- 4 Ekim 2013
- 2.594
- 4.882
- 333
- Konu Sahibi obenmdunym
-
Hamile seks yapamaz diye bişey yok çok zorunlu durumlarda doktor cinsel birlikteliği yasaklar ama seks sadece cinsel birliktelik değildir ayrıca sadece seks için aldatılmış olmak bana göre çok daha iğrenç asagilayici bi durum. O kadar mı azdın be adam c.k.n kopsun inşallah.YUVASINI MI YIKSIN ?????bebegi var. belki adam pisman ve cani seks istedi.... sonucta hamile ve seks yapamiyorlar..
Zaten kadın aramızda cinsellik de var herhangi bir sorun yok demiş. Adamın kişiliği bozuk bence.Hamile seks yapamaz diye bişey yok çok zorunlu durumlarda doktor cinsel birlikteliği yasaklar ama seks sadece cinsel birliktelik değildir ayrıca sadece seks için aldatılmış olmak bana göre çok daha iğrenç asagilayici bi durum. O kadar mı azdın be adam c.k.n kopsun inşallah.
Bi gün aşkı biterse ve gönlü başkasına kayarsa ayrılsın kime kayarsa kaysın gönlü. Nikah bendeyken başkasına yan gözle bakan adam adam değildir.
Aşırı empatiden sinir krizi geçirebilirim
Allah belasını versin inşallah. İğrenç insan.Zaten kadın aramızda cinsellik de var herhangi bir sorun yok demiş. Adamın kişiliği bozuk bence.
Valla bu metres ler klubu benim de aklıma geldi. Evli erkeklerle birlikte olan kadınları aklamaya çok meraklılar. Evet erkek sonuna kadar suçlu ama kadın da reddetmeyi bilecek. Tanımadığı biriyle atıyorum internette sanal bişeyler olsa ok ama kadını tanıyor biliyor.Ya siz şaka mısınız ??
Ne demek mağduru oynama! Kadın mağdur!!
Bi yerlerde Metresler Kulübü falan var da, birbirinize haber salıp buraya mı toplandınız noluyor ??
Boşanmayıp bu ş.refsizle yaşamak lütuf mu yani ? Ne kadar çük meraklısı insanlarsınız siz yaa !! Yok çocuğuyla ortada kalırmış, rezil olurmuş, öbür kadına istediğini vermeymişmiş!! Sizin gibi gurursuz, onursuz, ezik bi asalak gibi kocasına yapışarak yaşamalı değil mi ?
Sizin gibiler yüzünden bu pipili organizmalar bu kadar rahat aldatıyor işte. Zavallısınız.. Acıyorum size...
Verir zaten yakında.. böyle iğrençlik yapılmaz hamile kadına..Allah belasını versin inşallah. İğrenç insan.
Evet 2 kadın idare etmeye kalktığına göre vardır parası
Şaka yapmıştım zaten bende rmin değilim bu duruma :) ama adam g...ne güveniyor ki saklamıyor :)
Zenginler için sorun değil tabiki hatta bir değil,birden çok metres sahibi genelde hepsi bence.. ..Parası belirli erkek tipleride evdeki eşinden, çolugunun çocugunun bogazı ve masraflardan kısıyor, metresi tatillere götürmek için kredi çeken erkek tiplerini bile okuduk (hesap ekstresinden yakalanmış erkek tipleri)., Metres olmak kolay değil tabiki basacaklar paraya, sen istiyor duş ozaman 100 dolar hesabı bu işler.. Yoksa kimse aşkından ölmüyor bence namussuz insanlar için karşılıklı çıkar meselesi...Evet 2 kadın idare etmeye kalktığına göre vardır parası
Aldatma söz konusu olduğunda özel hayat gizliliği kuralı geçerli olmuyor her türlü mesaj, fotograf, ses kaydı delil sayılabilir.
Bana kimse bile bile evli erkeklerle fingirdeşen kadınlara namustan bahsedemez agzına bile alamaz, bana göre onlar vesikalı fahiş..lerden daha aşagılık, vesikalı kadının ne oldugu belli maddiyat için çalışıyor ve toplum tarafından dışlanıyor.. Diğer saman altından su yürüten gizli beraberlik yaşayan metresler toplumda namuslu gözüküp onun bunun kocalarıyla bile isteye fingirdeşiyor ne namusu.. Bizde genç olduk evli komşularımız, dostlarımız bizim için abi, babaydı ne ara bu kadar namussuz oldu insanlar.. Aldatan erkek şeref.siz, Metres oros.pu benim gözümde...Valla bu metres ler klubu benim de aklıma geldi. Evli erkeklerle birlikte olan kadınları aklamaya çok meraklılar. Evet erkek sonuna kadar suçlu ama kadın da reddetmeyi bilecek. Tanımadığı biriyle atıyorum internette sanal bişeyler olsa ok ama kadını tanıyor biliyor.
mesajlariiyi okuyun.
