çok kötüyüm yardim edin

Sakin ol. Seni sevmedigi icin aldatmadi sirf cinsellik icin o kadinla beraber. Bence göz yum. Bir erkegin seni aldatmasi seni sevmedigi anlama gelmez.
Ama ona saygı duymayan, değer vermeyen, uçkuruna sahip olamayan biri olduğu anlamına gelir ve öyle biri bir kere göz yumuldu mu ikinci, üçüncüye de devam eder...

Sakin ol. Seni sevmedigi icin aldatmadi sirf cinsellik icin o kadinla beraber. Bence göz yum. Bir erkegin seni aldatmasi seni sevmedigi anlama gelmez.
Ama o adamaın ona saygı duymadığı, değer vermediği, uçkuruna sahip olamadığı, bencil biri olduğu anlamına gelir ve böyle biri bir kereyle kalmaz göz yumulduğunda!!!

zina suç olsun da her karşı cinsle konuşan evli insanı zina yaptı diye hapse atsınlar öyle mi?
bu ülkede hangi alanda adalet var da zinada olacak?
daha 7-8 önce nice masum insan sahte delillerle hapislere atıldı da sonra kumpas dendi.. şimdi hangi delille zinayı suç sayacaksın?
zinanın suç olduğu ülkeler var oralarda yaşayabilirsin istersen.

Bazi arkadaslar canlari seks isteyince gidip kocalarini aldatiyor, kocalari da goz yumuyor ki bu kadar normal karsilamislar, sanki adamin cani cikolata istemis de alip yemis.
Bunun icin bosanmayacaksa bir insan neden bosanir? Adam esini sevmiyor, gozune baka baka yalan soyleyip arkasindan is ceviriyor, hamile karima hastalik bulastirir miyim diye dusunmeden elin karisiyla düşüp kalkiyor, ama yuva yikilmasin, koca o kadina kalmasin!!!
Ortada yuva mi kalmis? Eş, evlilik mi kalmis neyi kurtaracak bu kadın, kurtarmasi gereken tek şey kendisi.

Boşanmada facebook konusmalari, whatsapp konusmalari, gsm operatorunden alinan dokum delil olarak gosterilebilir ancak kisi haklarina uyularak aksi takdirde ceza yersiniz.

On numara cvp +1000000000

Bu nasıl bir zihniyet anlamıyorum !
Kadın hamile olduğu için erkeğin aldatmasını nasıl normal karşılıyorsunuz ? Bende 6 aylık hamileyim. Bu durumda böyle bir şeyle karşılaşsam Allah korusun kesinlikle geri adım atmam. İnsanın bir gururu var ve onun için Yaşar.
Aç susuz kalacağımı bilsem ben karnımda bebekle uykusuz günler geçirip sancılar çekerken gidip başkasıyla yatan bi adamla aynı evi paylaşmam. Açta kalsam açıkta da kalsam asla!
Çocuğunu babasız mı büyütsün diyen arkadaş ? Evet babasız büyütsün bu annenin değil o sözde " baba" nın seçimi!
Hiç kimse evladını babasız büyütmek istemez ama böyle bir pisliğe bulaşmak bir seçim. Bunu yapan sonucuna da katlanacak. Açıp davayı o iki kişiyi de rezil etmek lazım.

kizlar 4 aylik hamileyim ve bir saat once aldatildigimi ogrendim
o kadindan da ve o koca denen adami mahkemeye verip ikisinin de hayatini mahvetmekil istiyorum neler yapabilirim nolur akil verinbana lutfen cok kotuyum
Canim sakin ol bebegine birsey olur allah korusun saglikli dusun ben senin yerinde olsam gidecek yerim varsa hic beklemwm

Şu An Çok güzel düşünüyorsunuz.
Kendi ayaklarının üzerinde duran bi İnsanın kimseye ihtiyacı Yok. Bende aynı fikirdeyim . İlla hayatında bir erkek olması şart değil eğer çocuğu varsa insanın.

yahu nasıl yorumlar var inanamıyorum vicdansızlar siz kpnu sahibiyle dalga mı geçiyorsunuz!! Tırnağı olamazsınız tırnağı...
konu sahibi sizi duruşunuzdan dolayı takdir ediyorum.ve hayatınızın geri kalanında bu duruşunuzla hakettiğiniz onurlu gururlu hayatı yaşayacağınızı düşünüyorum Allah yardımcınız olsun sadece iyi araştırın kendiniz ve çocuğunuz için en doğru olacak şekilde (maddi manevi )boşanırsınız inş

On numara cvp +1000000000

Hayvanlar bile canim seks istedi diyip önüne çıkana atlamiyor ama insan irkindan atlayanlar ve bunu normal sayanlar varmis demek ki.
Bi de kadina birakma demisler ya, ne kiymetli adam, iq ve iradesi kedimden daha dusuk, ama kocccca ya errrrkek ya pek bir kiymetli aman kimseye yar olmasin.

Boyle konulari okuyunca cok uzuluyorum ins dogru degildir diye umut etmek istiyorum ama malesef bunlar dogru ve yasaniliyor.
Oncelikle Allah yardimcin olsun, tarifsiz bi durum
Ailenin arkanda olmamasi malesef kotu
Yani sonucta toparlanana kadar orda kalman gerekiyor umarim barisman icin ugrasmazlar. Esinin ailesinde de kalamazsin
Bilmiyorum ya sanirim calismiyosun suan
Parasizliktan ve arkanda olmayan aileden nasil ilerlenir cidden bilmiyorum
Biraz sakin olup etraflica dusunmen gerekiyor
Herseyi dusunmelisin, dava actiginda diyelim ki kazandin ama bu surec cok mu uzundur kisa midir bilmiyorum
Bilen biri aciklasa keske
ve bence evine git o adami iceri alma cidden ortalikta kalma
Canim benim rabbim yardimcin olsun

Oncelikle durusunuzdan dolayi sizi tebrik ederim konu sahibi. Bende olsam bende her seyi birakir giderdim. Yalniz kv kpinize de helal olsun zira eminim benimkiler bu sekilde davranmazlardi... Sizin arkanizda durmalari cok guzel bir davranis umarim kendi ailenizde yaninizda olur. Kocaniz ve o kadin da hak ettiklerini yasarlar dilerim.

Hanımefendi ben idammı edelim? Rejimmi uygulayalım yazdım bu tepkiniz neden.. Tabiki olmalı mesela otelleremetresiyle girememeli,ev açamamalı, yakalandıklarında Aldatan ve aldatmaya ortak olan kişilerin mal varlıgı varmış yokmuş önemsenmeden çok yüklü bir tazminat ödenmeli aldatılan eşe, bu şekilde aldatılan eşte en azından işsiz, çaresiz ve kimsesizse çolugum çocugum ne olacak diye düşünmeden rahat bir şekilde hareket edebilir..Burada sadece güçlü kadınlar yok çok çaresiz insanlar da mecburiyetten evli kalanlarda var...Aldatan ve bu işe gönüllü ortak olanlar bir şekilde ceza almalı, canları yanmalı,( karşı cinsle konuşanlardan bahsetmiyoruz aldatanlardan bahsediyoruz, anlatabildimmi,,)

1 nokta,bir virgül,bir ünlem koy!Allah için!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…