çok kötüyüm ne olur yardım edin

çok sağol iyi dileklerin için senin de bayramın kutlu olsun. çok üzüldüm hiç bayram havasında deilim çocukluğumda hep mutlu bayramlar yaşadım alışkın deilim ama böylesi de nasipmiş.
nasıl müslümanız nasıl islam alemiyiz dedinya maalesef çoğu kişi kendine müslüman sadece telefonda hüngür hüngür ağlayan ben gezmeye giden kaynanamdan gelen cevap kafana takma yarın git anneannene otur (kendi annesi)

Icin neden buruk gideceksin, eger esin yarin seninle gelirse inan bayramda agzinizin tadini bile kacirir, keske gelmeseydi dersin, buna inan. Keyifle git anne kokunu al, bak nasil huzurlu ve mutlu olacaksin.
Sabah ola hayrola gelecek mi gelmeyecek mi bakalim seninle.
Yarin haber verirsin neler oldu bakalim.

Her serde bir hayir vardir.

esinin inadina inanamiyorum nasil bi inatmis bu bir ay onceki konuyu biliyorum annen hic bisey dememis esinin keisn bi takintiis vardi ailene bunuda bahane etti saniyorum hic ezdirme aileni
ben kvdeyle oturuyorum nisanda trye geldik onu baraktik ben ekimde tekrar gidip alicam zaten oyle cokda iyi gecinemiyoruz malesef ama esim benim annemi babami arayip sormaz hic sadece bayramda kandillerde bile aramiyor sevmiyomus telde konusmaktan bende oylemi dedim bende onun annesini aramadim hic onasil ben konusunca selam soyle diyosa bende aynisini yapiyorum
ne Kadar ekmek okadar kofte kackere kavgada ettim oyuzden benim babam senden ne istiyor hic degilse ayda 1 ara nasilsin baba diye sor diyorum ama yok kendi annesine gelincede tam iteat bekliyor bunlarin hepsi ayni fazla taviz vermiyceksin verince yenilerini istiyolar hep kendi istedikleri olsun yok oyle bi dunya bizim ailemiz onlarinkinden daha degerli bunu bilmeleri lazim cunku onlarin sevdigi insanlari dogurmuslar

şimdi geldi eve.annesi abisinin yanındaymış eşimde abişini gara götürecek arabayla aneemde bize gelsin dedi.konu bu.sonra annesi gelmek istemedi galiba ki ou evine bırakıyo ve e tabiki de eve çıkar atıştırır birşeyler..şimdi de hiç bişey olmamış gıbı davranıyor.benim annem senin annen gibi bu eve çat kapı gelebilirler.annemin gelmesi için hazırlık yapmana gerek yok yabancı mı ki anlıyorum seni hizmette hürmette kusur istemiyorsun ma abartma zaten annemde gelmedi dei.annesi öyledir gelmek istemezse gelmez eskisi gibi değilim ya ondan.off eşim şimdi canım cicim davranıyor böyle dengesiz işte.teşekkür ederim derdimle ilgilendiğiniz içi içim çok dolu ağlamak istiyorum hepp

belkide haklısın böylesi daha hayırlı aslında o beni cezalandırmıyor kendi ceza çekicek evde yalnız başına.geliceğini sanmıyorum annem babam kardeşim bana yeter allah onları başımdan eksik etmesin bu arada eniştemden çekiniyorum

m eşimi sorcak utanıyorum resmen

walla haklısın ne kadar ekek o kadar köfte bundan sonra madem eşin tel. ile konuşmayı sevmiyor sende sevme iyi oldukta ne oldu bugüne kadar

walla haklısın ne kadar ekek o kadar köfte bundan sonra madem eşin tel. ile konuşmayı sevmiyor sende sevme iyi oldukta ne oldu bugüne kadar

aynen oyle canim zaten almanyadayiz yilda bir kere gidiyor arayip nasilsin diye sorsa ne olucak ama yok sevmiyorum diyip cikiyor kenara babamda istiyor arasin diye ama nerde bazen kendi diyor 3damat var ucude arayip sormuyo diye

hiç utanma sen utanılacak bir şey yapmadı eşin çok utanacak ileride göreceksin.kendini buruk hissetme ailenle yalnız kalınca o eski bayramlardaki gibi huzurlu olacaksın hiç takma kafana.bu cesaretinin kırılmasına izin verme.her evlat önce kendi annnesinden mesuldür fakat bizim toplumumuzda empoze edilen şey kız evlenene kadar annesinin dizinin dibi evlendikten sonrada koca ve kayınvalidesinin dizinin dibi olayları.aileni mutlu et hatta onlarada yansıtma biraz rahatsız falan tarzında birşeyler uydur ama ben tek gelmeyi tercih ettim falan de.onlara yansıtma ki için daha rahat etsin.inşallah iyi huzurlu bir bayram geçirirsin.

