tut allaha yönel benden sana tavsiye melisa yada sarı kantoron çayı iç yatarken sakinleştirir vesvesedir takma kafana bol bol dua et canım allah şifa versin

Sultan bir gün gemi seyehatine çıkmış. Yanında çok sevdigi kölesi varmış. Denizde boğulacağım korkusuyla sararmış solmuş titriyor inliyormuş. Sultan dayanamıyor tabi yanındaki vezirlerine diyor bir çare bulun çok kötü oldu bu. Vezirler tabi birbirlerine bakmışlar ne yapacaklar bilemiyorlar. ıçlerinde akıllı bir vezir çıkmış sultanım ben onu düzeltirim. Sultan tamam iyileştir demiş. Vezir gemideki askerlerden bir kaç tanesini almış kölenin yanına gitmiş köle kamaraların birinde büzülmüş iyice korkusundan. Vezir askerlere emretmiş tutun ve geminin güvertesine getirin demiş asker ler köleyi tutmuşlar köle direnmiş ama tabi askerler güçlü kuvvetli. Neyse işte güverteye varmış askerler ve köle. Vezir askerlere köleyi denize atmalarını istemiş herkes şaşkın tabi. Askerler köleyi hemen atmışlar denize köle denize düşünce başta çırpınmış sonra yüzeyde kalmayı başarmış. Vezir askerlere onu gemiye çıkartmalarını emretmiş. Gemiye çıkmış köle gayet iyi ve seyehatin kalan kısmındada kesinlikle korkmamış.
Şimdi kıssadan hisse bazen bazı korkular bizi esir alabilir üstüne gitmek gerek. O zaman o korktuğumuz şeylerin o kadar kötü olmadığını anlarız. Sürekli ölümü düşünmek ölümden korkmak aslında ölüm gerçeğini düşünmemizi dinimiz emreder o zaman dünyada gelip geçici sıkıntılara karşı daha dayanıklı oluruz. Ama ruh sağlığını bozacak tarzdakilerde ölümün aslında bir son değil yeni bir başlangıç olduğunu iyice idrak etmeye çalışmak gerek. Ölüm korkusu aklına geldiğinde ölmüşlere dualar oku gayet doğal bir süreç olduğunu anlamaya çalış.

Son düzenleme:
:çok üzgünüm: Canım hemen baska bir psikoloğa git. Nedemek kestirip atmak yaaa.

su para için meslek sahibi olanlardan nefret ediyorum ya. klava:

ben bile buradan kızın bariz bi problemi oldugunu görebiliyorum ya nasıl kestirip atar klava:

hepimiz ölümden korkarız. hepimiz sevdiklerimizi kaybetme korkusu yasarız ama bu boyutlarda değil.
neticede sevdiklerimiz bigün cekip gittiğinde bile biz yasamaya devam etmek durumunda laıyoruz.hayat herşeye rağmen devam ediyor.
ölümler ve doğumlar insanlık için gerekli senağlamasenağlamasenağlama
Allah hepimize hayırlı ölümler versin. Ve tüm ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun senağlamasenağlama

canım ya
anksiyete bozukluğu bendede var
tedavi olmak gerek
ilaç kullanmak gerek doktor tavsiyesinde
ama terapi görmelisin sen mutlaka
geçmiş olsun dilerim iyi olursun bugünlere gülüp geçersin..

evt evt bu pskolog da neymıs yaa dınle dınle al 200tl yı ohhh buzamana kdr onlara verdıgım paralarla araba alırdım ama ben deıl pskologum aldı araba amann cnm sakası bıyanada hemen kendımızı salmayalım azcık toparlansak ıyı olur sadece sen deılsın kı bu durumda bende öyleyım baska arkadaslarımız da öle azcık cesaret ben sana guvenıyorum basaracaksın :)

canım mutlaka psikolojik destek almalısın..ve gerçekten iyleşmeyi istersen iyi olursun..çünkü sadece sen kendine yardımcı olabilırsin...kendine yeni uğraşlar bul..yeni sosyal çevreye katıl...takı gitar bilg.kursları gibi..sporada yazıl...faydasını göreceksin..

klava:aaa kızcam sana daha bu genç yaşda ölüm korkusu da ne demek
senin güzel şeyler düşünerek geleceğe dair planlar yapman gerekiyor okulunu bitirip güzel bir meslek sahibi olman gerekiyor
beni YARATAN DİLESEYDİ İSTESEYDİ kaderlerimiz açık olabilirdi
o zaman herkes herşeyi bilirdi herkes kendini korurdu kötülükden
mesala ben diyelim yarın öleceksem bu yılı bırak 3 4 sene önceden ne yediğim yemekden lezzett ne içdiğim şarapdan tat ne de gezilerden zevk alabilirdim .....
kapanırdım bir odaya ölcem ölcem diye zırlar dururdum
ama YARATAN ne yapmış herşeyi gizlemiş ki bizlerde rahat huzurlu mutlu yaşayalım

böyle kendini kötü hissettiğinde komik film izle arkadaşlarınla takıl daha gençsin sen
kitap okuma alışkanlığı yap kitap herşeyin en iyi ilacıdır

unutma sana yardımcı olabilecek tek kişi sensin iyi şeyler düşün güzel şeyler düşün kü
bu durumda kurtulup rahatlayasın
ölüm o kadar da korkulacak birşey değil
doğduğun gün öleceğini de bilip öyle doğuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…