çok seviyordu, ayrıldım, sanırım kendine zarar verecek ama ben böyle yaşayamazdımIrzina gecip ortada mi biraktin oglani hayirdir.
Arkadaşlar birinden ayrılmak kul hakkı mı? Gerçekten çok üzgünüm, çok büyük günah mı? Hislerinden emin olmayıp ayrılmak.... Karşı tarafın ettiği ah kabul olur mu, lütfen cevap verin çok kötüyüm kaç gündür...
Allaha şükür işin içinde tek bir küfür bile yok, ben çok sevemedim son iki aydır psikolojim bozulduŞimdi bu iş baya uzun. Ama kisaca anlatacak olursam da ayrilmak kul hakkına girmez.
Çünkü siz beraber olursaniz ona da kendinize de zarar vereceginizi düşünüp kul hakkina girmek istemediginiz icin ayriliyorsunuz..
( fakat işin içine gasp, küfür, aldatma vs girerse onlar ayri )
çok seviyordu, ayrıldım, sanırım kendine zarar verecek ama ben böyle yaşayamazdım
Inanma oyle seylere kendine zarar falan vermez, seni kandiriyo aklinca.çok seviyordu, ayrıldım, sanırım kendine zarar verecek ama ben böyle yaşayamazdım
kendisi türk değil...Her terk edilen kendine zarar mı veriyor bu memlekette..
kendisi türk değil...
Eğer iyi niyetini kötüye kullanacak bir şey yapmadıysan, kişiyi kullanmadıysan bence sorun yok.Arkadaşlar birinden ayrılmak kul hakkı mı? Gerçekten çok üzgünüm, çok büyük günah mı? Hislerinden emin olmayıp ayrılmak.... Karşı tarafın ettiği ah kabul olur mu, lütfen cevap verin çok kötüyüm kaç gündür...
Allaha şükür işin içinde tek bir küfür bile yok, ben çok sevemedim son iki aydır psikolojim bozuldu
onu çok üzdüğüm için diye sordum...terk edilen erkeklerin kendie zarar verme olayı yeni moda sanırım,2015 in yeni kk gündemi de bu.
erkekler kendilerini çok seven biraz bencil yaratıklardır bişeycik yapmaz hiç korkma.kul hakkı ile sevmediğin kişiden ayrılmanın ilişkisini kuramadım orası da ayrı.
haklısınızKendine zarar verme.. Evli degilsin bir sey degilsin. Olmuyorsa zaten zorlamanin bir manasi yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?