Çok kötü seyler oldu?

Böyle saf düşünen kadınlarımız olduğu müddetçe hepsi zaten hazırda bekler ondan sonra da ayyy acaba ben hamilemiyim yardim edin ne olur yok şöyle oldu yok böyle oldu biz kocalarimizla yatarken bile endişeye kapiliyoruz ki acaba hamile kalirmiyiz kaldıki elin adamıyla Allahimm sen akil fikir ver bu kadın milletimize yani burada çok görüyoruz bu tür olayları

Kadın her önüne gelene tamam diyebilir bu onun yaşam tarzı ve onu bağlar. Biz kimi yargılıyoruz acaba? Bize mi düştü başkalarının hayatını yargılamak. Herkes ilk önce kendi önünü süpürsün

Yoo ben kocamla yatarken endişeye kapılmıyorum çünkü korunuyoruz??

Saf olduk bi de iyi mi :)

O zar denilen şey kadınların cinsellik koruması değil. Olmadan doğanı da var ilişkide zarar görmeyeni de. Bu zamanda hala bunu önemli zanneden kalmış olması çok
O söylediğiniz binde bir ihtimal herkez ayni değil ama

Ay ne saçmalıyorsun

Saçma değil dinen uygun değil .Herşey aslında kendi iyiliğimiz için, tabiki erkek arkadaşınız olabilir ama herşey belli bir seviyede yaşanmalı herşey seks veya cinsellik demek değil ayrica cinselliği kötü yönde kullanan insanlar da var sonuçta bunu bilemeyiz

Peki inançlı biri değilse ? Herkesi Müslüman mı sanıyorsunuz ya da bu konularda hassas olduklarını mı? Yargı dağıtmak size mi düştü?

Siz kadın cinselliğinin zabıtası mısınız? Karar mercii misiniz? Size ne kimin neyi ne kadar yaşaması gerektiğinden?

Bende tam tersini düşünüyordum sizin için bunu ben söylemiyorum bu dinen böyle zaten.

Peki inançlı biri değilse ? Herkesi Müslüman mı sanıyorsunuz ya da bu konularda hassas olduklarını mı? Yargı dağıtmak size mi düştü?
Muhtemelen tepki verenlerin çoğunluğu öyle olmalı

Muhtemelen tepki verenlerin çoğunluğu öyle olmalı

Tabi ki yine yanlış genelleme yaptınız. Dinde başkasının ayıbını konuşmak var mı peki? Ben şimdi sizinle ilgili çıkarımlarımı yazsam ne düşünürsünüz? susmayı bilmek de erdemdir

Yahu başkasının ayıbını kimse konuşmuyor ki kadin kendisi söylüyor zaten ilişkiye girdiğini annesinin öğrenip ona tepki verdiğini yani bu durum çok mu normal ..

Olmuşta olabilir olmamişta olabilir bunda kiskanicak bir durum yokki

Eşinizin eski ilişkileriyle ilgilenmediğinize göre din de sadece kadınlar için var yani size göre.

Kimsenin tercihlerine karışmamanız koşuluyla inancınızdan dolayı yaptığınız ya da yapmadığınız şeylere saygı duyarım. Ama sadece kadına yasaklar getiren, erkeği her koşulda mazur gören anlayışınıza duyamam.

Yahu başkasının ayıbını kimse konuşmuyor ki kadin kendisi söylüyor zaten ilişkiye girdiğini annesinin öğrenip ona tepki verdiğini yani bu durum çok mu normal ..
Size perde açtırmayan kocanızdan daha normal

Erkek içinde geçerli kadın içinde ama kadın kendine sahip çıkmalı söyleyeceklerim bu kadar

Erkek içinde geçerli kadın içinde ama kadın kendine sahip çıkmalı söyleyeceklerim bu kadar
Ben şimdi insanlar üzerime gelmesin diye erkekler de dikkat etsin diyeyim ama esas kadın kuyruk sallamasın. Söylediklerinizin çevirisi bu.

Yoo kadın neden korusun gitsin erkek korusun kendisini. İki fuckbuddyim var, evlenecegim adamda gelip bana bir halt soramaz. Kimse benim gecmisimi sorgulayamaz. Canım isterse önüme gelene tamam derim canım istemezse bir kenara koyar sonra değerlendiririm. Bu isler böyledir.

Diego dur şimdi bengisu bayılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…