çok kötüyüm boğulacak gibi oluyorum artık sıkıntılardan

bu arada eşim dağdaydı o yüzden hamileliğimi stresten yatarak geçirmek zorunda kaldım hergün şehit haberleri yüzünden hep kontrol altında geçen bi hamileliğim vardı alah herkesin evladını eşini korusun çok zor sizide tez zamanda kavuştursun

hayat çok kısa planlarını erteleme bence...

aslında bende çok istiyorum yani yalnız geçirebilirim gibime geliyor desemde hamilelik nasıl bi duygu bilmiyorum ki..ama bir yaanımda bebek istiyor içimdeki bu isteğide durduramıyorum acaba diyorum artık korunmasam oluruna bıraksam olursa olur desem..bilemiyorum ya.

eşin gelmeden çocuk doğurma.gebelik en duygusal olduğun dönem ve bebeğini görmeye eşinle gitmek isticeksin anne yada babanla değil.her ultrasona girdiğinde o anları eşininde görmesini isticeksin.

her anında keşke eşim yanımda olsaydı deyip gözyaşı döküceksin.belki doğumuna bile gelemicek.gelse bile gebeliğini beraber yaşamicaksınız.

birazcık daha sabret canım.

Ben de 3 aydır eşimden ayrı yasıyorum :( biz de is nedeniyle ayrıldık. Ben de ailemle yasıyorum, ailem cok destekçi, ama ben de bunalıyorum bazen kendi evimi düzenimi cok özlüyorum :(
Ve ben , esim giderken 6,5 aylık hamileydim. Simdi bebeğim oldu. İnan cok zor. Ailem her konuda yardımcı sadee emziriyorum gerisini annem yapio desem yeridir.
Ama yine de kocamın yanımda olmasını evimizde bebeğimizi büyütmeyi isterdim. İnsan duygusal olarak istiyor eşini yanında.
Ben cok kotu kanamalı bir hamilelik geçirdim eğer o donemde gitseydi hic yapamazdim.
Allah korusun tabi ama sen de hamileliğinin nasıl geçeceğini bilemezsin, düşük tehliken olur, sıkıntılar olursa zaten hamilelik zor, oyle bir sey esın yanında yokken daha da zor olur.
Eşinin dönüşüne bırak bebek ısını. Allah seni de beni de kavuştursun tez zamanda :)

Aile düzeniniz tam oturmadan asla çocuk düşünmeyin...

Hem siz çok zorlanırsınız, hem de çocugunuzda aile kavramı oluşmaz...
Çocugun 0-3 yaşı çok önemli...

Son düzenleme:
Bebek için eşinizi bekleyin.
Aileniz ne kadar destek olursa olsun eşinizin desteği gibi olmaz.

Şuan ayrısınız bu hasret yetiyorda artıyordur.
Hamilelikte ayrı bi stres yaşanıyor bebeğe yazık yavrucak stresle mi büyüyecek karnınızda.
Eşinizin gelmsini bekleyin 1sene kalmış.
Ya 3 4 ayda birde görüşemeseydiniz bunu düşünüp şükredin.

Hasret kavuşacağın günü bekleyince kutsaldır ...

seni benden iyi kimse anlayamaz heralde eşimle 1 yıl evli kalıktan sonra şırnağa tayinimiz çıktı eş götürülmeyen yer olduğu için ben kendi memleketimde kaldım ayrı evim vardı sonra bebek yapsak filan dedik ben hamile kaldım inan çok çoook çok zor şimdi eşim olmadan bidaha cesaret edermiyim bilmiyorum tek güzel yanı kızım çok huysuz bir bebek 6 ay kolikti 5 aylık olana kadar annemin yanında büyüttüm şimdi eşimle birlikteyiz şükür ama memleketten 16 saat uzaktayız birde şu var burda yalnızım kızımın o zor günlerinde burda tek başıma çok zor olurdu ama hayatımın en kötü günü eşimin doğumdan bir hafta sonra gitmesiydi çok zor günler yaşadım iyi düşünün hamilelik kolay değil

gerçekten çok benziyor yaşadıklarımız eşin özel harekatçı sanırım.evet çok zor dün yemek yerken ağladım boğazımda düğümleniyor onun sevdiği yemekler ya.o orda bazen kepenk kapattıkları için ekmek bile alamadığı oluyor.az önce arkadaşta bahsetmiş zaten.sen nasıl atlattın bu dönemi eşin geldiğinde bebek ne kadarlık olmuştu.hamileliğin nasıl geçti

