- 25 Ağustos 2018
- 162
- -13
- 98
- 37
- Konu Sahibi Asimelek182
-
Sen olsan bu erkeğin adını anarmiydin ???Ne güzel erkenden görmüşsünüz gerçek yüzünü işte daha ne ,evlenip te bu durumları yaşayan bir sürü çaresiz kadin var abartmayın yeniden bir yerlerden başlarsınız hayata , içinizdeki gücü toparlayın kalkın ayağa adını bile anmayın dikkat edin siz de görüştüğünüz kişilerin karakterine bundan sonra ders olsun
Kızında suçu var aslında bana arkadaşım diyordu onla gorustugumu biliyordu çift taraflı ihanetYalnız çingene, kara kuru demeniz hoş olmuyor. Sanki kız suçlu gibi yazmışsınız. En azından değecek biri olsaydı ne demek? Sevgiliniz adam olsa zaten dünyanın en güzel kadını gelse yine sizden başkasına bakmazdı. Başınız sağolsun Allah kolaylık versin hayatınızda. Ama tavsiyem insanlardan beklentinizi çok yüksek tutmayın. Beklentiler yükseldikçe hayal kırıklıkları artar.
Anmam tabi ki beynimi bile yormak istemezdim onun gibisiyle bir hataydı geldi geçti derim bundan sonra daha akli başında davranmaya çalışırım Allah a şükür ederim böyle biriyle ciddi bi yola girmeyi nasip etmediği için, evlenip bunları yaşamak çok daha zor ama bekarken yol vermek kolaySen olsan bu erkeğin adını anarmiydin ???
Çingene kuru kara vs nasıl bir üslup bu ya bu kadar işinizi kışınızı düşünüyordunuz madem iş yerinde gönül ilişkisine girmeseydiniz işe çalışmaya gitseydinizÇalıştığım yerde bir erkekle görüşmeye başladık çok beğendim herşey hızlı gelişti ama bir süre sonra değişti görüşmemek için yok namaza başladım dedi yok dünyayı gezecem yok abim geldi meğerse beni ise yeni gelen çingeneler için terketmiş beni kız arayınca anladım iyice beni bırakıp nasıl Kara kuru bir kıza gider bana yazık değil mi zaten kiradayim babam öldü kimsem yok birde böyle şerefsizler acımıyor ya ben isimden oldum ondan oldum herseyimden oldum kış geliyor napacam ben
Demeyim diyorum ama canım yanıyor ona yazdım böyle demedim gercekler bunlar zorunuza mi gitti bana saldiracagiza demiyorsunuz ne şerefsiz erkekler varÇingene kuru kara vs nasıl bir üslup bu ya bu kadar işinizi kışınızı düşünüyordunuz madem iş yerinde gönül ilişkisine girmeseydiniz işe çalışmaya gitseydiniz
Kibar olayım roman deyim ne farkeder bana yapılani affedememÇingene kuru kara vs nasıl bir üslup bu ya bu kadar işinizi kışınızı düşünüyordunuz madem iş yerinde gönül ilişkisine girmeseydiniz işe çalışmaya gitseydiniz
Yahu kuzum burada zaten hepimiz o erkek arkadaşının ne kadar şerefsiz olduğunu biliyoruz ve farkındayız. Sinirinden olsa gerek uslubunu bozmuşsun erkekte suç arayacağına kadının dış görünüşüne yönelmişsin gibi duruyor buradan.Demeyim diyorum ama canım yanıyor ona yazdım böyle demedim gercekler bunlar zorunuza mi gitti bana saldiracagiza demiyorsunuz ne şerefsiz erkekler var
Burda kızı kötülemen yalnış fiziğiyle alay etmen çok günah kızın suçu yok dahi sevgilin icin kötü iki kelime etmemişsin.Burda ş...olan sevgilindir.Kirada oturmanı yazmışsın ne alaka babana ALLAH rahmet eylesin ama herkesin biseyleri ölüyor.Çalıştığım yerde bir erkekle görüşmeye başladık çok beğendim herşey hızlı gelişti ama bir süre sonra değişti görüşmemek için yok namaza başladım dedi yok dünyayı gezecem yok abim geldi meğerse beni ise yeni gelen çingeneler için terketmiş beni kız arayınca anladım iyice beni bırakıp nasıl Kara kuru bir kıza gider bana yazık değil mi zaten kiradayim babam öldü kimsem yok birde böyle şerefsizler acımıyor ya ben isimden oldum ondan oldum herseyimden oldum kış geliyor napacam ben
