Cok korkuyorum

merviii_16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
21
26
38
32
Universite icin yeni bir sehire tasindim gecen pazartesi hazirlik sinavim vardi ona girdim.Hazirliga tek bir arac gidiyor ve cok kalabalik full ogrenci sinavdan cikinca kalabalik olan otobuse bindim yanimda da bi tane daha kiz vardi.Arkasi bana ve kiza donuk bi adam vardi ben ilk basta birinin cantasi var sandim sonrada anladim serefsiz elliyormus ikimizide sonra tabi yiktim ortaligi adami attirdim otobusten.Adam ailesiyle binmis baya karisiyla falan cocugunu sinava getirmis hatta beraber indiler ne karisi ne cocugu bisey demedi, diyemedi diyemezde zaten ama ben o adam beni bulur diye cok korkuyorum bu saat oldu uykumdan uyandim mobilden yaziyorum k.bakmayin hergun ayni otobuse binicem ailemede bisey diyemedim geri donmeyi bile dusunuyorum

:KK57::KK57: pis sapik ..Ortaligi ayaga kaldirdiniz bir sey olmadi mi

karısı yanında ne cesaret ben ona takıldım bari gizli yapsaymış kadında tepki vermedi mii ne tuhaf bir çift olmuşlar. Hz. Ali'nin bir sözü geldi aklıma "Haklıysan korkma hak seni korur " sen doğru olanı yapmışsın sen önlemini al tevekkül et gerisi boş evde kalsan daha zor olurdu . bir süre okkula ve yurda tek gitme kalabalık yerlerden yürü biber gazı oluyor ufak ceplik onlardan bulundur okudun yer küçük bir kasaba falan değil heralde kampüs falan sa bulamaz seni rahat oll. eminim ailesi farklı bir şehirden gelmiştir yoksa cümbür cemaat gelmezlerdi .çoktan şehir dışındaki evine gitmiştir

Ne insanlar var karısı yanında ve senı bır guzel ellemiş he ahlaksız adam ! asıl şaşırılcak şey karısı bu olay karşısında sessiz kalmış olması .. Aklıma kırgın çiçkler dizisi geldi izleyenler bilir kadın kocası için kızından vazgeçiyor falan ben sonuçta dizi deyip geçiyordum ama gerçek hayatta da Kocasının yaptığı terbiyesizliğe susan kadınlar varmış..

Karısı ve çocuğunun utancı olmadı mı yahu..adam laf etmedi mi hiç inkarda mı etmedi ..okuz diyesim var hayvana yazık..şimdi erkeğim sanıyor o...çocuğu dimi..yanında evladı da var yarın onuda otobüste gotururler o zaman aklına yaptıkları gelir mi yok bu o..çocuklarının aklına bi b...k gelmez..of pis bozdum ağzımı

kesinlikle korkma.gördüğünde korktuğunu ona belli etme.ona sert bak.muhakkak ya biber gazı yada elektirkli cıhazlar varr mesela kesınlıkle onlardan edin.adamı gördğnde bıber gazını göster ona muhakkk.benıde rhtsız eden olmustu bn yerden taş felan almıştım gözum donmustu resmen.onunda bıçagı vardı eger dahda yaklaşşydı kafasına fırlatıcaktm.kendıne dıkkat et kalabalık yerlerden geç.havalarda soğudu sert şemsıyen olması bıle yeterlı adamı nakawt etmek için.takma kafana canım.şunuda unutma otobsler daha guvenlı guvenlık kamersıda var ama minubslere ben guvenmıyorum o daha sakıncalı.dedıgım gıbı hıç olmazsa sert şemsiyen olsyn yanında.kendıne iyi bak canım .))

Bende bir üstte ki arkadaşın yorumuna katılıyorum. Biber gazı mutlaka bulundur bende yalnız yaşıyorum ve çantamda kolay bir yerden çekip alacağım şekilde tabii ve hızlı aramamda 155 kayıtlı... Bunlar sadece bir tavsiye arkadaşım doğru kafaya takmış olabilir :KK12:

Adam kim bilir nasıl bir ruh hastası ki eşi bile şaşırmamış, sesini çıkarmadan inip gitmiş. Yazık o çocuğun psikolojisi de bozuktur. Bence siz bir seferde böyle bir şeyden kurtuldunuz ama o adamla yaşayan insanlara çok üzüldüm... :KK43::KK43:

Universite icin yeni bir sehire tasindim gecen pazartesi hazirlik sinavim vardi ona girdim.Hazirliga tek bir arac gidiyor ve cok kalabalik full ogrenci sinavdan cikinca kalabalik olan otobuse bindim yanimda da bi tane daha kiz vardi.Arkasi bana ve kiza donuk bi adam vardi ben ilk basta birinin cantasi var sandim sonrada anladim serefsiz elliyormus ikimizide sonra tabi yiktim ortaligi adami attirdim otobusten.Adam ailesiyle binmis baya karisiyla falan cocugunu sinava getirmis hatta beraber indiler ne karisi ne cocugu bisey demedi, diyemedi diyemezde zaten ama ben o adam beni bulur diye cok korkuyorum bu saat oldu uykumdan uyandim mobilden yaziyorum k.bakmayin hergun ayni otobuse binicem ailemede bisey diyemedim geri donmeyi bile dusunuyorum
sapığın karısı ne yaptı bu durumda boş boş baktı mı

Back
X