Çok kötü birsey oldu :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun. Hiç üzülmeyin aşılamaya etkisi olmaz. İlk gebelik oluşum döneminde bilmeden ilaç kulllananlarda bile sıkıntı oluşmuyor. İnşallah hamilesinizdir.

Hay Allah doktora gorunun bence hemen

Ben de ketıla sirke koymuş unutmuş, onunla hem çorba, hem kahve yapmıştım :))
Çorbada bişey anlamadık ama kahve iğrençti
Sadece sirke ve limon varsa sorun olmaz diye düşünüyorum.

Döllenmeyi etkileyeceğini sanmam. Sizi zehirlerdi en kötü ihtimalle ama hiçbir belirti yok diyorsunuz. Yine de ihmal etmeyip bir doktora kan tahlili falan verin isterseniz. Çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun..
İlla yazılmıştır ama yinede hatırlatayım sirkelim yerine normal temizlik sirkesi ve limon tuzu kullanın kireç sökmek için..

Daha aşılamanız yeni olduğu için hiçbir sıkıntı olmaz. Boşuna endişelenmişsiniz. Dikkat edin. Tekrar geçmiş olsun.

Bende ayni seyi düşündüm bana birsey olmadi hicbisey hemde ne kusma ne ates ne ishal ne herhangi bisey az miktarda koymustum ama bebis icin korktum ya varsa bebis diye ((((( dollenmeyi etkilermi diye
Bebek varsa bile henüz rahime yerleşmemiş, yani tüplerden rahime doğru yuvarlanma aşamasında. Bu aşamada henüz sizinle bağ kurmamış ve sizden beslenmiyor. Haliyle bebeğin sizden iyi veya kötü hiç bir alışverişi olmuyor...

Canım dediģin o marka içinde kimyasal yok diye biliyorum, hatta buzdolabını ben onunla siliyorum o yüzden, hem direk yutmamişsın kaynamıstır o korkma inşallah bebeğin tutunmuştur sana nasipte varsa hiç birşey olmaz. annemin beni düşürmek için yaptıklarını sana bi anlatsam küçük dilini yutarsın bak ben yinede inat etmiş gelmişim

Geçmiş olsun allahtan daha tesirli bir madde kullanmamışsınız inşallah bir sorun olmaz yine de dikkat edin kusarsanız falan gidin doktora

Geçmiş olsun sorun yoktur bence de 24 saat olmuş nerdeyse ben aşılamanın tutup tutmayacağı konusunda meraktayım.. Şansın %15 olduğu söyleniyor.. Bakalım inşallah tutmuştur

Bende ayni seyi düşündüm bana birsey olmadi hicbisey hemde ne kusma ne ates ne ishal ne herhangi bisey az miktarda koymustum ama bebis icin korktum ya varsa bebis diye ((((( dollenmeyi etkilermi diye
Cahilligime verin ZAten döllenmiş yumurta konmuyor mu.
Ama dsha cook yeni olfugundan onu etkileyecek sanmiyorum.ilerleyen haftalarda olsa belki.
Cunku cogu anne hamileligini bilmeden sigara,hatta alkol,ilac falan kullaniyor.ogrenince birakiyor.yinede gelecek olan bebiş geliyor.
Sağlikla hayirlisiyla kucağiniza alin inş.

Ağlayıp stres yapman çok daha zararlı emin ol. Zehirlemeden olsan bu saate kadar zaten zehirlenirdin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…