aynen oyle canim zaten almanyadayiz yilda bir kere gidiyor arayip nasilsin diye sorsa ne olucak ama yok sevmiyorum diyip cikiyor kenara babamda istiyor arasin diye ama nerde bazen kendi diyor 3damat var ucude arayip sormuyo diye
hiç üzülme arkadaşım yarın bi gün o da k.peder olur aynı davranışı görür etme bulma dünyası bu boşver babacığını da sen ara bol bol

canim hic takma gelmiyorsa gelmesin simdi orda olsaydimda o gelmezse gelmeseydi ama ben almanyadayim ve Burda ailemden kimse yok nekadar buyuk bi nimetin oldugunu bilemezsin orda olmanin gidip ellerini opmenin kardeslerini gormenin
okadarda buyutmemek lazim erkekleri enisten sorarsa niye gelmedi diye hasta de yatiyor yalanda sayilmaz afedersin ama kafasinda Problem olmasa zaten annene Boyle bisey yapmaz

iyi bayramlar ailenle mutlu nice bayramlara iyi geceler

Amin..Canim hic utanma da cekinme de, annen gerekeni zaten söyler sen her seye takma kafani artik.

Sen Annene Cicegi unutmassin degil mi? Annen cicegi görünce ne tepki verecek bana yazar misin?
Alacaksin degil mi?

Amma soru sordum ha offf.

hiç üzülme arkadaşım yarın bi gün o da k.peder olur aynı davranışı görür etme bulma dünyası bu boşver babacığını da sen ara bol bol

aynen canim oda olucak allahin izniyle kizim var bakalim aranmadiginda nasil olucak ben hergun ariyorum zaten ama babamda onlarda hatrini sorsun istiyor hakkida bana gore ne istiyoki bu Adam sizden hic degilse ayda 1arayin nasilsin diyin bu ama yapmiyor iste erkek milleti

sağol canım içimi rahatlattın öyle yada böyle geçiricez bayramı...dediğin gibi evlendikten sonra eşinin dizinin dibi oluyor ama herşey iinsan olana

arkadaşlar herkesin ramazan bayramını kutluyorum.bu ay sabır ayıydı nefse hakim olma ayıydı.hepsine hakim olmayı öğrenmeye çalıştık.allah biliyor içimizi.allah hepinizin dualarını kabul etsin yardımını esirgemesin.inşallah herkes hzur dolu bir bayram süreci geçirir.aslında inşallah ömrün kalan kısmını diyelim.
HAYIRLI BAYRAMLAR İYİ GECELER...

haklısın en azından yakınım. bu arada gece gece beni güldürdün allah razı olsun kafasında cidden problem var:))) mutlu bayramlar gurbette de olsan bi telefonla yakın edersin uzağı allah can sağlığı versin

amin sana da iyi bayramlar allah bazı şeylerin kıymetini bilmeyenleri ıslah etsin onları bu güzellikleri anlamaya sevk etsin....

sağol canım içimi rahatlattın öyle yada böyle geçiricez bayramı...dediğin gibi evlendikten sonra eşinin dizinin dibi oluyor ama herşey iinsan olana

GERÇEKTEN İÇİN RAHAT OLSUN.hiç strese gerek yok.anlayacaktır hatasını belki senin bu ilk adımın birşeylerin düzelmesine de vesile olacak.kötü bir şey de yok bayram ve ailenlesin bitti gitti.eve dönüncede yüzündeki mutluluğu görecek ve karımın bu mutlu zamanında keşke yanında olsaydım diyecek.

tamam canım alırım aklıma iyi getirdin ben bu kafayla akıl edemezdim:) iyi niyetli yorumların iiçin sağol mutlu bayramlar içinde iyilik taşıyan herkes mutluluktan payını alsın

çok sağol canım keşke o da senin gibi iyi niyetli düşünseydi bakalım ne olcak gün ola harman ola demişler:))

Cebimde hiç kin nefret biriktirmedim bi özürle barışmayı bildim saygımı hiç elden bırakmadım tek kusurum saman alevi gibi olan sinirim ama o da anlıktır. Kibir kin benden uzak dursun....allah beni de eşim gibi anlayışsız kibirli bi insan olmaktan korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…