- 29 Aralık 2014
- 1.473
- 3.699
- 83
- Konu Sahibi obenmdunym
-
Kocami aldi vs bune kendine gel malinmi senin yuvan dagiliyor ona yanicagina cocugunun gelicegini dusuncegine nasil intikam alirim diyosun belki evlenmeden once sevgililerdi sen elinden aldin neden diger kadinla ne yasadilar kocan nasil kandirdi bilmiyoruz gunahini neden alalim sen fazla dizi izlemissin hirsin gozunu kapamis icin yaniyor olabilir bosanirsan okadina gidicek hislerini nasil alicaksin adamin kocanin ona gitmesinden korkuyosan kadindan niye intikam aliyosun kocan gidiyo demek bosanma ozaman intikammis dizilerde var onlari izle napicaksin dava acip ac ellerindekini alip acmi kalip kapina aciz yardim etmi desinler istiyosun sana gelmezler yine anca sen cekilirsin anlasamaz kavga eder kocan sana doner belki bu olur entrika yok unut dizileri birakhayatda gercekler var anneyim diyosun vs anneysen dogucak cocugun icin en iyisi nasil olur onu dusun butun lafin intikam magduru oynamak icin cocugunu kullanma sadece cocugunun babasiymis babasiysa intikam neden aliyosun cocugun olunca hangi yuzle bir araya geliceksiniz
Ya siz şaka mısınız ??Yakinen cevremde bu olaylarla cok karsilastim bosananlar cok pisman oldular .ortada kalan cocuklar .ne yapacagini bilemeyen kadinlar kendini ickiye vuranlar birgun biriyle oburgun baskasiyla gezenler dogru insani bulana kadar suren hayal kirikliklari .yani demem oki gelen gideni aratiyo .erkekler hep ayni yenisinide bulsan oda aldatmaz diye bi kural yok malesef.yinede en dogrusunu konu sahibi bilir.okadinin ekmeginede bal surmek istiyosa sursun.cunku o kadinin amacida buydu bosatip hazira konmak .malesef hayat boyle yapacak bi sey yok.
Bazen bunları yazanların başka sosyal ortamlarda toplanıp burayı birlikte trollemeye geldiklerini düşünüyorum nasıl konu sahibine bunu soyleyebiliyorlar hayretYa siz şaka mısınız ??
Ne demek mağduru oynama! Kadın mağdur!!
Bi yerlerde Metresler Kulübü falan var da, birbirinize haber salıp buraya mı toplandınız noluyor ??
Boşanmayıp bu ş.refsizle yaşamak lütuf mu yani ? Ne kadar çük meraklısı insanlarsınız siz yaa !! Yok çocuğuyla ortada kalırmış, rezil olurmuş, öbür kadına istediğini vermeymişmiş!! Sizin gibi gurursuz, onursuz, ezik bi asalak gibi kocasına yapışarak yaşamalı değil mi ?
Sizin gibiler yüzünden bu pipili organizmalar bu kadar rahat aldatıyor işte. Zavallısınız.. Acıyorum size...
+ MilyonBütün metresler, şerefsizler, ahlaksızlar, terbiyesizler bu başlığa toplanmış. Kadınlığın yüz karalarına bak sen. İnsan değilsiniz ki kadın olasınız.
Siz canınız seks isteyince gidin yapın, kocanız yapınca da affedin. Ayrıca sakın kocanızı diğer kadına kaptırmayın o kadar değerli bişey ki o koca denen pislik kapanın elinde kalıyor.
Ama başkasına pis tavsiyelerinizi vermeyin ya! Uzak durun temiz zihniyetli, karakterli insanlardan. Kendi pisliğinizde boğulun.
