Çok kötüyüm sevgilim beni aldatti

Sonda ne oldugunu gorecegine basta görmüşsün senin icin cok hayirli bisey olmus üzülme hic bir insan icin degmiyor zaten ve kimseyede koru korune inanma kocanda olsa sevgilinde olsa inanma biz kadinlar herkesi kendimiz gibi saniyoruz

Benim görüştüğüm gayet yakışıklı biri onunla işi olamaz herkesle gönül eglendiriyor kendisi diyor zaten ben olsam kendimi it diye kapıya bağlamam ben evlenilecek adam degilim

Erken görmüşsünüz yüzünü sevinmeniz gerek. Ne eski sevgilinizle ne görüştüğü bayanla muhatap olmayın dilin engelleyin gitsin heryerden.Ah vah demeden bir an önce işe girin ayağa kalkın toplayın kendinizi. Dışardan kimse kimsenin içini bilmez aslında çoğu kişi yalnız herkesin başında ana baba çocuk eş yok hayata bir şekilde yalnızda olsak yaşamak zorundayız. Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın

Ama kötüler çıkıyor nedense ve kızı engelledim o çocuğu da engelledim yüzüne vurmak için msj attım sonra aramış sesli msj bırakmış ama dinlemedim engellemistim

Cingene derken kız gerçekten cingene bir kardeşimiz miymiş? Yoksa zayıf diye mi öyle dediniz hay Allah konu o kadar ilginç yazılmış ki trol sanıyorum halen.
Neden işten çıktı iz ne alaka herkesin iş yerinde ayrıldığı bireyler olabilir…

Gerçekten gülünecek birşey göremiyorum

İletişim probleminiz olabilir.
Ya da gerçekten troll bir konu bu.
Kapatmışsınız kendinizi, destek istiyorsunuz soruyoruz yardımcı olmak icin cevaplarınız pek hoş değil iletişim böyle kurulmaz.

Yardım almak icin yazıyorsunuz değil mi? Neyse kalbinizden geçen gibi olur insallah hayatınız

Gülerek cvp yazıyorsunuz dalga geçer gibi ne deyim

Gülerek cvp yazıyorsunuz dalga geçer gibi ne deyim
Gulucugu nereye koyduğumu gördünüz mü?
Kadina cingene demişsiniz. Ben roman cingene vb mi acaba diye düşündüm sonra bir yorumda kara kuru demişsiniz . Onu anlamadım kara kuru diye mi kadina cingene dediniz onun icin güldüm.
Gülmeden yazsam tavır aldığımı sanmayın diye çünkü tavır alarak yazmadım. Anladınız mı şimdi?
Emojiler bunun içindir karşı tarafla konuşmadığımız icin tepkimizi sertliğimizi ya da şaka yaptığımızı anlatmaları içindir.

Onun dışında neden trol olduğunuzu düşünüyorum biliyor musunuz? İşten çıktım bu yüzden vb demişsiniz herkesin iş yerinde sevgilisi var kimi işten atmışlar bunun için.

Adam iş yerindeki tüm kadinlarla sevgili olmuş onu atmadılar da sizi mi attılar sacmalik değil mi

Soğuk kış geceleri için değil sevdim sevgilim olur sandım ama daldan dala konuyormus üstelik cingelerlerle bile bu kadar midesizlik olmaz
Çingeneler de bir kadın ayrıca kara kuru ne demek yahu fit hatun yani kara kuru denir mi ona esmerim biçim biçim denir lütfen sizi aldatan adama laf söyleyin kadına niye laflar söylüyorsunuz

Zayıf diye filan demedim gerçekten bir roman öyle bakılacak bir guzelligide yok ama bana bu yapıldı elim ayağım boşaldı kız beni arayıp onun için sevgilim deyince direk engelledim konuşamadım bile sinirden

Evet öyle gerçekten iş yerinde herkese mavi boncuk dağıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…