• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum

savciliga suc duyurusunda bulunsamda bir faydasi yok cunki kendisi cok zengin.

canım zengin diye her istediğini yapabileceğini mi sanıyor
yaptığı suçun cezasını parayla ödemeyecek her halde
iyi zengin diye her istediğini yapsın sonra nakit olarak ödesin
yok öyle şey canım suç işlerse cezasını çeker
nerde yaşıyoruz yahu
korkma sen çok ısrar ederse git suç duyurusunda bulun

savciliga suc duyurusunda bulunsamda bir faydasi yok cunki kendisi cok zengin.

işte buna gülerim !!!

savcılar hakimler satılık insanlar değil canım!!!! zengin diye evet bu kızı taciz edebilirsin demezler...!! bu ülke hukuk devleti! adalete güvenin ve böyle komik fikirlere kapılmayın !!

Vay bee...sizin oralar ondan soruluyor galiba...oranin agasimi kendileri acep.??:delphin:

Vallaha güzelim bence sen tam olarak ondan ayrilmak istesen ayrilisin...görüsmezsin..telefonlarina cikmasin...numarini degistirirsin gerekirse telefon bile kullanmazsin...ailenden akrabalarindan yardim alirsin yine ayrilirsin...:delphin:

Sen ona asik olmasanda sevmesende..onun sana olan saplantili sevgisi hosuna gidiyor..

Lakin dikkatli olmani tavsiye ederim..tehlikeli oyunlar bunlar:delphin:

ben olsam sevmediğim birinin yanında bir dk. bile durmam.
hele de böyle baskı altında bir ilişki asla yaşayamam.
bu beni çok daha uzaklaştırır ondan.
evdekilere istemediğini söyle.
zorlucak değiller ya seni.

Vallaha güzelim bence sen tam olarak ondan ayrilmak istesen ayrilisin...görüsmezsin..telefonlarina cikmasin...numarini degistirirsin gerekirse telefon bile kullanmazsin...ailenden akrabalarindan yardim alirsin yine ayrilirsin...:delphin:

Sen ona asik olmasanda sevmesende..onun sana olan saplantili sevgisi hosuna gidiyor..

Lakin dikkatli olmani tavsiye ederim..tehlikeli oyunlar bunlar:delphin:

ben ona soledimki ayrlidim senden beni unut. telefonlarina cvp vermiyordum. sonra bir cocukla tanisdim. kisa sure takildik. daha sonra bu benim baska cocuklacikigimi oyrendi. beni aradi bagirdi. nasil yaparsin bana bunu . seni oldururum dedi. ertesi gun yine aramaya basladi. ben seni seviyorum seni bir baskasina yar etmem falan filan.... diyordu.

ben ona soledimki ayrlidim senden beni unut. telefonlarina cvp vermiyordum. sonra bir cocukla tanisdim. kisa sure takildik. daha sonra bu benim baska cocuklacikigimi oyrendi. beni aradi bagirdi. nasil yaparsin bana bunu . seni oldururum dedi. ertesi gun yine aramaya basladi. ben seni seviyorum seni bir baskasina yar etmem falan filan.... diyordu.

canım ben anlamadım sen bu durumdan keyif mi alıyosun? şayet öyleyse buyur keyfini sür.. ama bana böyle davranacak biri; derhal aileme yaşadığım sıkıntıyı anlatır gerekirse savcılığa giderdim..böyle saf saf olabilecekleri beklemezdim!

Oncelikle bu tip tedditçi erkeklerden korkma.
O da kim ?
Ailene anlat, abine, babana..beni rahatsiz ediyor, onu sevmiyorum tiskiniyorum onu istemiyorum ama pesimi birakmiyor napicam de.
Teline cevap verme hatta nonunu degistir
Bitti de bitir
bir iki hafta usteler ama sonra unutur gider

uzulme gencsin guzelsin karsina istedigin gibi biri cika bilir. sen omrunu guzel yillarini bununla harcama. nissanda geldiklerinde gitmiyorum dersin biter. zorla guzellik olmaz.

o cocugu birak,babam degil gelsin cumhurbaskani hic farketmezzz hemen savciliga basvururum yerinde olsam..
böylelerinden korkmayacaksin esas!!
havlayan .... isirmazmis hesabi,bisey yapamaz...
ailenle acik acik bi daha konus,al yaninada güvendigin birini,basvur savciliga...

o cocugu birak,babam degil gelsin cumhurbaskani hic farketmezzz hemen savciliga basvururum yerinde olsam..
böylelerinden korkmayacaksin esas!!
havlayan .... isirmazmis hesabi,bisey yapamaz...
ailenle acik acik bi daha konus,al yaninada güvendigin birini,basvur savciliga...
bence de böyle:mymeka:

ayrılmak için üzerine gittikçe ters tepebilir. onu kenmdi haline bırak arama sorma neden diye sorar üzerine gelirse ayrılamazsın diyordun ayrılmadık işte. ama içimden birşey gelmiyor böyle gider anca diyebilirsin. o da pes eder.

bencede ayrılmalısın çünkü hasta kişilikli birine benziyor.zorla birlikteliği sürdürdüğüne göre.ama önce ailenle konuş pnları ikna et,sana destek olurlarsa ayrılırsın.

istemiyorsan onu sakın onunla birlerde falan buluşma.görüşme.her gün bişiler okuuyoruz.kadınların kızların başına neler neler geliyor.dışarıda bile olsa görüşmeye gitme ve ailene anlat

çok güç bir durum allah yardımcın olsun yaşınız küçük galiba 18,5 filan değilmi

ayrılmak için üzerine gittikçe ters tepebilir. onu kenmdi haline bırak arama sorma neden diye sorar üzerine gelirse ayrılamazsın diyordun ayrılmadık işte. ama içimden birşey gelmiyor böyle gider anca diyebilirsin. o da pes eder.

katılıyorum. bende terkedilmeyide kendine yediremiyor. ona karşı içinde hiçbirşey olmadığınada inanmıyor olabilir. naz yapıyor falan diye düşünüyorsa işin var. bence sen onunla ilişkini bitirene kadar normal hayatına o yokmuş gibi devam et ama onu kızdıracak birşeylerde yapmamaya çalış.elbet anlayacaktır sonunda kendide mutsuz olacak çok üsteleyeceğini sanmıyorum.

Back
X