çok kötüyüm yardim edin

Ya siz şaka mısınız ??
Ne demek mağduru oynama! Kadın mağdur!!
Bi yerlerde Metresler Kulübü falan var da, birbirinize haber salıp buraya mı toplandınız noluyor ??
Boşanmayıp bu ş.refsizle yaşamak lütuf mu yani ? Ne kadar çük meraklısı insanlarsınız siz yaa !! Yok çocuğuyla ortada kalırmış, rezil olurmuş, öbür kadına istediğini vermeymişmiş!! Sizin gibi gurursuz, onursuz, ezik bi asalak gibi kocasına yapışarak yaşamalı değil mi ?
Sizin gibiler yüzünden bu pipili organizmalar bu kadar rahat aldatıyor işte. Zavallısınız.. Acıyorum size...

Bütün metresler, şerefsizler, ahlaksızlar, terbiyesizler bu başlığa toplanmış. Kadınlığın yüz karalarına bak sen. İnsan değilsiniz ki kadın olasınız.
Siz canınız seks isteyince gidin yapın, kocanız yapınca da affedin. Ayrıca sakın kocanızı diğer kadına kaptırmayın o kadar değerli bişey ki o koca denen pislik kapanın elinde kalıyor.
Ama başkasına pis tavsiyelerinizi vermeyin ya! Uzak durun temiz zihniyetli, karakterli insanlardan. Kendi pisliğinizde boğulun.

Bazen bunları yazanların başka sosyal ortamlarda toplanıp burayı birlikte trollemeye geldiklerini düşünüyorum nasıl konu sahibine bunu soyleyebiliyorlar hayret

+ Milyon

Bazen bunları yazanların başka sosyal ortamlarda toplanıp burayı birlikte trollemeye geldiklerini düşünüyorum nasıl konu sahibine bunu soyleyebiliyorlar hayret
Bilmiyorum öyle ise de eğlence anlayışlarına bakacak olursak zeka seviyeleri suyun donma seviyesi ile yarışır !! Şaka gibi yorumlar.. Zihniyetler buram buram küf kokuyor..

İnşallah fakir insanlar değillerdir :)

İnşallah fakir insanlar değillerdir :)

iyi gibiyim. o adamla konustum ve kararimi verdigimi soyledim eve gececigimi esyalari toplamasini soyledim. bugun eve gecicem yarinda davayi acicam.

Siz çok güçlü bi insansınız. Elbette zor günleriniz olacak ama onursuzca, kinle, şüpheyle süren bi evlilikten iyidir... Dünyanın sonu da değil, boşanıp mutlu olan, hatta yeniden evlenen o kadar çok insan var ki. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..

Aldatma söz konusu olduğunda özel hayat gizliliği kuralı geçerli olmuyor her türlü mesaj, fotograf, ses kaydı delil sayılabilir.

Yalnız ben şuna takıldım. Kadının sizin arabada fotoğrafı var, bir de buluşmak için konuşmuşlar.. Eşinizde sadece konuştuk görüşmedik demiş.. Yani demek ki sizin elinizdeki kanıtlar bunla sınırlı ki eşiniz böyle iddia edebilmiş.. Konuşmaların içeriğinde sevgili olduklarına dair cümleler geçiyor mu ? Yoksa sadece buluşalım, görüşelim, hal hatır falan mı ?

O kadına göre değişir bence kadın güçlüyse işi vs varsa ailesi de destek oluyorsa maddi manevi problem yasamaz. Namuslu biriyse de bir gün onunla bir gün bununla neden gezsin diye düşünüyorum.

Tazminat davalarında taksit var mı bilmiyorum :)) tazminat miktarı belirlenirken tarafın işi,maaş durumu ve sahip olduğu mal varlığı inceleniyor, ona göre bir rakam belirleniyor.umarım varlıklı insanlardır

Şaka yapmıştım zaten bende rmin değilim bu duruma :) ama adam g...ne güveniyor ki saklamıyor :)

Reactions: Den
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…