çok kötüyüm yardim edin

evet gorustugunu inkar ediyor ama resimde bizim araba oldugu apacik ortada.
mesajlarda bebegimli konusmalar ve dus almak birbirlerini yikamaktan bahsedilmiş bu sevgili yada aralarinda cinsel bir iliski oldugunu gosteriyor

Görünen köy kılavuz istemiyor, zaten kadınlar hisseder, biz burada ayrıl ayrılma deriz, bize bunları demek kolay, mühim olan sizin ne istediğiniz ve hissettiğiniz, ne karar verirseniz verin hakkınızda hayırlısı neyse o olsun, böyle bir durumda zor birşey ama sakinliğinizi korumaya çalışın, hamilesiniz çünkü, bebeğinize veya size birşey olması en son isteyeceğimiz şey.

Evet tabi. Gazoz içmeye götürecek değiller ya:) yemeği var içmesi var, arabanın benzini var,ee bir de hediye de almak lazım, çiçek de almak lazım, ee bir de ekegin kendine bakması lazım tabi yoksa beğenmezler :) istanbulda ortalama bir yerde yedirse icirse sinemaya götürse günlük 180-250 lira arasına çıkar, arada hediye vs de alınsa aylık minimum 1.000 lira yakar o kadın :))))))) telefon faturasını saymıyorum

Bizim aile arkadaşımız eşinin bilgisayarına program yukletip bütün facrbook yazışmalarını döktü valla. Demek ki hakimine göre değişiyor.
Bu arada deliller kadının telefonundan elde edilmemis, bu yüzden kadının hak iddia edemez.eşin telefonundan ulaşılmış.
Zaten bizim hukuk sistemimiz duruma göre değişiyor.

Bu rezil mesajin sahibi ikinci uyelikten banlanmis diger uyeligini soyleyemez misiniz?
Mune

Bu tür programlar suç eşi bile olsa karşı taraf şikayet etmemiş demek ki şikayet etseydi hapis cezası bile alırdı arkadaşınız.

Casus programlar her türlü suç aslında, eşi bilmiyormuş demek ki yoksa dava açsa arkadaşınızdan tazminat alabilirdi. O dediğiniz şey fark etmiyor, kadının ya da adamın telefonu olması önemli değil önemli olan adamın özel telefonundan yazışmalara ulaşmış olması. Adam "Benden habersiz telefonumu karıştırmış şikayetçiyim" dese sorun olur. O yüzden iyi bir avukata danışması şart konu sahibinin, tabiri caizse ava giderken avlanmasın.

O kadinin ilk once agzina islak tuvalet terligi ile vuracaksin
Sonra esinin yuzune donup tukureceksinn
Brnde hamileyim suan cok sinirlendimmmm
Sakin cekip gitmek aklina gelmesin hesap sorr ikisindendee akli ondaymis madem niye uskuruna sahip cikip o cocugun dunyaya gelmesine sebeb verdii ..giclu oll hesapp sorrr#sebebimsinki

Sakin ol oncelikle hamilesin bebegini dusun sonra bir avukata danis hatta burada hukukcu olan uyeler vardi onlara durumunu anlat.ozel mesajla ayrintili bilgi al.ve bence kayinvalidene vs de guvenme neticede oglu..

Kadina dava acsan belki sonuc alamazsin ama kadini rezil edersen yuva yiktigini ogrenirse kendisi ve etrafi ustelik hamilesin bu ona tazminattan daha agir olur.git ve ailesiyle konus mesajlari goster.is yerindekilerin ogrenmsini sagla.ama bunu kendini zor duruma dusurerek hukuki bir duruma neden olarak yapma.

Avukata danışmak zaten şart da siz nereden biliyorsunuz bunları avukat mısınız?yoksa tahmin mi yoksa Internette falan mı okudunuz

Nedense sende zamaninda 2. Kadin rolünü oynamışsın gibi hissettim. Yazıklar olsun valla sizin gibi düşünce yapısı olanlara . Evlerden irak

Bu tür programlar suç eşi bile olsa karşı taraf şikayet etmemiş demek ki şikayet etseydi hapis cezası bile alırdı arkadaşınız.
Hapis cezası mı adliyeye ne yazışmalar geliyor sizin haberiniz var mı milletin ne kirli çamaşırlari ortaya dökülüyor lütfen yanlış bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeyin internette bilgi kirliliği ne yazık ki çok fazla. Bu arada yeni edindiğim bilgilere göre aldatma söz konusu ise eş hiçbir şekilde konu sahibine dava acamazmis, öyle bir hakkı yok siz nereden öğrendiniz bilmiyorum ama bu bilgi yanlış imiş. Ben de bir an durdum düşündüm, allah allah dedim yazdıklarıniza. :))

Karşı taraf suçlu ise DAVA AÇAMAZ. Sizin bilginiz yanlış imiş , yeni öğrendim.

Karşı taraf suçlu ise DAVA AÇAMAZ. Sizin bilginiz yanlış imiş , yeni öğrendim.

Hocam bir sakin olun, doğru ya da yanlış burada da hep konusu açılır Mune bile yazar casus programları kullanmanın ve önermenin suç olduğunu. Siz de avukat değilsiniz sanırım, konu sahibini yanlış yönlendirmeye gerek yok. Ben her delili sunmaması, başına iş açmaması için iyice kanunları inceleyerek sunması gerektiğinden bahsediyorum. Özel hayatın gizliliğini ihlalden çok kişi mağdur taraf olduğu halde durduk yere tazminat cezasına çarptırıldı, kendiniz de emsal davaları inceleyebilirsiniz. En mantıklısı konu sahibinin sağlam bir boşanma avukatına danışarak neye göre delil sunabileceğine dair bilgi alması olmalıdır.

Sen bir avukatla konuş bence, mesajları da sakla. Belki kullanabilirsin der. Özellikle de eşin sana telefonunun şifresini söylediyse sen kendin kırmadıysan.
aldatma iddiası varsa mahkeme somut delillerle bunu kanıtlanmanizi ister. Somut delliler tanımı ise; şahit ya da yazılı mesajdır.

Şaka mısın sen yahuu.senin gibilerin bu yüzyılda ne işi var

kizlar 4 aylik hamileyim ve bir saat once aldatildigimi ogrendim
o kadindan da ve o koca denen adami mahkemeye verip ikisinin de hayatini mahvetmekil istiyorum neler yapabilirim nolur akil verinbana lutfen cok kotuyum
Allah bu erkeklerin topunu

Ben sakinim ama buradaki konu farklı sizin söylediğiniz konu farklı. Kadıncağıza ceza alırsın denilmiş ben yanlış fikirler belirtilmesine karşıyım sadece. Zaten kendisi de önce avukata gitmemiş, önce buraya yazmış. O yüzden.
Ben de avukat değilim ama benim de bir boşanma işim var konularima bakabilirsiniz oradan biliyorum, bende aldatma vs olmadı ama ben de zor günler yaşıyorum, avukat ile görüşüyorum.
Benim bildiğim boşanma çok ciddi bir suç ve ortada bir iddia varsa mahkeme bunu somut deliller ile kanitlamanizi ister. Özel hayat ihlali vs demez. Konu sahibinin delili delil sayılır. Bazı arkadaşların iddialari ile konu sahibinin durumumun bir ilgisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…