- 12 Temmuz 2006
- 58.893
- 225.019
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi obenmdunym
-
evet gorustugunu inkar ediyor ama resimde bizim araba oldugu apacik ortada.
mesajlarda bebegimli konusmalar ve dus almak birbirlerini yikamaktan bahsedilmiş bu sevgili yada aralarinda cinsel bir iliski oldugunu gosteriyor
Evet tabi. Gazoz içmeye götürecek değiller ya:) yemeği var içmesi var, arabanın benzini var,ee bir de hediye de almak lazım, çiçek de almak lazım, ee bir de ekegin kendine bakması lazım tabi yoksa beğenmezler :) istanbulda ortalama bir yerde yedirse icirse sinemaya götürse günlük 180-250 lira arasına çıkar, arada hediye vs de alınsa aylık minimum 1.000 lira yakar o kadın :))))))) telefon faturasını saymıyorumZenginler için sorun değil tabiki hatta bir değil,birden çok metres sahibi genelde hepsi bence.. ..Parası belirli erkek tipleride evdeki eşinden, çolugunun çocugunun bogazı ve masraflardan kısıyor, metresi tatillere götürmek için kredi çeken erkek tiplerini bile okuduk (hesap ekstresinden yakalanmış erkek tipleri)., Metres olmak kolay değil tabiki basacaklar paraya, sen istiyor duş ozaman 100 dolar hesabı bu işler.. Yoksa kimse aşkından ölmüyor bence namussuz insanlar için karşılıklı çıkar meselesi...
Bizim aile arkadaşımız eşinin bilgisayarına program yukletip bütün facrbook yazışmalarını döktü valla. Demek ki hakimine göre değişiyor.Zannetmiyorum. Delil olarak kabul eden hakimler var evet ama aldatan eşten ziyade 3. kişinin de özel hayatı göz önünde bulunduruluyor. Bu durum ihlal edildiği için ceza alınıyor zaten. Yani evet eşler arasında özel olarak kabul edilebilecek pek az şey olabilir ama 3. kişinin de özel hayatının sınırlarına girilmiş sayılıyor yazışmaların okunup kanıt olarak sunulması. Konu sahibi bence kesinlikle bir avukata danışmadan iş yapmamalı. Hatta bu da benim bir avukatın sitesinden aldığım bilgi.
Aynı çatı altında yaşayan kişilerin boşanmak için elde edecekleri delillerin yasallığı konusunda en önemli ölçüt, bu delillerin “ortak kullanım alanları” nda elde edilip edilmediğidir. Eşler birlikte kullandıkları alanlarda elde edecekleri delilleri boşanmada kullanabileceklerdir. Örneğin çekmeceden çıkan bir not veya mektup, evin ortak telesekreterine gelen bir mesaj gibi. Ancak cep telefonuna gelen bir mesaj delil olamayacaktır. Çünkü ortak kullanıma tabi değildir. Ancak eşler cep telefonunu ortak kullanımları için almışlar ve kullanıyorlarsa farklı değerlendirilebilecektir. Eşlerin ortak kullanımlarındaki bilgisayardan elde edecekleri bilgiler de boşanmada delil olabilecektir. Ancak bu bilgisayarda veri elde etmek için ayrıca bir düzenek kurmak, örneğin keylogger gibi klavye kaydeden programlar kullanmak da “özel hayatın gizliliğinin ihlali” suçunu oluşturacaktır.
Kaynak: https://www.samildemir.av.tr/2008/11/ozel-hayatin-gizliligi-evli-ciftler-arasinda-da-gecerli-mi/
Bu rezil mesajin sahibi ikinci uyelikten banlanmis diger uyeligini soyleyemez misiniz?Beyinsiz sizin gibi soylemi olsun metresmi olsun diyosun metres olan sensin bir kadinin ruhu orospu olmasin sizin gibi cocugunu kocasini kendine siper yapmis magduru oynuyor tabi isine gelince cocugum babasindan aldi isine gelince intikam gururlu kadin olsan o evde ikidakka o evde durman daha ne intikami cocuk olunca o yaptiginiz rezilikleriniz intikaminiz diyim nasil bir araya geliceksiniz beyinmi yok sizde evli olunca namuslumu oluyor kadinlar insanlari karakterlerine gore ayrilir evlilik bir statu kazandirmaz cok orospu gorutoruz sevgililerinden ayirip evlenen cirkefleri birde gecip nispet yaparlar adamin aldattigini bilir ses cikarmaz adamlarda bunlari alir sonrada yandim allah ben bu laflarimi birine itham etmiyorum direk edenler uzerine alinsin. Etmiyorum ama konu sahibi cok hirsli ask sevgi vs cocugum kocam yalan o kocasini kaybettigine uzulmuyor hayelleri yilidigina vs baska bir kadinin tercih edilmesini sindiremiyor
Bu tür programlar suç eşi bile olsa karşı taraf şikayet etmemiş demek ki şikayet etseydi hapis cezası bile alırdı arkadaşınız.Bizim aile arkadaşımız eşinin bilgisayarına program yukletip bütün facrbook yazışmalarını döktü valla. Demek ki hakimine göre değişiyor.
Bu arada deliller kadının telefonundan elde edilmemis, bu yüzden kadının hak iddia edemez.eşin telefonundan ulaşılmış.
Zaten bizim hukuk sistemimiz duruma göre değişiyor.
Bizim aile arkadaşımız eşinin bilgisayarına program yukletip bütün facrbook yazışmalarını döktü valla. Demek ki hakimine göre değişiyor.
Bu arada deliller kadının telefonundan elde edilmemis, bu yüzden kadının hak iddia edemez.eşin telefonundan ulaşılmış.
Zaten bizim hukuk sistemimiz duruma göre değişiyor.