Ben de 3 aydır eşimden ayrı yasıyorum :( biz de is nedeniyle ayrıldık. Ben de ailemle yasıyorum, ailem cok destekçi, ama ben de bunalıyorum bazen kendi evimi düzenimi cok özlüyorum :(
Ve ben , esim giderken 6,5 aylık hamileydim. Simdi bebeğim oldu. İnan cok zor. Ailem her konuda yardımcı sadee emziriyorum gerisini annem yapio desem yeridir.
Ama yine de kocamın yanımda olmasını evimizde bebeğimizi büyütmeyi isterdim. İnsan duygusal olarak istiyor eşini yanında.
Ben cok kotu kanamalı bir hamilelik geçirdim eğer o donemde gitseydi hic yapamazdim.
Allah korusun tabi ama sen de hamileliğinin nasıl geçeceğini bilemezsin, düşük tehliken olur, sıkıntılar olursa zaten hamilelik zor, oyle bir sey esın yanında yokken daha da zor olur.
Eşinin dönüşüne bırak bebek ısını. Allah seni de beni de kavuştursun tez zamanda :)

allah bağışlasın bebeğinizi ama benim eşim çok istiyor bende bilemiyorum yani ben ona bekleyelm diyemiyorum bile

Zor bir durum

Ve birde bebek ekleyerek daha da zorlaştırmayın

Eşiniz gelince bebek düşünmenizi öneririm.. O zaman herşey hem bebeğiniz hem sizin için çok daha iyi olur :3:

canım kayınvalidenle anlaşabiliyorsN 2sene sorun olmaz dayanırsın insanlar nelere dayanıyor bence bebek yaparsan bi nevi rahat olursun o sana yardım eder çünkü bu aşamada birilerinin yardımına ihtiyacın olacaktır.

kayınvalidemle anlasmaya anlasıyorum canım da yine de 2 sene gozumu korkutuo az bi zaman degil dusundukce daralıyorum:(

insanın hayatını belirleyememesi ne kadar zor yani bazı kurallar var ve bunlar yüzünden evliliğinin bile yaşayamıyorsun bu nasıl iş ya.hayal ettiğim şeye bakarmısınız herkesin sıradan yaşadığı şeyi eşime sarılarak uyumayı onunla tv izlemeyi özlüyorum ya.

gerçekten çok benziyor yaşadıklarımız eşin özel harekatçı sanırım.evet çok zor dün yemek yerken ağladım boğazımda düğümleniyor onun sevdiği yemekler ya.o orda bazen kepenk kapattıkları için ekmek bile alamadığı oluyor.az önce arkadaşta bahsetmiş zaten.sen nasıl atlattın bu dönemi eşin geldiğinde bebek ne kadarlık olmuştu.hamileliğin nasıl geçti

yok canım özel harekatçı değilde karacların tayinleri kötü yerlere çıkıyor maalesef:5:
biz eşimle şurda 4 aydır birlikteyiz canım yeni geldi zaten çok zor günler geçirdim sürekli ağlıyodum her yatağa yattığımda hıçkıra hıçkıra ağlıyodum hele o izne gelip geri gitmesi çok koyuyodu hamile olunca daha çok duygusallaşıyosun bide:43:4 ay düşük tehlikem vardı ben mmlekette eşim şırnakta ölüp ölüp dirildik bide göremeyince iyice üzülüyordu bide biyere gelip gitmen sıkıntı hamileyken allahtan eşim gitmeden 1 sene önce araba kullanmayı öğretmişti bunları düşünerek ve ben doğuma 1 hafta kalana kadar araba kullanmak zorunda kaldımkocaman karnımla:25::25:eşim doğuma yetişemezse stresi ayrı bir dert çok zor günlerdi oyalanacak bşeyler bulursan zaman daha çabuk geçer