1. ben kocami elimden aldi demedim
2. intikam almak istiyorum demedim hayatlarini mahvetmek istiyorum
3.kadini taniyorum dedim onceden sevgli degiller yani hayatimiza sonradan gordi
4 dizi ne alaka ? burda diziye konu olcak bir konu mu dedim .
5. ben tum mesajlari gordum diyorum kim kimi kandirmis gozumle gordum yani .
6 ben kocam o kadina gidicek diye korkuyorum demedim aksine tepe tepe kullansin dedim
7 kadin bizi taniyor hamile oldugumu biliyor ne yapti diyim iyimi yapti diyelim
8 benim alnim ak bosandiktan sonra kocamin yuzune cocugum icin gayet rahat bakarim o nasil bakicak bence . sanki ben aldatmisimda ben nasil bakicam diye soruyorsuniz
tum yorumlarimi okuyun ona gore cevap verin . cok sacmalamissiniz bu ne vicdansiz bir yorum yaa ? kalbiniz var mi acaba merak ettim. ben cocugumun gelecegini dusunmesem aman derim 1 kere yapti der barisirdim ama gelecegi dusunuyorum bu yaptiklarini hic bir zaman unutmayip aramizda sogukluk olcak vebenim cocugum oyle bir yuvada buyusun istemem.
evet gorustugunu inkar ediyor ama resimde bizim araba oldugu apacik ortada.Yalnız ben şuna takıldım. Kadının sizin arabada fotoğrafı var, bir de buluşmak için konuşmuşlar.. Eşinizde sadece konuştuk görüşmedik demiş.. Yani demek ki sizin elinizdeki kanıtlar bunla sınırlı ki eşiniz böyle iddia edebilmiş.. Konuşmaların içeriğinde sevgili olduklarına dair cümleler geçiyor mu ? Yoksa sadece buluşalım, görüşelim, hal hatır falan mı ?
evet gorustugunu inkar ediyor ama resimde bizim araba oldugu apacik ortada.
mesajlarda bebegimli konusmalar ve dus almak birbirlerini yikamaktan bahsedilmiş bu sevgili yada aralarinda cinsel bir iliski oldugunu gosteriyor
Beyinsiz sizin gibi soylemi olsun metresmi olsun diyosun metres olan sensin bir kadinin ruhu orospu olmasin sizin gibi cocugunu kocasini kendine siper yapmis magduru oynuyor tabi isine gelince cocugum babasindan aldi isine gelince intikam gururlu kadin olsan o evde ikidakka o evde durman daha ne intikami cocuk olunca o yaptiginiz rezilikleriniz intikaminiz diyim nasil bir araya geliceksiniz beyinmi yok sizde evli olunca namuslumu oluyor kadinlar insanlari karakterlerine gore ayrilir evlilik bir statu kazandirmaz cok orospu gorutoruz sevgililerinden ayirip evlenen cirkefleri birde gecip nispet yaparlar adamin aldattigini bilir ses cikarmaz adamlarda bunlari alir sonrada yandim allah ben bu laflarimi birine itham etmiyorum direk edenler uzerine alinsin. Etmiyorum ama konu sahibi cok hirsli ask sevgi vs cocugum kocam yalan o kocasini kaybettigine uzulmuyor hayelleri yilidigina vs baska bir kadinin tercih edilmesini sindiremiyorYa siz şaka mısınız ??
Ne demek mağduru oynama! Kadın mağdur!!
Bi yerlerde Metresler Kulübü falan var da, birbirinize haber salıp buraya mı toplandınız noluyor ??
Boşanmayıp bu ş.refsizle yaşamak lütuf mu yani ? Ne kadar çük meraklısı insanlarsınız siz yaa !! Yok çocuğuyla ortada kalırmış, rezil olurmuş, öbür kadına istediğini vermeymişmiş!! Sizin gibi gurursuz, onursuz, ezik bi asalak gibi kocasına yapışarak yaşamalı değil mi ?
Sizin gibiler yüzünden bu pipili organizmalar bu kadar rahat aldatıyor işte. Zavallısınız.. Acıyorum size...
Tamam1 nokta,bir virgül,bir ünlem koy!Allah için!
