• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm sevgilim beni aldatti

Kimle olduğunun ne önemi var ki adam aldatmış işte.
Karackuru olsa ne olur güzel olsa ne olur ne farkeder ki

Şu yazı şeklinle, üslubunla haklıyken haksız durumuna düştün
Beni anlayan iyi insanlar zaten anlıyor kötü yazmiyor ama kalbi kara kişilerde var her insan bir değildir herkes anlayışlı olamıyor sözlerime dikkat etseydim de kötü yorum yapanlar mutlaka olur

Beni anlayan iyi insanlar zaten anlıyor kötü yazmiyor ama kalbi kara kişilerde var her insan bir değildir herkes anlayışlı olamıyor sözlerime dikkat etseydim de kötü yorum yapanlar mutlaka olur
Bir gelişme var mı, kaç kişi yorum yazdı dikkate aldınız mı sakinleştiniz mi biraz? Üzülmeniz gereken şey işinizden olmanız, bunu idrak edebildiniz mi? Kara kuruymuş oymuş buymuş hiç önemi olmadığını biliyor musunuz artık? Beş para etmez yalancının biri için kendinizi harap etmenize gerek var mı? Sanki yıllardır beraberdiniz de evlilik yolunda nişanlıydınız. Flört ettiniz aldatıldınız ve bitti. Yapacağınız tek şey sakinleşip yeni iş aramak. Sizi sadece iş bulup hayatınızı tekrar yoluna koymak iyileştirir.

Sadece çingene falan hoş olmamış
Ki ben çingeneleri çok severim
Senin ne anlamda kullandığını anladım

Siz şu an çok üzgünsünüz. O yüzden nereye sarıcanızı şaşırmış bir durumdasınız. Erkek arkadaşınız karaktersizin tekiymiş sizi kimle aldattığı önemli değil. Bu kişi çingenede olabilir kara kuru biride olabilir. Yada çok güzel bir kadın olabilir yada çok asil kadında olabilir. Yani hangi tür bir kadınla aldattığının bir önemi yok. Siz sonuca bakın aldattı mı aldattı karaktersiz miydi evet karaktersizdi sizde bunu şimdiden öğrenmeniz iyi olmuş. Olaya bu şekilde bakın kişilere taraflara takılmayın. Olayı dramatize etmeyi bırakın alt tarafı erkek arkadaşınız karaktersizmiş aldatmış. Bu dünyanın sonu değil. Bazı kadınlar 3 , 5 çocukla aldatılıp aç susuz çocuklarıyla sokakta kalmaya mecbur bırakılıyor. Sizin erkek arkadaş sorununuz devede kulak bile değil. Siz kendinize odaklanın

Kendinizi toparlayın iş aramaktan vaz geçmeyin Mesleğiniz nedir.? Biran önce işe girin. Üzücü şerler yaşadınız. Bu düşüşünüzün çok büyük bir ayağa kalkması olsun. Madem kiradasınız ve kimseniz yok. O zaman bir yerlere gelmek için çok mücadele verin. Mesleğinizde kendinizi geliştirin. Kendinizi geliştirebileceğiniz kurslara gidin. Dil kursu vs. Kariyer yapın para kazanın. Bir şeyler sahibi olmaya bakın sizin herkesten fazla çalışmanız ve herkesten fazla mücadele etmeniz gerekiyor. Çünkü sizin sizden başka kimseniz yok. Bu arada size tavsiyem bol bol meditasyon yapın. Kişisel gelişim kitapları okuyun bu sitede kişisel gelişim bölümüne bir göz atın derim.

Çalıştığım yerde bir erkekle görüşmeye başladık çok beğendim herşey hızlı gelişti ama bir süre sonra değişti görüşmemek için yok namaza başladım dedi yok dünyayı gezecem yok abim geldi meğerse beni ise yeni gelen çingeneler için terketmiş beni kız arayınca anladım iyice beni bırakıp nasıl Kara kuru bir kıza gider bana yazık değil mi zaten kiradayim babam öldü kimsem yok birde böyle şerefsizler acımıyor ya ben isimden oldum ondan oldum herseyimden oldum kış geliyor napacam ben 😭
şu an çok üzgünsünüz ama gerçekleri duymanız lazım
adam sizi aldatmamış zaten ayrılmış sizden türlü bahanelerle. zaten kısa görüşmüşsünüz belli ki sizin kadar anlam yüklememiş ilişkiye. siz birlikteyken sizi aldatmamış ki sizden ayrılmış zaten
çingene derken neyi kastediyorsunuz anlamadım ama demek ki adamın aradığı oymuş. bununla da yargılayamazsınız
babanız için üzgünüm. iş arayıp bulacaksınız bir an önce. aşk acısıyla karnınızı da doyuramaz kiranızı da ödeyemezsiniz.
olan olmuş. adam sizi sevmemiş. kabul edip hayatınıza bakın. yoksa kış vakti kendinizi sokakta bulursunuz bunalıma girip iş aramazsanız

