çok kötüyüm yardim edin

YUVASINI MI YIKSIN ?????bebegi var. belki adam pisman ve cani seks istedi.... sonucta hamile ve seks yapamiyorlar..
Hamile seks yapamaz diye bişey yok çok zorunlu durumlarda doktor cinsel birlikteliği yasaklar ama seks sadece cinsel birliktelik değildir ayrıca sadece seks için aldatılmış olmak bana göre çok daha iğrenç asagilayici bi durum. O kadar mı azdın be adam c.k.n kopsun inşallah.
Bi gün aşkı biterse ve gönlü başkasına kayarsa ayrılsın kime kayarsa kaysın gönlü. Nikah bendeyken başkasına yan gözle bakan adam adam değildir.
Aşırı empatiden sinir krizi geçirebilirim

Zaten kadın aramızda cinsellik de var herhangi bir sorun yok demiş. Adamın kişiliği bozuk bence.

Valla bu metres ler klubu benim de aklıma geldi. Evli erkeklerle birlikte olan kadınları aklamaya çok meraklılar. Evet erkek sonuna kadar suçlu ama kadın da reddetmeyi bilecek. Tanımadığı biriyle atıyorum internette sanal bişeyler olsa ok ama kadını tanıyor biliyor.

Evet 2 kadın idare etmeye kalktığına göre vardır parası
Zenginler için sorun değil tabiki hatta bir değil,birden çok metres sahibi genelde hepsi bence.. ..Parası belirli erkek tipleride evdeki eşinden, çolugunun çocugunun bogazı ve masraflardan kısıyor, metresi tatillere götürmek için kredi çeken erkek tiplerini bile okuduk (hesap ekstresinden yakalanmış erkek tipleri)., Metres olmak kolay değil tabiki basacaklar paraya, sen istiyor duş ozaman 100 dolar hesabı bu işler.. Yoksa kimse aşkından ölmüyor bence namussuz insanlar için karşılıklı çıkar meselesi...

Aldatma söz konusu olduğunda özel hayat gizliliği kuralı geçerli olmuyor her türlü mesaj, fotograf, ses kaydı delil sayılabilir.

Zannetmiyorum. Delil olarak kabul eden hakimler var evet ama aldatan eşten ziyade 3. kişinin de özel hayatı göz önünde bulunduruluyor. Bu durum ihlal edildiği için ceza alınıyor zaten. Yani evet eşler arasında özel olarak kabul edilebilecek pek az şey olabilir ama 3. kişinin de özel hayatının sınırlarına girilmiş sayılıyor yazışmaların okunup kanıt olarak sunulması. Konu sahibi bence kesinlikle bir avukata danışmadan iş yapmamalı. Hatta bu da benim bir avukatın sitesinden aldığım bilgi.

Aynı çatı altında yaşayan kişilerin boşanmak için elde edecekleri delillerin yasallığı konusunda en önemli ölçüt, bu delillerin “ortak kullanım alanları” nda elde edilip edilmediğidir. Eşler birlikte kullandıkları alanlarda elde edecekleri delilleri boşanmada kullanabileceklerdir. Örneğin çekmeceden çıkan bir not veya mektup, evin ortak telesekreterine gelen bir mesaj gibi. Ancak cep telefonuna gelen bir mesaj delil olamayacaktır. Çünkü ortak kullanıma tabi değildir. Ancak eşler cep telefonunu ortak kullanımları için almışlar ve kullanıyorlarsa farklı değerlendirilebilecektir. Eşlerin ortak kullanımlarındaki bilgisayardan elde edecekleri bilgiler de boşanmada delil olabilecektir. Ancak bu bilgisayarda veri elde etmek için ayrıca bir düzenek kurmak, örneğin keylogger gibi klavye kaydeden programlar kullanmak da “özel hayatın gizliliğinin ihlali” suçunu oluşturacaktır.

Kaynak: https://www.samildemir.av.tr/2008/11/ozel-hayatin-gizliligi-evli-ciftler-arasinda-da-gecerli-mi/

Bana kimse bile bile evli erkeklerle fingirdeşen kadınlara namustan bahsedemez agzına bile alamaz, bana göre onlar vesikalı fahiş..lerden daha aşagılık, vesikalı kadının ne oldugu belli maddiyat için çalışıyor ve toplum tarafından dışlanıyor.. Diğer saman altından su yürüten gizli beraberlik yaşayan metresler toplumda namuslu gözüküp onun bunun kocalarıyla bile isteye fingirdeşiyor ne namusu.. Bizde genç olduk evli komşularımız, dostlarımız bizim için abi, babaydı ne ara bu kadar namussuz oldu insanlar.. Aldatan erkek şeref.siz, Metres oros.pu benim gözümde...

konu sahibi zaten zor günler geçiriyorsun, öyle yorumları hiç kale alma
senin yazdıkların son derece açık ve net, yazdıklarını öyle anlayan birine, değil 10 satır 10 sayfa 100 sayfa da yazsan kendini ifade edemezsin
boşver, hiiiç takılma o zihniyetlere
Allah yardımcın olsun inşallah

evet gorustugunu inkar ediyor ama resimde bizim araba oldugu apacik ortada.
mesajlarda bebegimli konusmalar ve dus almak birbirlerini yikamaktan bahsedilmiş bu sevgili yada aralarinda cinsel bir iliski oldugunu gosteriyor

evet gorustugunu inkar ediyor ama resimde bizim araba oldugu apacik ortada.
mesajlarda bebegimli konusmalar ve dus almak birbirlerini yikamaktan bahsedilmiş bu sevgili yada aralarinda cinsel bir iliski oldugunu gosteriyor

Anladım. Yani "sadece arkadaşız, arkadaşım arabama binemez mi, evet buluştuk da sohbet ettik" falan diyip yırtabilir mi diye düşündüm ama bunlar yeterince açık deliller.. Çatır çutur alırsınız tazminatınızı...