Bilmiyorum öyle ise de eğlence anlayışlarına bakacak olursak zeka seviyeleri suyun donma seviyesi ile yarışır !! Şaka gibi yorumlar.. Zihniyetler buram buram küf kokuyor..Bazen bunları yazanların başka sosyal ortamlarda toplanıp burayı birlikte trollemeye geldiklerini düşünüyorum nasıl konu sahibine bunu soyleyebiliyorlar hayret
Şaka gibisiniz ya!O kadar haklısınız kii aynen de böyle olur...O kadına bu fırsatı vermeyin lütfen. ..bi kerelik görmezden gelin bebeğinizi dusunun
iyi gibiyim. o adamla konustum ve kararimi verdigimi soyledim eve gececigimi esyalari toplamasini soyledim. bugun eve gecicem yarinda davayi acicam.
Hakkında hayırlısı olsuniyi gibiyim. o adamla konustum ve kararimi verdigimi soyledim eve gececigimi esyalari toplamasini soyledim. bugun eve gecicem yarinda davayi acicam.
İnşallah fakir insanlar değillerdir :)Kocası herşeyi yaptı da,tek mı yaptı? Kadın tanıdığı üstelik? Bile bile evli olduğunu bildiği halde o kadınla nasıl işi olmaz? Hemen tazminat açarım karşı tarafa da bu adam tek başına ilişkiye girmedi aldatmadı neticede..
İnşallah fakir insanlar değillerdir :)Kocası herşeyi yaptı da,tek mı yaptı? Kadın tanıdığı üstelik? Bile bile evli olduğunu bildiği halde o kadınla nasıl işi olmaz? Hemen tazminat açarım karşı tarafa da bu adam tek başına ilişkiye girmedi aldatmadı neticede..
iyi gibiyim. o adamla konustum ve kararimi verdigimi soyledim eve gececigimi esyalari toplamasini soyledim. bugun eve gecicem yarinda davayi acicam.
Aldatma söz konusu olduğunda özel hayat gizliliği kuralı geçerli olmuyor her türlü mesaj, fotograf, ses kaydı delil sayılabilir.Ne yazarsa yazsın mesajlar delil sayılmaz. Özel hayatın gizliliğini ihlale giriyor, keza ses kaydetmek falan da öyle bir delil sayılmıyor. Tazminat alayım derken sizin tazminat ödemeniz gerekebilir mazallah. Daha somut deliller bulmalısınız.
Yok sen takılma delil sayılıyor avukata gidince de avukat anlatır zatenpardonda delil olarak ne gosterilir baska yatakta resimlerini bulamam ya sonucta
İnşallah fakir insanlar değillerdir :)
O kadına göre değişir bence kadın güçlüyse işi vs varsa ailesi de destek oluyorsa maddi manevi problem yasamaz. Namuslu biriyse de bir gün onunla bir gün bununla neden gezsin diye düşünüyorum.Yakinen cevremde bu olaylarla cok karsilastim bosananlar cok pisman oldular .ortada kalan cocuklar .ne yapacagini bilemeyen kadinlar kendini ickiye vuranlar birgun biriyle oburgun baskasiyla gezenler dogru insani bulana kadar suren hayal kirikliklari .yani demem oki gelen gideni aratiyo .erkekler hep ayni yenisinide bulsan oda aldatmaz diye bi kural yok malesef.yinede en dogrusunu konu sahibi bilir.okadinin ekmeginede bal surmek istiyosa sursun.cunku o kadinin amacida buydu bosatip hazira konmak .malesef hayat boyle yapacak bi sey yok.
Tazminat davalarında taksit var mı bilmiyorum :)) tazminat miktarı belirlenirken tarafın işi,maaş durumu ve sahip olduğu mal varlığı inceleniyor, ona göre bir rakam belirleniyor.umarım varlıklı insanlardırTakside bağlarlar merak etme
Oha zihniyete bak .Sakin bosanma!!!!! yuvani ve bebegini babasiz mi buyuteceksin???? baska erken olsa aldatmiyacak mi sanki.. bence sadece onu korkut bosanicakmissin gibi yapki birdaha yapmasin
Tazminat davalarında taksit var mı bilmiyorum :)) tazminat miktarı belirlenirken tarafın işi,maaş durumu ve sahip olduğu mal varlığı inceleniyor, ona göre bir rakam belirleniyor.umarım varlıklı insanlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?