merhaba arkadaşlar daha öncedeyazmıştım burada yazınca rahatlıyorum.eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz ben bankacıyım eşim görev sebebi ile hakkaride görev yapıyor daha 1 yıl 3 ay var gelmesine ama artık yoruldum ailemle yaşıyorum ailem bana çok destek herkonuda ama kendi evimi düzenimi çok özledim.eşimi çok özledim ayrı olmak çok zor.herv işimi kendim yapıyorum tek başıma eşim 3-4 ayda bir geliyor görüşebiliyoruz.ve şimdi bebek istiyor yani bende istiyıorum ama ne yapıcam bilmiyorum ailemde sana destek oluruz diyor bebek yapın diyor yani bende çok istiyorum ama nasıl olucak sonu bilemiyorum hayatımda hiçbişey istediğim gibi olmuyor en güzel yıllarımız ayrı geçiyor

canım seni çok ama çok iyi anlıyorum ben de 2 aylık evliyim ve eşimden ayrıyım balayı sonrası hayatım tam bi cehenneme dönüştü.gerçi biliyoduk böyle olacağını ama bu kadar uzamaz diye düşünmüştük.ben işim gereği istanbul o ise ankarada.işin tek iyi tarafı ailemleyim.geçenlerde evin bazı eksikleri vardı onları tamamlamak için medya marktdaydık.ödemeyi yaparken ben başladım hüngür hüngür ağlamaya ordaki çocuklar da şaşırdı eşim de.çok utandım ama gözyaşlarıma hakim olamadım.sanki hiçbişey düzelmicek o eşyaları asla kullanamıcam gibi geldi.ben maddi açıdan oldukça iyi bi işe sahibim ve çok büyük ikilem yaşıyorum.bu işi bıraksam bi daha bu standarttlarda bi iş imkansız ama bi yandan da en güzel günlerimiz geçiyo gidio.gençliğimiz gidiyo.ne yapacağımı şaşırdım.ben de bebek istiyorum en azından hamilelik sonrası ücretsiz izne çıkarım diye ama eşim ona da sıcak bakmıyo.zaten bi şey anlamadık evlilikten diyo ne çocuğu diyo.napcamı şaşırdım...

Diyelim ki eşin geldi hamile kaldın..
Daha gelmesine 1 yıldan fazla var..
O yokken gecirecegın bir hamilelik ne kadar kolay olur bilemiyorum..
En kotusu ise eşinin dogumda bile yanında olamayacagı bana gore..
çocugunun dogumunu bile goremeyecek belki adam..
En hayırlısı geldiğinde dusunmeniz bence de..

canım seni çok ama çok iyi anlıyorum ben de 2 aylık evliyim ve eşimden ayrıyım balayı sonrası hayatım tam bi cehenneme dönüştü.gerçi biliyoduk böyle olacağını ama bu kadar uzamaz diye düşünmüştük.ben işim gereği istanbul o ise ankarada.işin tek iyi tarafı ailemleyim.geçenlerde evin bazı eksikleri vardı onları tamamlamak için medya marktdaydık.ödemeyi yaparken ben başladım hüngür hüngür ağlamaya ordaki çocuklar da şaşırdı eşim de.çok utandım ama gözyaşlarıma hakim olamadım.sanki hiçbişey düzelmicek o eşyaları asla kullanamıcam gibi geldi.ben maddi açıdan oldukça iyi bi işe sahibim ve çok büyük ikilem yaşıyorum.bu işi bıraksam bi daha bu standarttlarda bi iş imkansız ama bi yandan da en güzel günlerimiz geçiyo gidio.gençliğimiz gidiyo.ne yapacağımı şaşırdım.ben de bebek istiyorum en azından hamilelik sonrası ücretsiz izne çıkarım diye ama eşim ona da sıcak bakmıyo.zaten bi şey anlamadık evlilikten diyo ne çocuğu diyo.napcamı şaşırdım...

evet seni çok iyi anlıyorum bende..ben zaten bugün o kadar kötüyümki artık çok zorlanıyorum bebek konusu ise tamamen ne yapacağımı şaşırdım.benim eşimde çok istiyor ama ben annemle yaşıycam bebek olursa nasıl olucak.hamileyken çoğu zaman tek başıma doktora gidicem doğumdan sonra muhtemelen eşim 1 ay durup gidicek.sonra o bebeği özleyecek beni özleyecek aklı burda kalıcak.ben tek başıma mahfolucam ama napayım eşim çok istiyor ben erteleyelm dediğim zaman kavga çıkarıyor.offfff offfff ben ne yapayım bilmemki

bu arada siz ne kadar ayrı kalacaksınız eşinin gelme durumu yokmu bence işi bırakma

Back
X