şu an çok üzgünsünüz ama gerçekleri duymanız lazım
adam sizi aldatmamış zaten ayrılmış sizden türlü bahanelerle. zaten kısa görüşmüşsünüz belli ki sizin kadar anlam yüklememiş ilişkiye. siz birlikteyken sizi aldatmamış ki sizden ayrılmış zaten
çingene derken neyi kastediyorsunuz anlamadım ama demek ki adamın aradığı oymuş. bununla da yargılayamazsınız
babanız için üzgünüm. iş arayıp bulacaksınız bir an önce. aşk acısıyla karnınızı da doyuramaz kiranızı da ödeyemezsiniz.
olan olmuş. adam sizi sevmemiş. kabul edip hayatınıza bakın. yoksa kış vakti kendinizi sokakta bulursunuz bunalıma girip iş aramazsanız
Bir video izlemistim orda şöyle diyordu bu erkekler için size ilgisini kaybetmis ama sizi kaybetmekte istemiyor ondan bahanelere saklanıyor benimle birlikteyken başkasını dusunmeseydi zaten bunlar olmazdı bence adamın aradığı oymuş demeyin ona sadık kalır mı ki kendi diyor zaten ben bir onla bir bunlayim molada ben evlenmeye karşıyım bu laflarını o kız da duyuyor bende

Benim görüştüğüm gayet yakışıklı biri onunla işi olamaz herkesle gönül eglendiriyor kendisi diyor zaten ben olsam kendimi it diye kapıya bağlamam ben evlenilecek adam degilim
Adam sizden ayrılmış önce bunu kabullenin. Sizden sonra kiminle isterse onunla sevgili olur bu da sizi alakadar etmez. Önünüze bakmayı bilin. Aldatılma böyle bir şey değil aldatma ilişki bitmeden önce başkası olursa olur ama adam sizden bahane bularak da olsa ayrılmış ve ondan sonra başkası ile ilişki yaşamaya başlamış yani aldatılma yok sizi alakadar eden birşey de yok. Sadece bahane bulması yanlışmış sizinle açık konuşması gerekirdi o konuda haklısınız ama aldatılma yok. Ve kimin kime yakıştığına siz yada biz karar veremeyiz mutlularsa beraber olurlar iki bekar insan bize düşmez yani.
Bu 2018de açtığınız konu

Kusura bakmayın ama ben sizi anlayamadım. Konularınız sürekli gebelik üzerine. Erkek arkadaşınız sizi terk etmesin diye çocuk mu yapmaya çalışıyorsunuz🤔
Dikkatinize bravo 👏 konu daha ilginç bir noktaya evrildi sanki bu yüzden şuan.

Adam sizden ayrılmış önce bunu kabullenin. Sizden sonra kiminle isterse onunla sevgili olur bu da sizi alakadar etmez. Önünüze bakmayı bilin. Aldatılma böyle bir şey değil aldatma ilişki bitmeden önce başkası olursa olur ama adam sizden bahane bularak da olsa ayrılmış ve ondan sonra başkası ile ilişki yaşamaya başlamış yani aldatılma yok sizi alakadar eden birşey de yok. Sadece bahane bulması yanlışmış sizinle açık konuşması gerekirdi o konuda haklısınız ama aldatılma yok. Ve kimin kime yakıştığına siz yada biz karar veremeyiz mutlularsa beraber olurlar iki bekar insan bize düşmez yani.

Dikkatinize bravo 👏 konu daha ilginç bir noktaya evrildi sanki bu yüzden şuan.
En son yazdığıma cevap vermedi pozitif olsaydı ne olacaktı dedim ses gelmedi. Hamile kalırsam erkeğimi elimde tutarım kafası 🤦‍♀️ aldatan ya da bırakıp gidecek olan çocukla da bırakıp gider amaa kime anlatıyoruz🤷🏻‍♀️

Benim görüştüğüm gayet yakışıklı biri onunla işi olamaz herkesle gönül eglendiriyor kendisi diyor zaten ben olsam kendimi it diye kapıya bağlamam ben evlenilecek adam degilim
Amma kırılgan egon varmış ya. Ne oldu ablam güzelliğinle serseri oğlanı sustalı maymuna çeviremeden kara kuru kıza mı kaptırdın ah yazık vah kıyamam. Herkes kendini yaz dizisinde züppe oğlanı kuzu eden minnoş esas kız sanıyor, elinden geçenlerden sadece biri olduğunu anlayınca ağlamalar bayılmalar.

Akışta iki konunuzu görünce şaşırdım normalde nicklere bakmadan okurum. Dikkatimi çekti aynı anda açmanız o yüzden baktım. Ama söylediklerimi anlamamışsınız hala umutlandım diyorsunuz peki testler pozitif olsaydı ne olacaktı merak ediyorum
Kız adam canını dar atmış, anlamış tabi üstüne kalacak püüüü.

Çalıştığım yerde bir erkekle görüşmeye başladık çok beğendim herşey hızlı gelişti ama bir süre sonra değişti görüşmemek için yok namaza başladım dedi yok dünyayı gezecem yok abim geldi meğerse beni ise yeni gelen çingeneler için terketmiş beni kız arayınca anladım iyice beni bırakıp nasıl Kara kuru bir kıza gider bana yazık değil mi zaten kiradayim babam öldü kimsem yok birde böyle şerefsizler acımıyor ya ben isimden oldum ondan oldum herseyimden oldum kış geliyor napacam ben 😭
Senin için uygun biri değilmiş tekmeyi bas

Back
X