işin içine kalp kırmak olunca ister istemez önemsiyorumKarşıdakini bu kadar düşünmeyin ya.. Sizin hisleriniz yoğun olsa o sizden ayrılsa o vicdan azabı çeker mi bide bunu düşünün .. hayat siizin unutmayın .
bana şantaj bile yapabilir, ahh bilemiyorumKendine zarar verme.. Evli degilsin bir sey degilsin. Olmuyorsa zaten zorlamanin bir manasi yok..
bana şantaj bile yapabilir, ahh bilemiyorum
fotografımı alıp photoshoplayıp yakınlarıma iletirse gibi daha bir sürü senaryo var aklımdaNe gibi bir santaj mesela?
fotografımı alıp photoshoplayıp yakınlarıma iletirse gibi daha bir sürü senaryo var aklımda
fotografımı alıp photoshoplayıp yakınlarıma iletirse gibi daha bir sürü senaryo var aklımda
ipinide koparır şimdi o becereksizde.
söylede balıkcı ipi alsın onlar daha saglam oliyyy
ayrıldımsana şantaj yapacağından şüphelendiğin erkek için vicdan yapmaya devam et doğru yoldasın.. bence sen vicdan yapmıyorsun korktuğun için ayrılamıyorsun..
normal fotografım, kesinlikle müstehcen gibi bir foto yollamadım zaten, kendisi bilgisayarda çok iyi, benim fotomu alıp kullanmasından korkuyorumFotograf derken nasıl peki?
normal fotografım, kesinlikle müstehcen gibi bir foto yollamadım zaten, kendisi bilgisayarda çok iyi, benim fotomu alıp kullanmasından korkuyorum
normal fotografım, kesinlikle müstehcen gibi bir foto yollamadım zaten, kendisi bilgisayarda çok iyi, benim fotomu alıp kullanmasından korkuyorum
ayrıldım zaten onun için vicdan yapıyorumGönderirken korkmayın tabi, sonrasında korkun
Bilgisayarda iyiyse, ondan iyisi de vardır, bir fotografın montaj olup olmadıgı kanıtlanabilecek bir şey, kendinizi kandırmayın ayrılacaksanız ayrılın işte kalp kırmayla falan alakası yok bu durumun, bir daha da güvenilir insanlarla ilişkiye başlarsınız.
ilk başta karşılıklıydı fakat uzak mesafe olduğu için ve duygularım zamanla değiştiği için ayrıldım, belki de stresten böyle düşünüyorum hala seviyor da olabilirim ama onunla oyun oynamak istemedim ve ayrıldımÖnce umut verip, olacakmış gibi davranırsan, bir takım şeyler yaşayıp ama ben öyle demek istememiştim ki diyorsan, ah etmese de üstünde gönül borcu kalır elbet. Yok eğer tanışma evresinde sen daha duygularından emin değilken kendini kaptırdıysa seninle ne ilgisi var ? Nikahlı karısı mı oldun da ah edecek ? Herkes her görüştüğü insanla hemen evlensin o zaman. Akıl var fikir var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?