- 29 Mayıs 2022
- 471
- -299
- 11
- 34
- Konu Sahibi bizbozdukk
-
Böyle saf düşünen kadınlarımız olduğu müddetçe hepsi zaten hazırda bekler ondan sonra da ayyy acaba ben hamilemiyim yardim edin ne olur yok şöyle oldu yok böyle oldu biz kocalarimizla yatarken bile endişeye kapiliyoruz ki acaba hamile kalirmiyiz kaldıki elin adamıyla Allahimm sen akil fikir ver bu kadın milletimize yani burada çok görüyoruz bu tür olaylarıNiye kadın 2 dikkat etmeli?
Kadının ihtiyacı nefsi yok mu? Sadece erkekte mi var cinsellik dürtüsü?
30 yaşında sağlıklı bir kadının, iyiyi kötüyü (insan anlamında) ayırt edecek durumdaysa cinsellik yaşaması inanmazsınız ama en az erkeklerinki kadar DOĞAL.
Siz erkeklerin nefsi yenik diye kendinizi kandırıyorsunuz.
Adam sevişmek istiyor bunu normal görüyor ve çat sevişiyor.
30 yaşında bir kadınsa konu sahibi neden bu kadar panikledi demekki yaptığı şeyin uygunsuz olduğunu kendiside idrak edebiliyor Bir de savunduğunuz şeye bakın erkek 1 dikkat ediyorsa kadın 2 daha dikkat etmeli kadın her zaman iffetini korumak zorunda.Burada kabahati erkeklerde aramanız yanlış çünkü erkekler zaten yaratılış gereği her zaman nefsine yeniktir ama kadınlar bu konuda daha hassas davranmalı her önümüze gelene bizde tamam evet dersek ne olur halimiz.
Yoo ben kocamla yatarken endişeye kapılmıyorum çünkü korunuyoruz??Böyle saf düşünen kadınlarımız olduğu müddetçe hepsi zaten hazırda bekler ondan sonra da ayyy acaba ben hamilemiyim yardim edin ne olur yok şöyle oldu yok böyle oldu biz kocalarimizla yatarken bile endişeye kapiliyoruz ki acaba hamile kalirmiyiz kaldıki elin adamıyla Allahimm sen akil fikir ver bu kadın milletimize yani burada çok görüyoruz bu tür olayları
Korunmak bile çözüm değil işte onu diyorum :)))Yoo ben kocamla yatarken endişeye kapılmıyorum çünkü korunuyoruz??
Saf olduk bi de iyi mi :)
O söylediğiniz binde bir ihtimal herkez ayni değil amaO zar denilen şey kadınların cinsellik koruması değil. Olmadan doğanı da var ilişkide zarar görmeyeni de. Bu zamanda hala bunu önemli zanneden kalmış olması çok
Ay ne saçmalıyorsun30 yaşında bir kadınsa konu sahibi neden bu kadar panikledi demekki yaptığı şeyin uygunsuz olduğunu kendiside idrak edebiliyor Bir de savunduğunuz şeye bakın erkek 1 dikkat ediyorsa kadın 2 daha dikkat etmeli kadın her zaman iffetini korumak zorunda.Burada kabahati erkeklerde aramanız yanlış çünkü erkekler zaten yaratılış gereği her zaman nefsine yeniktir ama kadınlar bu konuda daha hassas davranmalı her önümüze gelene bizde tamam evet dersek ne olur halimiz.
Saçma değil dinen uygun değil .Herşey aslında kendi iyiliğimiz için, tabiki erkek arkadaşınız olabilir ama herşey belli bir seviyede yaşanmalı herşey seks veya cinsellik demek değil ayrica cinselliği kötü yönde kullanan insanlar da var sonuçta bunu bilemeyizKadınların şeyi üzerine niye tüm toplum ahkam kesip orasını sahipleniyor anlamıyorum. Sonra kızımız evden kaçtı ah vah. Bizimkiler de senin kadar olmasa da böyle beni de ilişkiden soguttular artık erkeklerden tiksinir oldum. Ne saçma şeyler
Saçma değil dinen uygun değil .Herşey aslında kendi iyiliğimiz için, tabiki erkek arkadaşınız olabilir ama herşey belli bir seviyede yaşanmalı herşey seks veya cinsellik demek değil ayrica cinselliği kötü yönde kullanan insanlar da var sonuçta bunu bilemeyiz
Siz kadın cinselliğinin zabıtası mısınız? Karar mercii misiniz? Size ne kimin neyi ne kadar yaşaması gerektiğinden?Saçma değil dinen uygun değil .Herşey aslında kendi iyiliğimiz için, tabiki erkek arkadaşınız olabilir ama herşey belli bir seviyede yaşanmalı herşey seks veya cinsellik demek değil ayrica cinselliği kötü yönde kullanan insanlar da var sonuçta bunu bilemeyiz
Bende tam tersini düşünüyordum sizin için bunu ben söylemiyorum bu dinen böyle zaten.bence siz kötü örneğin ta kendisisiniz. Kadınları bir zardan ibaret gören, zarın yoksa değerin yok algısı, insana değer vermeyen birisiniz o yüzden siz ne dersiniz karşısındayım. Zira sizinle aynı fikre sahip olup da düzgün bir dünya olabileceğine inanmıyorum.