Avukata danışmak zaten şart da siz nereden biliyorsunuz bunları avukat mısınız?yoksa tahmin mi yoksa Internette falan mı okudunuzCasus programlar her türlü suç aslında, eşi bilmiyormuş demek ki yoksa dava açsa arkadaşınızdan tazminat alabilirdi. O dediğiniz şey fark etmiyor, kadının ya da adamın telefonu olması önemli değil önemli olan adamın özel telefonundan yazışmalara ulaşmış olması. Adam "Benden habersiz telefonumu karıştırmış şikayetçiyim" dese sorun olur. O yüzden iyi bir avukata danışması şart konu sahibinin, tabiri caizse ava giderken avlanmasın.
Nedense sende zamaninda 2. Kadin rolünü oynamışsın gibi hissettim. Yazıklar olsun valla sizin gibi düşünce yapısı olanlara . Evlerden irakKocami aldi vs bune kendine gel malinmi senin yuvan dagiliyor ona yanicagina cocugunun gelicegini dusuncegine nasil intikam alirim diyosun belki evlenmeden once sevgililerdi sen elinden aldin neden diger kadinla ne yasadilar kocan nasil kandirdi bilmiyoruz gunahini neden alalim sen fazla dizi izlemissin hirsin gozunu kapamis icin yaniyor olabilir bosanirsan okadina gidicek hislerini nasil alicaksin adamin kocanin ona gitmesinden korkuyosan kadindan niye intikam aliyosun kocan gidiyo demek bosanma ozaman intikammis dizilerde var onlari izle napicaksin dava acip ac ellerindekini alip acmi kalip kapina aciz yardim etmi desinler istiyosun sana gelmezler yine anca sen cekilirsin anlasamaz kavga eder kocan sana doner belki bu olur entrika yok unut dizileri birakhayatda gercekler var anneyim diyosun vs anneysen dogucak cocugun icin en iyisi nasil olur onu dusun butun lafin intikam magduru oynamak icin cocugunu kullanma sadece cocugunun babasiymis babasiysa intikam neden aliyosun cocugun olunca hangi yuzle bir araya geliceksiniz
Hapis cezası mıBu tür programlar suç eşi bile olsa karşı taraf şikayet etmemiş demek ki şikayet etseydi hapis cezası bile alırdı arkadaşınız.
Karşı taraf suçlu ise DAVA AÇAMAZ. Sizin bilginiz yanlış imiş , yeni öğrendim.Casus programlar her türlü suç aslında, eşi bilmiyormuş demek ki yoksa dava açsa arkadaşınızdan tazminat alabilirdi. O dediğiniz şey fark etmiyor, kadının ya da adamın telefonu olması önemli değil önemli olan adamın özel telefonundan yazışmalara ulaşmış olması. Adam "Benden habersiz telefonumu karıştırmış şikayetçiyim" dese sorun olur. O yüzden iyi bir avukata danışması şart konu sahibinin, tabiri caizse ava giderken avlanmasın.
Böyle insanlardan nefret ediyorum. Neler yazmış ya, yazıktır günahtır ya hiç mi vicdanı sizlamamis.yokmuş demek ki..
Sen bir avukatla konuş bence, mesajları da sakla. Belki kullanabilirsin der. Özellikle de eşin sana telefonunun şifresini söylediyse sen kendin kırmadıysan.pardonda delil olarak ne gosterilir baska yatakta resimlerini bulamam ya sonucta
Karşı taraf suçlu ise DAVA AÇAMAZ. Sizin bilginiz yanlış imiş , yeni öğrendim.
aldatma iddiası varsa mahkeme somut delillerle bunu kanıtlanmanizi ister. Somut delliler tanımı ise; şahit ya da yazılı mesajdır.Sen bir avukatla konuş bence, mesajları da sakla. Belki kullanabilirsin der. Özellikle de eşin sana telefonunun şifresini söylediyse sen kendin kırmadıysan.
Şaka mısın sen yahuu.senin gibilerin bu yüzyılda ne işi varKocanı bu durumda terketme, şeytana uymuş. Belki de pişman. Evladını düşün, boşanmak sınıfta kalmaktır. Durumu kurtar. O kadına bırakma. Kadın onu kandırmış belli. Beşer şaşar demişler. Herşey düzelecek. Sakin ol önce.
Allah bu erkeklerin topunukizlar 4 aylik hamileyim ve bir saat once aldatildigimi ogrendim
o kadindan da ve o koca denen adami mahkemeye verip ikisinin de hayatini mahvetmekil istiyorum neler yapabilirim nolur akil verinbana lutfen cok kotuyum
O şıllığın saçını başını yolmak lazımo kadini taniyorum ben .beni bile bile kocamla iliski yasamis onunla nasil isim olmaz
Ben sakinim ama buradaki konu farklı sizin söylediğiniz konu farklı. Kadıncağıza ceza alırsın denilmiş ben yanlış fikirler belirtilmesine karşıyım sadece. Zaten kendisi de önce avukata gitmemiş, önce buraya yazmış. O yüzden.Hocam bir sakin olun, doğru ya da yanlış burada da hep konusu açılırMune bile yazar casus programları kullanmanın ve önermenin suç olduğunu. Siz de avukat değilsiniz sanırım, konu sahibini yanlış yönlendirmeye gerek yok. Ben her delili sunmaması, başına iş açmaması için iyice kanunları inceleyerek sunması gerektiğinden bahsediyorum. Özel hayatın gizliliğini ihlalden çok kişi mağdur taraf olduğu halde durduk yere tazminat cezasına çarptırıldı, kendiniz de emsal davaları inceleyebilirsiniz. En mantıklısı konu sahibinin sağlam bir boşanma avukatına danışarak neye göre delil sunabileceğine dair bilgi alması olmalıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?