Beyinsiz sizin gibi soylemi olsun metresmi olsun diyosun metres olan sensin bir kadinin ruhu orospu olmasin sizin gibi cocugunu kocasini kendine siper yapmis magduru oynuyor tabi isine gelince cocugum babasindan aldi isine gelince intikam gururlu kadin olsan o evde ikidakka o evde durman daha ne intikami cocuk olunca o yaptiginiz rezilikleriniz intikaminiz diyim nasil bir araya geliceksiniz beyinmi yok sizde evli olunca namuslumu oluyor kadinlar insanlari karakterlerine gore ayrilir evlilik bir statu kazandirmaz cok orospu gorutoruz sevgililerinden ayirip evlenen cirkefleri birde gecip nispet yaparlar adamin aldattigini bilir ses cikarmaz adamlarda bunlari alir sonrada yandim allah ben bu laflarimi birine itham etmiyorum direk edenler uzerine alinsin. Etmiyorum ama konu sahibi cok hirsli ask sevgi vs cocugum kocam yalan o kocasini kaybettigine uzulmuyor hayelleri yilidigina vs baska bir kadinin tercih edilmesini sindiremiyor
Allahım tüm bu yorumları asıl üyeliğinden yapamayan gizli bir üye yardırmışta yardırmış..konu sahibi hırslı değil hanımefendi, aldatılmış hamile bir kadın, canı yanan bir kadın bilmem anlayabiliyor musunuz? Üstelikte tercih edilen bir metres yok,kullanılan bir metres var farkındaysan konu sahibi kendisi boşuyor kocasını..Beyinsiz sizin gibi soylemi olsun metresmi olsun diyosun metres olan sensin bir kadinin ruhu orospu olmasin sizin gibi cocugunu kocasini kendine siper yapmis magduru oynuyor tabi isine gelince cocugum babasindan aldi isine gelince intikam gururlu kadin olsan o evde ikidakka o evde durman daha ne intikami cocuk olunca o yaptiginiz rezilikleriniz intikaminiz diyim nasil bir araya geliceksiniz beyinmi yok sizde evli olunca namuslumu oluyor kadinlar insanlari karakterlerine gore ayrilir evlilik bir statu kazandirmaz cok orospu gorutoruz sevgililerinden ayirip evlenen cirkefleri birde gecip nispet yaparlar adamin aldattigini bilir ses cikarmaz adamlarda bunlari alir sonrada yandim allah ben bu laflarimi birine itham etmiyorum direk edenler uzerine alinsin. Etmiyorum ama konu sahibi cok hirsli ask sevgi vs cocugum kocam yalan o kocasini kaybettigine uzulmuyor hayelleri yilidigina vs baska bir kadinin tercih edilmesini sindiremiyor
Tamam git bosan ve bebeginle rezil ol. Zaten insanlarin istedigi bu. Sonrada 'bosanmasaydin' derler yuzune. Valla insanlara iyilik yaramiyor ya
O kadar haklısınız kii aynen de böyle olur...O kadına bu fırsatı vermeyin lütfen. ..bi kerelik görmezden gelin bebeğinizi dusunun
Zaten sizin yorum yaptıgınız konu sahibi 1 kere değil defalarca aldatılmış şuan kendi konusuda var yine aldatıldım diye....Bende aldatılmanın affı olmadıgını düşünenlerdenim ama çevremde 1 kişi beni bu konuda yanılttı.. Aldatan adamın alışkanlık değilde bir hataya düşmesi, çok pişmanlık yaşaması bu pişmanlıgı için uzun yıllar tövbe etmesi, bütün suçu kabullenip düzgün bir yaşantı kurması ailesini yıllar sonra toparlayıp ömrünün sonuna kadarda iyi bir insan olarak yaşayan tek bir örnek gördüm, tabiki bu örnek istisna, 1000/1 mi, milyonda/1 mi bilemiyorum ama var...Rabbim kimseyi şaşırtmasın ama hatalardan dönmekte bir erdem diye düşünüyorum bazen...Bi kerelik görmezden gelip yıllarca aldatılan ama eninde sonunda boşanan insanlar tanıyorum . Çocukları kazık kadar olunca gidip boşanan. Sözde evliliğini devam ettiren. Eve ne zaman gelip gittiği belli olmayan adamı sırf çocukların babasız büyümesin diye boşamayan . Ama o çocuklar aptal değil yıllar da geçse bunu öyle iyi farkediyorlar ki annelerinden önce babalarını kendileri " boşuyorlar" ...
Bırak anne bu adamla hayat geçmez diye.
Çocukları huzursuz yalancıktan sözde bir ailede büyütmekten zevk mi alıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?