Ne deyim ki ona hicbirseye değmez herifin teki sevgimi hakketmiyorBurda kızı kötülemen yalnış fiziğiyle alay etmen çok günah kızın suçu yok dahi sevgilin icin kötü iki kelime etmemişsin.Burda ş...olan sevgilindir.Kirada oturmanı yazmışsın ne alaka babana ALLAH rahmet eylesin ama herkesin biseyleri ölüyor
Niye zoruma gitsin ki ? Bahsi geçen ırktan değilim benzeyen bir yerim yok ama bir şeyin beni rahatsız etmesi için o grupta olmam gerekmiyor insanız ya hani siz elaleme laf edeceğinize önce kendinizinkinin ipini kısa tutsaydınız da başka kapıya gitmeseydi . Size saldırdığım falan yok daha yeni tanıdığınız insana bu kadar güvenmemeniz gerekirdi zaten + iş yeri orası , iş arkadaşıyla bir şeyler yaşamayı göze aldıysanız ayrıldığınızda olanları da baştan alacaksınız zatenDemeyim diyorum ama canım yanıyor ona yazdım böyle demedim gercekler bunlar zorunuza mi gitti bana saldiracagiza demiyorsunuz ne şerefsiz erkekler var
E etmeyin size affedin diyen olmadı zaten ama bu derece takıntı sizi yaralarKibar olayım roman deyim ne farkeder bana yapılani affedemem
Burda kızı kötülemen yalnış fiziğiyle alay etmen çok günah kızın suçu yok dahi sevgilin icin kötü iki kelime etmemişsin.Burda ş...olan sevgilindir.Kirada oturmanı yazmışsın ne alaka babana ALLAH rahmet eylesin ama herkesin biseyleri ölü
Ne alaka mi ben sokakta kalmak için mi geldim dünyaya erkeklerin oyuncağı olmak için mi yoksa neden benim şansım böyle ciddi bir insan karşıma çıkmıyor düşüne bir tekmede ben vurayım diyorlar evleneyim diyen diyen yok tek başına mi mücadele etcem hepBurda kızı kötülemen yalnış fiziğiyle alay etmen çok günah kızın suçu yok dahi sevgilin icin kötü iki kelime etmemişsin.Burda ş...olan sevgilindir.Kirada oturmanı yazmışsın ne alaka babana ALLAH rahmet eylesin ama herkesin biseyleri ölüyor.
Aslında çok yoruldum bu hayattan ümidimi kestim sanki hiç güzel birşey gelmeyecekmis başıma gibi kendimi oldurmeyi düşünüyorum ama yapamıyorumSenin şu an bu kişileri boş verip iş bulman gerek ev kiraymış işten çıkmışsın. Acil iş bul hem kafan dağılır bunlara odaklanıp sürekli düşünürsen olmaz kira günün de gelince ne yapacaksın çık yarın iş ara
Ne alaka gir bir işe calış niye sırttıni bir erkeğe bağlıyorsun.Demekki sen ciddi bir insanı bulmuyorsun herkes bu zamanda tek mücadele ediyorNe alaka mi ben sokakta kalmak için mi geldim dünyaya erkeklerin oyuncağı olmak için mi yoksa neden benim şansım böyle ciddi bir insan karşıma çıkmıyor düşüne bir tekmede ben vurayım diyorlar evleneyim diyen diyen yok tek başına mi mücadele etcem hep
Çalışmaya gittim zaten sonu bu oldu benim sevmeye yuva kurmaya hakkım yok mu benim ihtihardan başka secenegim yok bu hayatta galiba öleyim kurtulayimNe alaka gir bir işe calış niye sırttıni bir erkeğe bağlıyorsun.Demekki sen ciddi bir insanı bulmuyorsun herkes bu zamanda tek mücadele ediyor
Kendimi oldurmekten başka çarem yok gibi bu hayat bana yaşama şansı vermiyorÇalışmaya gittim zaten sonu bu oldu benim sevmeye yuva kurmaya hakkım yok mu benim ihtihardan başka secenegim yok bu hayatta galiba öleyim kurtulayim
Ben burada bir aldatma göremiyorum. Sizinle ilişkisini bitirmiş başka biriyle başlamış aldatma bunun neresinde?
Ayrıca belli bir ırkı aşağılar nitelikte konuşmalar yapmak çok ayıp bir davranış. Irkçılık oluyor bu. İnsanları ırkı ile yargılamak yanlı
Ben burada bir aldatma göremiyorum. Sizinle ilişkisini bitirmiş başka biriyle başlamış aldatma bunun neresinde?
Ayrıca belli bir ırkı aşağılar nitelikte konuşmalar yapmak çok ayıp bir davranış. Irkçılık oluyor bu. İnsanları ırkı ile yargılamak yanlıştır bu kişinin kendi seçebildiği bir şey değil.
Sizin başına gelse hoşunuza gider o zaman ne deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?