Çok korkuyorum

manzarlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
669
194
53
Arkadaşlar birinden ayrılmak kul hakkı mı? Gerçekten çok üzgünüm, çok büyük günah mı? Hislerinden emin olmayıp ayrılmak.... Karşı tarafın ettiği ah kabul olur mu, lütfen cevap verin çok kötüyüm kaç gündür...

Şimdi bu iş baya uzun. Ama kisaca anlatacak olursam da ayrilmak kul hakkına girmez.
Çünkü siz beraber olursaniz ona da kendinize de zarar vereceginizi düşünüp kul hakkina girmek istemediginiz icin ayriliyorsunuz..

( fakat işin içine gasp, küfür, aldatma vs girerse onlar ayri )

Allaha şükür işin içinde tek bir küfür bile yok, ben çok sevemedim son iki aydır psikolojim bozuldu

çok seviyordu, ayrıldım, sanırım kendine zarar verecek ama ben böyle yaşayamazdım
Inanma oyle seylere kendine zarar falan vermez, seni kandiriyo aklinca.
Istemedigin tek biseyi bile yapma su hayatta, uzgun olabilirsin ama istemiyorsan kesinlikle geri donme.

Gunahini bilmiyorum, hayirlisi olsun.

Kul hakkıyla alaksı yok.
O zaman herkez ilk tanıştığıyla evlenip,hiç boşanmadan bir ömür beraber olsaydı.

Eğer iyi niyetini kötüye kullanacak bir şey yapmadıysan, kişiyi kullanmadıysan bence sorun yok.
Sonuçta hoşlandığını düşündüğün bir insana karşı bile zamanla hislerin değişebiliyor.
Bu kadar ince düşünmeyi gerektirecek bir şey yok gibi.

terk edilen erkeklerin kendie zarar verme olayı yeni moda sanırım,2015 in yeni kk gündemi de bu.

erkekler kendilerini çok seven biraz bencil yaratıklardır bişeycik yapmaz hiç korkma.kul hakkı ile sevmediğin kişiden ayrılmanın ilişkisini kuramadım orası da ayrı.

onu çok üzdüğüm için diye sordum...

Karşıdakini bu kadar düşünmeyin ya.. Sizin hisleriniz yoğun olsa o sizden ayrılsa o vicdan azabı çeker mi bide bunu düşünün .. hayat siizin unutmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…