Muhtemelen tepki verenlerin çoğunluğu öyle olmalıPeki inançlı biri değilse ? Herkesi Müslüman mı sanıyorsunuz ya da bu konularda hassas olduklarını mı? Yargı dağıtmak size mi düştü?
Muhtemelen tepki verenlerin çoğunluğu öyle olmalı
Yahu başkasının ayıbını kimse konuşmuyor ki kadin kendisi söylüyor zaten ilişkiye girdiğini annesinin öğrenip ona tepki verdiğini yani bu durum çok mu normal ..Tabi ki yine yanlış genelleme yaptınız. Dinde başkasının ayıbını konuşmak var mı peki? Ben şimdi sizinle ilgili çıkarımlarımı yazsam ne düşünürsünüz? susmayı bilmek de erdemdir
Olmuşta olabilir olmamişta olabilir bunda kiskanicak bir durum yokki
Eşinizin eski ilişkileriyle ilgilenmediğinize göre din de sadece kadınlar için var yani size göre.Saçma değil dinen uygun değil .Herşey aslında kendi iyiliğimiz için, tabiki erkek arkadaşınız olabilir ama herşey belli bir seviyede yaşanmalı herşey seks veya cinsellik demek değil ayrica cinselliği kötü yönde kullanan insanlar da var sonuçta bunu bilemeyiz
Size perde açtırmayan kocanızdan daha normalYahu başkasının ayıbını kimse konuşmuyor ki kadin kendisi söylüyor zaten ilişkiye girdiğini annesinin öğrenip ona tepki verdiğini yani bu durum çok mu normal ..
Erkek içinde geçerli kadın içinde ama kadın kendine sahip çıkmalı söyleyeceklerim bu kadarEşinizin eski ilişkileriyle ilgilenmediğinize göre din de sadece kadınlar için var yani size göre.
Kimsenin tercihlerine karışmamanız koşuluyla inancınızdan dolayı yaptığınız ya da yapmadığınız şeylere saygı duyarım. Ama sadece kadına yasaklar getiren, erkeği her koşulda mazur gören anlayışınıza duyamam.
Ben şimdi insanlar üzerime gelmesin diye erkekler de dikkat etsin diyeyim ama esas kadın kuyruk sallamasın. Söylediklerinizin çevirisi bu.Erkek içinde geçerli kadın içinde ama kadın kendine sahip çıkmalı söyleyeceklerim bu kadar
Yoo kadın neden korusun gitsin erkek korusun kendisini. İki fuckbuddyim var, evlenecegim adamda gelip bana bir halt soramaz. Kimse benim gecmisimi sorgulayamaz. Canım isterse önüme gelene tamam derim canım istemezse bir kenara koyar sonra değerlendiririm. Bu isler böyledir.30 yaşında bir kadınsa konu sahibi neden bu kadar panikledi demekki yaptığı şeyin uygunsuz olduğunu kendiside idrak edebiliyor Bir de savunduğunuz şeye bakın erkek 1 dikkat ediyorsa kadın 2 daha dikkat etmeli kadın her zaman iffetini korumak zorunda.Burada kabahati erkeklerde aramanız yanlış çünkü erkekler zaten yaratılış gereği her zaman nefsine yeniktir ama kadınlar bu konuda daha hassas davranmalı her önümüze gelene bizde tamam evet dersek ne olur halimiz.
Diego dur şimdi bengisu bayılacakYoo kadın neden korusun gitsin erkek korusun kendisini. İki fuckbuddyim var, evlenecegim adamda gelip bana bir halt soramaz. Kimse benim gecmisimi sorgulayamaz. Canım isterse önüme gelene tamam derim canım istemezse bir kenara koyar sonra değerlendiririm. Bu isler böyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?