- 25 Ağustos 2018
- 162
- -13
- 98
- 37
- Konu Sahibi Asimelek182
-
Anlamadim ne demek istiyorsunSoğuk kış geceleri için yanlış aday bacım...
Soğuk kış geceleri için değil sevdim sevgilim olur sandım ama daldan dala konuyormus üstelik cingelerlerle bile bu kadar midesizlik olmazSoğuk kış geceleri için yanlış aday bacım...
Evetİşinizden niye oldunuz anlamadım aynı işyerinde mi çalışıyordunuz?
Bilmiyorum durup dururken bir kız satasti kavga ettik anlamadım
Birde sonra öğrendim cingelerle gorusuyormus ben uzulurken niye artık benimle buluşmuyor o cingenelerleymis
Değse bari beni terkettiğine erkekler çok kötüKara, kuru olmazsa sıkıntı olmazdı yani?
Bende olmayan ne olabilir ya bu erkeğin hatası disi sineğe bile yavsiyor demek ki ben bunu hakketmedim benim yerinize koyun kendinizi başınıza böyle birşey gelmesini istemezdinizBurada hatalı olan erkek arkadaşın diğer kızın dış görünüşünu yargılayarak kendini avutamazsın. O zaman adama derler'' demek ki sen de olmayan bir şey varmış'' diye. Tamam aldatılma acısı var ama bunu sevgilinizden bilin karşı tarafı ne hadle yargılıyorsunuz? Seni kandırdığı gibi o kızı da kandırdı eski sevgilin olacak s...siz belki de kıza neler anlattı da seni arayıp kavga çıkardı.
Anladığım kadarıyla zaten ilişkiniz çok uzun sürmemiş geç olmadan fark ettiğine sevin bence.
Hakaret etmek değil niyetim kimse başına böyle birşey gelmesini hakketmezÇingene vs diyerek kendinizce hakaret ediyorsunuz ama bu yaptığınız saygısızlık. Onları aşağılıyorsunuz!
Yalnız çingene, kara kuru demeniz hoş olmuyor. Sanki kız suçlu gibi yazmışsınız. En azından değecek biri olsaydı ne demek? Sevgiliniz adam olsa zaten dünyanın en güzel kadını gelse yine sizden başkasına bakmazdı. Başınız sağolsun Allah kolaylık versin hayatınızda. Ama tavsiyem insanlardan beklentinizi çok yüksek tutmayın. Beklentiler yükseldikçe hayal kırıklıkları artar.
Sen de olmayan her şey olabilir kendini bu kadar üstün görme her şey sadece dış görünüş değil. Sohbeti iyidir mesela ya da işveli cilveli şen şakrak biridir ya da kendini onun yanında daha huzurlu hissediyor vs bir sürü sebep var sadece dış görünüş ile alakası yok. Bir erkek şerefsizse karakteri yoksa zaten her türlü bir şekilde aldatıyor burada senin eksiklik hissedeceğin bir şey yok sen sadece kurtulduğuna sevin.Bende olmayan ne olabilir ya bu erkeğin hatası disi sineğe bile yavsiyor demek ki ben bunu hakketmedim benim yerinize koyun kendinizi başınıza böyle birşey gelmesini istemezdiniz
Ben kız suçlu demiyorum benim ki herkese yavsiyor herkese mavi boncuk dağıtıyor ben onun böyle olduğunu bilmiyordumYalnız çingene, kara kuru demeniz hoş olmuyor. Sanki kız suçlu gibi yazmışsınız. En azından değecek biri olsaydı ne demek? Sevgiliniz adam olsa zaten dünyanın en güzel kadını gelse yine sizden başkasına bakmazdı. Başınız sağolsun Allah kolaylık versin hayatınızda. Ama tavsiyem insanlardan beklentinizi çok yüksek tutmayın. Beklentiler yükseldikçe hayal kırıklıkları artar.
Yarın onuda bırakır ya yatağa atana kadar onun işiSen de olmayan her şey olabilir kendini bu kadar üstün görme her şey sadece dış görünüş değil. Sohbeti iyidir mesela ya da işveli cilveli şen şakrak biridir ya da kendini onun yanında daha huzurlu hissediyor vs bir sürü sebep var sadece dış görünüş ile alakası yok. Bir erkek şerefsizse karakteri yoksa zaten her türlü bir şekilde aldatıyor burada senin eksiklik hissedeceğin bir şey yok sen sadece kurtulduğuna sevin.
Ne güzel erkenden görmüşsünüz gerçek yüzünü işte daha ne ,evlenip te bu durumları yaşayan bir sürü çaresiz kadin var abartmayın yeniden bir yerlerden başlarsınız hayata , içinizdeki gücü toparlayın kalkın ayağa adını bile anmayın dikkat edin siz de görüştüğünüz kişilerin karakterine bundan sonra ders olsunBen kız suçlu demiyorum benim ki herkese yavsiyor herkese mavi boncuk dağıtıyor ben onun böyle olduğunu bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?