- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
HahahahahahE ayakla bir işi yok ki ajsjsjekdkd.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahahahahE ayakla bir işi yok ki ajsjsjekdkd.
Hayal kırıklığın ne tam olarak??Nişanlıyım 3 ay sonra düğünüm var. Ama resmi ve dini nikah kıyıldı. Ev kendimizin olduğu için eşya aldıkça yerleştiriyoruz. Babam sağolsun her işe koştu çok yoruldu en ufak tadilatı Bile yaptı ama gelin görünki herşeye çok müdahale ediyor eşyaların düzenine neyi nasıl yapacağıma sürekli karışıyor. Nişanlımın yanında kaç kez bağırdı şakaya vurdum ama birkeresinde ağlattı.
Neyse anahtar verdim biz işteyken halletsin işleri diye ama adam eve istediği gibi rahat girip çıkıyor. Sıkıntı yok düğünden sonra alacağım ama bugün çok kötü yakalandık. Eşimle kıyafetler üzerimizde iken biraz yakınlaştık. Özür dileyerek söylüyorum boşaldı. Pantolonu leke oldu. Ama gömleği kapatıyor sonuçta. Henüz eve taşınmadığımız içinde kıyafeti yok evde. Neyse markete gitmemiz gerekti eve döndüğümüzde babam yine girmiş eve. Perde diktirmiş ti tak diye baya ısrar etti ben yok dedikçe. Neyse eşime dedim dikkat et görünüyor leke diye tamam dedi ama sorumsuz etmedi ve babam gördü rezil rüsva oldum. Babama mı isyan edeyim eşimin pasaklı sorumsuz oluşunamı sırf ailemden kurtulmak için evleniyor olmama ve tamamen hayal kırıklığı yaşamama mı isyan edeyim bilmiyorum. Yaşamayı çok sevmeme rağmen ölmek istiyorum.
Paça dan aksaydi gömleği örttü ama perde asarken ortaya çıktı demezdiPantolona patlayan bir el bombası gibi düşün. Nasıl bir yokluksa paçalarından aktı demek ki. Hayır yani babam gördü diye dert ediyor da adam dışarı çıksa "karımıza kızımıza doğru boşaldı" diye meydan dayağı yiyecek haberi yok.
Canım benım ben bi şey anlamadım vallahiNişanlıyım 3 ay sonra düğünüm var. Ama resmi ve dini nikah kıyıldı. Ev kendimizin olduğu için eşya aldıkça yerleştiriyoruz. Babam sağolsun her işe koştu çok yoruldu en ufak tadilatı Bile yaptı ama gelin görünki herşeye çok müdahale ediyor eşyaların düzenine neyi nasıl yapacağıma sürekli karışıyor. Nişanlımın yanında kaç kez bağırdı şakaya vurdum ama birkeresinde ağlattı.
Neyse anahtar verdim biz işteyken halletsin işleri diye ama adam eve istediği gibi rahat girip çıkıyor. Sıkıntı yok düğünden sonra alacağım ama bugün çok kötü yakalandık. Eşimle kıyafetler üzerimizde iken biraz yakınlaştık. Özür dileyerek söylüyorum boşaldı. Pantolonu leke oldu. Ama gömleği kapatıyor sonuçta. Henüz eve taşınmadığımız içinde kıyafeti yok evde. Neyse markete gitmemiz gerekti eve döndüğümüzde babam yine girmiş eve. Perde diktirmiş ti tak diye baya ısrar etti ben yok dedikçe. Neyse eşime dedim dikkat et görünüyor leke diye tamam dedi ama sorumsuz etmedi ve babam gördü rezil rüsva oldum. Babama mı isyan edeyim eşimin pasaklı sorumsuz oluşunamı sırf ailemden kurtulmak için evleniyor olmama ve tamamen hayal kırıklığı yaşamama mı isyan edeyim bilmiyorum. Yaşamayı çok sevmeme rağmen ölmek istiyorum.
Nişanlıyken yani işler ciddileşmeye başlayınca ayrılan dünya insan var. Nişan evlilik yolunda önemli bir evre önemli bir karar aşaması. Nişan bir aşamadır evlilik değildir. O yüzden de nişanda nikah yanlıştır. Nişanlısın ve nikah kıymışsınız. Anlaşamadın boşandın. Otomatkmen boşanmış kadın oluyosun sonra açıklama yap dur boş işler yaniE zaten evli insanların yapacağı şeyleri yapiyorlarsa ha kagitta boşanmış yazmış ha yazmamis ne fark ediyor?
