Çok kötüyüm sevgilim beni aldatti

Sen olsan bu erkeğin adını anarmiydin ???

Kızında suçu var aslında bana arkadaşım diyordu onla gorustugumu biliyordu çift taraflı ihanet

Sen olsan bu erkeğin adını anarmiydin ???
Anmam tabi ki beynimi bile yormak istemezdim onun gibisiyle bir hataydı geldi geçti derim bundan sonra daha akli başında davranmaya çalışırım Allah a şükür ederim böyle biriyle ciddi bi yola girmeyi nasip etmediği için, evlenip bunları yaşamak çok daha zor ama bekarken yol vermek kolay

Çingene kuru kara vs nasıl bir üslup bu ya bu kadar işinizi kışınızı düşünüyordunuz madem iş yerinde gönül ilişkisine girmeseydiniz işe çalışmaya gitseydiniz

Çingene kuru kara vs nasıl bir üslup bu ya bu kadar işinizi kışınızı düşünüyordunuz madem iş yerinde gönül ilişkisine girmeseydiniz işe çalışmaya gitseydiniz
Demeyim diyorum ama canım yanıyor ona yazdım böyle demedim gercekler bunlar zorunuza mi gitti bana saldiracagiza demiyorsunuz ne şerefsiz erkekler var

Demeyim diyorum ama canım yanıyor ona yazdım böyle demedim gercekler bunlar zorunuza mi gitti bana saldiracagiza demiyorsunuz ne şerefsiz erkekler var
Yahu kuzum burada zaten hepimiz o erkek arkadaşının ne kadar şerefsiz olduğunu biliyoruz ve farkındayız. Sinirinden olsa gerek uslubunu bozmuşsun erkekte suç arayacağına kadının dış görünüşüne yönelmişsin gibi duruyor buradan.

Sizin ilişkiniz ne kadar sürdü? Ne yaşadınız da acı cekiyorsun? Burada sana diyoruz ki erken kurtulduğun için SEVİN. Birkaç aylık erkeği hayatının merkezine koyupta acı çekme bu kadar. En değer verdiğin kişi kendin olsun o da seni kaybettiğine üzülsün daha iyileriyle karşılaşırsın seni gerçekten kendi benliği ile seven bir insan ile.

Burda kızı kötülemen yalnış fiziğiyle alay etmen çok günah kızın suçu yok dahi sevgilin icin kötü iki kelime etmemişsin.Burda ş...olan sevgilindir.Kirada oturmanı yazmışsın ne alaka babana ALLAH rahmet eylesin ama herkesin biseyleri ölüyor.

Aslinda çok ta uzun sürmedi en son aslında çok güzel vakit geçirmiştik ama ondan sonra bahaneleri başladı ben seviyordum onu zaten beğenmesem bu kadar hızlı gelişmezdi

Ne deyim ki ona hicbirseye değmez herifin teki sevgimi hakketmiyor

Niye zoruma gitsin ki ? Bahsi geçen ırktan değilim benzeyen bir yerim yok ama bir şeyin beni rahatsız etmesi için o grupta olmam gerekmiyor insanız ya hani siz elaleme laf edeceğinize önce kendinizinkinin ipini kısa tutsaydınız da başka kapıya gitmeseydi . Size saldırdığım falan yok daha yeni tanıdığınız insana bu kadar güvenmemeniz gerekirdi zaten + iş yeri orası , iş arkadaşıyla bir şeyler yaşamayı göze aldıysanız ayrıldığınızda olanları da baştan alacaksınız zaten

Ne alaka mi ben sokakta kalmak için mi geldim dünyaya erkeklerin oyuncağı olmak için mi yoksa neden benim şansım böyle ciddi bir insan karşıma çıkmıyor düşüne bir tekmede ben vurayım diyorlar evleneyim diyen diyen yok tek başına mi mücadele etcem hep

Senin şu an bu kişileri boş verip iş bulman gerek ev kiraymış işten çıkmışsın. Acil iş bul hem kafan dağılır bunlara odaklanıp sürekli düşünürsen olmaz kira günün de gelince ne yapacaksın çık yarın iş ara

Aslında çok yoruldum bu hayattan ümidimi kestim sanki hiç güzel birşey gelmeyecekmis başıma gibi kendimi oldurmeyi düşünüyorum ama yapamıyorum

Ne alaka gir bir işe calış niye sırttıni bir erkeğe bağlıyorsun.Demekki sen ciddi bir insanı bulmuyorsun herkes bu zamanda tek mücadele ediyor

Ne alaka gir bir işe calış niye sırttıni bir erkeğe bağlıyorsun.Demekki sen ciddi bir insanı bulmuyorsun herkes bu zamanda tek mücadele ediyor
Çalışmaya gittim zaten sonu bu oldu benim sevmeye yuva kurmaya hakkım yok mu benim ihtihardan başka secenegim yok bu hayatta galiba öleyim kurtulayim

Ben burada bir aldatma göremiyorum. Sizinle ilişkisini bitirmiş başka biriyle başlamış aldatma bunun neresinde?

Ayrıca belli bir ırkı aşağılar nitelikte konuşmalar yapmak çok ayıp bir davranış. Irkçılık oluyor bu. İnsanları ırkı ile yargılamak yanlıştır bu kişinin kendi seçebildiği bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…