Çok kötü oldum.

Ya konu icinde konu olmuş, islsk mendille ya da suyla pantolonun onu temizlenebilirdi , ayak kokusu varsa söylerseniz çözümler bulunur babaniza ne deyim bilemedim ne demek istediğinizi. Ailenizden kaçmak icin nasil evililik kararı aldınız bu en vahimi diğerleri düzelir hallolur ama bunda sıkıntı büyük

Eşimi eve girince ayak kokusu bütün evi sarıyor. Çok hassas biri incitmekten korkuyorum ama hastalıktan ziyade temizliğine dikkat etmemesi sorun bence. Ne yapayım kızlar nasıl düzelteyim bu adamı
Böyle bir adamla nasıl yakınlaştın o zaman çok ilginç yaaa

Pantolonun dışında kadar leke nasıl çıktı. Çıktı diyelim markete gidip gelene kadar kurumaz mi? Boya mi bu. Ayağına kına yak kocanın kına gecesinde yak mesela kokusu gider.

Pantolona patlayan bir el bombası gibi düşün. Nasıl bir yokluksa paçalarından aktı demek ki. Hayır yani babam gördü diye dert ediyor da adam dışarı çıksa "karımıza kızımıza doğru boşaldı" diye meydan dayağı yiyecek haberi yok.

Babana iyi olmuş aslında bundan sonra dikkat eder o da utanmıştır. Çorap meselesine de cozum bulunur her sabah çorabı hazir olsun önünde her akşam hadi hayatım elini yüzünü ayaklarini yika dışardan geldin dersin ilk zamanlar zor olur ama zamanla alışabilirse kendi de rahat eder

yemek dökülmüş olamaz mi her lekeyi ona yormuyordue heralde babaniz

Back
X