Bende düğünden önce nikahlandim.
Hem 3 ay varken -ya ayrilirsak la- diyecegin adamla evlenme zaten.
Düğün esnasında da ya bosanirsak diye düşünmen gerekir
Nikahlandigim için boşanmış kadın oluyorum yalnız e ne olacak nikahlanmisim otomatikman boşanmış kadin olcam.Nişanlıyken yani işler ciddileşmeye başlayınca ayrılan dünya insan var. Nişan evlilik yolunda önemli bir evre önemli bir karar aşaması. Nişan bir aşamadır evlilik değildir. O yüzden de nişanda nikah yanlıştır. Nişanlısın ve nikah kıymışsınız. Anlaşamadın boşandın. Otomatkmen boşanmış kadın oluyosun sonra açıklama yap dur boş işler yani
Nikah bir evre ise ben o zaman hala o evredeyim çünkü düğün falan yapmadım. Ee o taçlandırnayı yapmadım o zaman evlenmedim mi ? Yani hani tayin durumları falan olur tamam da diğer türlü 3 ay önceden nikah kıyayım acayip saçma bir dırum. Sanki Nikah Dairesi yok sanki bütün nikah memurları kaçıyormuş gibi. Nikah Düğünden Bir hafta önce kıyılır Eğer inançlıysanız imam nikahı da düğün günü kıyılır bu böyledirNikahlandigim için boşanmış kadın oluyorum yalnız e ne olacak nikahlanmisim otomatikman boşanmış kadin olcam.
Nişanda nikah diye bir şey yoktur.
Nişanlınla nikah kıyıldığı an eşin olur.
Nişanlı nikahli diye bir deyim yok.
Nişanda evredir evlilikte evredir.
Düğün nikahın taclandirilmis seramonisidir.
Tabi toplum nikah tarihini değil evlilik tarihini baz alıyor bu komik işte.
Bunlar hep isi aceleye getirmekten.
Uzun tut nisan dönemini tanı.
Herkes illa düğün gecesi nikah kiymak zorunda değil.
Hayalin herkesin içinde evet demektir yaparsin.
Ama kendini saglama ancak düğün gecesi aldığını düşünüyorsan orada pürüz var zaten.
Aynı evde yaşamak için neden düğünü bekliyorsunuz ki???Zaten evlisiniz ve nişanlınız değil eşiniz oluyor şahsı muhterem. Ayrıca babanızdan anahtarı alın bir an önce o ev sizin ve anahtar başkasında olmamalı. Birde gördü ise ne oldu sanki eşiniz olduğu için sevişmeniz çok normal..Nişanlıyım 3 ay sonra düğünüm var. Ama resmi ve dini nikah kıyıldı. Ev kendimizin olduğu için eşya aldıkça yerleştiriyoruz. Babam sağolsun her işe koştu çok yoruldu en ufak tadilatı Bile yaptı ama gelin görünki herşeye çok müdahale ediyor eşyaların düzenine neyi nasıl yapacağıma sürekli karışıyor. Nişanlımın yanında kaç kez bağırdı şakaya vurdum ama birkeresinde ağlattı.
Adet yerini bulsun diyedir.yahu biri de dememiş niye ergen gibi sürtündünüz eşinle diye.. adam gibi sevişseydiniz bunlar başınıza gelmezdi![]()
İnsan ilişkileri evrelerden olusur zaten evre değilse ne evlilik. Nişanlı olan ayrılır nikahlı olan boşanır. Siz kontrat mı imzaladiniz ayrılık yok diye. Boşanmış kadın oluyorsun nedir ya birde boşanmış kadın olunca ne oluyo?Nikah bir evre ise ben o zaman hala o evredeyim çünkü düğün falan yapmadım. Ee o taçlandırnayı yapmadım o zaman evlenmedim mi ? Yani hani tayin durumları falan olur tamam da diğer türlü 3 ay önceden nikah kıyayım acayip saçma bir dırum. Sanki Nikah Dairesi yok sanki bütün nikah memurları kaçıyormuş gibi. Nikah Düğünden Bir hafta önce kıyılır Eğer inançlıysanız imam nikahı da düğün günü kıyılır bu böyledir