Beyinsiz sizin gibi soylemi olsun metresmi olsun diyosun metres olan sensin bir kadinin ruhu orospu olmasin sizin gibi cocugunu kocasini kendine siper yapmis magduru oynuyor tabi isine gelince cocugum babasindan aldi isine gelince intikam gururlu kadin olsan o evde ikidakka o evde durman daha ne intikami cocuk olunca o yaptiginiz rezilikleriniz intikaminiz diyim nasil bir araya geliceksiniz beyinmi yok sizde evli olunca namuslumu oluyor kadinlar insanlari karakterlerine gore ayrilir evlilik bir statu kazandirmaz cok orospu gorutoruz sevgililerinden ayirip evlenen cirkefleri birde gecip nispet yaparlar adamin aldattigini bilir ses cikarmaz adamlarda bunlari alir sonrada yandim allah ben bu laflarimi birine itham etmiyorum direk edenler uzerine alinsin. Etmiyorum ama konu sahibi cok hirsli ask sevgi vs cocugum kocam yalan o kocasini kaybettigine uzulmuyor hayelleri yilidigina vs baska bir kadinin tercih edilmesini sindiremiyor

Ailen neden arkanda değil ? Ailen yanında olsaydı boşanma sürecin ve sonran kolay olabilirdi birazcık daha dediğin gibi çalışırdın ayaklarının üzerinde dururdun Neyse en azından kv kp arkanda sen çalışırsın işteyken kv bakar bebeğine belki niye olmasın ama duruşunu onurunun gururunun böyle yerle bir olmasına fırsat vermediğin için ayakta alkışlıyorum seni. Boşanmak elbet zor helede minik bir bebek varken ortada ama gurursuz bir anne olmak mı gururlu bir anne olarak hayata dik bir duruşla devam etmek mi ben 2. Şıktan yanayım.

öyle bir adamı kaybettiğine niye üzülsün
hayallerinin yıkıldığına üzülecek tabi ki
(ama tek derdi "koca" olanlar kocasını kaybettiğine üzülür, evet!)
başka bir kadının tercih edilmesi de biriyle evli olup diğeriyle sex yaşamakla olmaz
adam başka bir kadını tercih ediyor olsaydı, tamamen o kadına giderdi

zaten banlandığınız ve yazsam da anlayamayacağınız için bu kadar cevap yazdım

Allahım tüm bu yorumları asıl üyeliğinden yapamayan gizli bir üye yardırmışta yardırmış..konu sahibi hırslı değil hanımefendi, aldatılmış hamile bir kadın, canı yanan bir kadın bilmem anlayabiliyor musunuz? Üstelikte tercih edilen bir metres yok,kullanılan bir metres var farkındaysan konu sahibi kendisi boşuyor kocasını..

Tamam git bosan ve bebeginle rezil ol. Zaten insanlarin istedigi bu. Sonrada 'bosanmasaydin' derler yuzune. Valla insanlara iyilik yaramiyor ya

Kocası denen kişi hamile eşini aldatınca rezil olmuyorda kadın boşanıp o bebeği doğurup bakınca mı rezil oluyor ?

O kadar haklısınız kii aynen de böyle olur...O kadına bu fırsatı vermeyin lütfen. ..bi kerelik görmezden gelin bebeğinizi dusunun

Bi kerelik görmezden gelip yıllarca aldatılan ama eninde sonunda boşanan insanlar tanıyorum . Çocukları kazık kadar olunca gidip boşanan. Sözde evliliğini devam ettiren. Eve ne zaman gelip gittiği belli olmayan adamı sırf çocukların babasız büyümesin diye boşamayan . Ama o çocuklar aptal değil yıllar da geçse bunu öyle iyi farkediyorlar ki annelerinden önce babalarını kendileri " boşuyorlar" ...
Bırak anne bu adamla hayat geçmez diye.
Çocukları huzursuz yalancıktan sözde bir ailede büyütmekten zevk mi alıyorsunuz?

Zaten sizin yorum yaptıgınız konu sahibi 1 kere değil defalarca aldatılmış şuan kendi konusuda var yine aldatıldım diye....Bende aldatılmanın affı olmadıgını düşünenlerdenim ama çevremde 1 kişi beni bu konuda yanılttı.. Aldatan adamın alışkanlık değilde bir hataya düşmesi, çok pişmanlık yaşaması bu pişmanlıgı için uzun yıllar tövbe etmesi, bütün suçu kabullenip düzgün bir yaşantı kurması ailesini yıllar sonra toparlayıp ömrünün sonuna kadarda iyi bir insan olarak yaşayan tek bir örnek gördüm, tabiki bu örnek istisna, 1000/1 mi, milyonda/1 mi bilemiyorum ama var...Rabbim kimseyi şaşırtmasın ama hatalardan dönmekte bir erdem diye düşünüyorum bazen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…