- Konu Sahibi obenmdunym
-
Bile bile ilişki yaşayan kadınlar aynende o dediğiniz sıfattalar, hiç utanmıyorum, utanacak birisi varsa evli erkeklerle bile bile fingirdeşen o sıfattaki kadınlardır o kadınlardan kadın oldugu için çok utanıyorum evet.. Bu konudaki gibi hamile bir kadının kocasıyla fingirdeşen kadınlardan kadın olarak çok utanıyorum evet..hiç tanımadığın hemcinsine hakaret etmeye utanmıyor musun?
pek çok kadının evli olduğundan haberi olmuyor. saklıyor adamlar.
bile bile birlikte olmak isteyen kadına da erkek dur diyecek çünkü sadakat yemini eden taraf erkek, kadın değil. beni elin kızı ilgilendirmez kocam ilgilendirir.
ancak bu kadına orospu demenizi haklı kılmaz.
Boşver herkes gibi düşünmek zorunda değilsinHangi platforma girsem bana kızıyorlar, azarlıyorlar. Herkes gibi düşünmeme sorunum var benim de demek ki.
Kocanız öldü diyelim napicaksiniz peki önünde erkek olmadan olmaz mı zor hayat ona kabul amma suda bi gerçekki nice zorlu hayat içinde kimseye eyvallah etmeden önünde erkek olmadan yaşayan kadın var siz önce kafanızı değiştirin önünuze çikan engelleri aşmak daha kolay olur emin olÖnünde erkek olmadan
Siz hiç kucağınızda bebekle sokağın ortasında kaldınız mı? İşte ben kaldım. Daha az önce annem saydı sövdü yine. Ne yapayım. Ne yiyeyim ne içeyim. Çocuğum ne yesin.
Bile bile ilişki yaşayan kadınlar aynende o dediğiniz sıfattalar, hiç utanmıyorum, utanacak birisi varsa evli erkeklerle bile bile fingirdeşen o sıfattaki kadınlardır o kadınlardan kadın oldugu için çok utanıyorum evet.. Bu konudaki gibi hamile bir kadının kocasıyla fingirdeşen kadınlardan kadın olarak çok utanıyorum evet..
Asla bu konuda düşünce birliğimiz olamaz bana göre aldatan ve bile bile evli erkekle ilişki yaşayan kadınlar eşit derecede suçlu.. Size hayırlı Akşamlar..hamile kadına kocası olacak herif düşünmüyorsa elin kızı niye düşünsün?
ne güzel topu kadına atıp çekilmek.. elin kızı kötü niyetli olabilir, kendi mutsuz diye başkası da mutsuz olsun isteyebilir eee bu herifler saf mı öyle 2 fingirdeyen kızın peşine takılıyor evdeki karısına çocuğuna bakmadan.
kimsenin bir sıfat aldığı yok. suçlu kadın değil erkektir. o imzayı atıp sadakat yükümlülüğüne girmişse kimse kadına suç bulamaz. bekar kız, adam adam olacak imzasına sadık olacak...
Eğer kocam ölseydi annem sayıp sövmezdi. Toplum dul der yardım ederdi. Boşanmış olmak ve kocası ölmüş olmanın farkını farketmek için boşanmak gerekiyor. Sabıkalı olmak gibi birşey. Suçlanıyorsunuz. Ben demedim miydi bundan adam olmaz lafları bitmiyor.Kocanız öldü diyelim napicaksiniz peki önünde erkek olmadan olmaz mı zor hayat ona kabul amma suda bi gerçekki nice zorlu hayat içinde kimseye eyvallah etmeden önünde erkek olmadan yaşayan kadın var siz önce kafanızı değiştirin önünuze çikan engelleri aşmak daha kolay olur emin ol
Eğer kocam ölseydi annem sayıp sövmezdi. Toplum dul der yardım ederdi. Boşanmış olmak ve kocası ölmüş olmanın farkını farketmek için boşanmak gerekiyor. Sabıkalı olmak gibi birşey. Suçlanıyorsunuz. Ben demedim miydi bundan adam olmaz lafları bitmiyor.
Yazışmaları, konuşmaları dava açınca mahkeme vasıtasıyla istetebilir. Bu konular tartışmalı konular, kimi hakim davacı bunları sununca kabul ediyor, kimisi hukuk dışı elde edilmiş sayıp kabul etmiyor. En iyisi mahkeme vasıtasıyla istetmek, dava açıp.Jewels_ Sanirim siz avukatsiniz.
Bu konuda konu sahibi esiyle kadinin mesajlarini yakalamis birbirlerini yikamaktan bahsediyorlarmis ve ask sozcukleri kullanmislar. Bunlar mahkemede delil olabilir mi? Bir de kadinin konu sahibinin esinin arabasinda cekilmis fotografi varmis.
Evet imam nikahım var dese de kanun önünde 2. kadının nikahı diye bir şey olmuyor ve metres sıfatında oluyor. Yok geçerliliği. Kanunlar zinada cinsel münasebeti temel alır ayrıca, öyle konuşmayı falan zina saymıyor. Eskiden zina TCK kapsamında suçtu zaten, o üyenin dediği gibi şeyler de yaşanmadı. :))Kocas
İmam nikahlı eş diye bir tanım yok hanımefendi,bu eşlerinde hukukta hiçbir geçerliliği yok. Buras T.C...(hukukçu arkadaşlar bir aydınlatsaya böyle bir kavram varmı, ben mi bilmiyorum? 2.3.4.imam nikahlı eşlerin kanun önünde geçerliliğimi var?)
Eger bu duruma şahitlik edecek birini bulursaniz tazminat nafaka boşanma işiniz cok kolay olacaktir (boşanmayi kesin duşunuyorsaniz) resim msj cok dikkate alinmiyor malesef. Tek careniz şahit bulmak.. hayirlisi olsun sizin ve bebeginiz icin..pardonda delil olarak ne gosterilir baska yatakta resimlerini bulamam ya sonucta
Sizin yaşadığınız yer neresiyse çok cahil belliki ben hiç böyle girmedim böyle saçma fikirler besleyen insanlar sizin algınızda bir sıkıntı var soylıyım 31 yaşındayım yıllar oldu ortaokula giderken apartmana temizlikçi bir ablamız gelirdi öyle güzel ki değme mankenlere taş çıkarır neyse kocası olacak tiynetsiz almanyaya çalışmaya diye gitmiş evlenmisde orda ne para var ne de adam ortada 3 tane çocuk aile sahip çıkmamış ama abla merdiven silerdi çocuklarda boy boy birbirlerine bakarmış evde öyle hayrandım o ablaya güçlü dimdik ayaktaydi vallahi bir kere aglandigini görmedim işin özü erkek olmadan da olur boşanmış olmak sabika falanda değil o sizin kendi yüklediğiniz yükEğer kocam ölseydi annem sayıp sövmezdi. Toplum dul der yardım ederdi. Boşanmış olmak ve kocası ölmüş olmanın farkını farketmek için boşanmak gerekiyor. Sabıkalı olmak gibi birşey. Suçlanıyorsunuz. Ben demedim miydi bundan adam olmaz lafları bitmiyor.
Icim nasıl rahatladı ....Bana kimse bile bile evli erkeklerle fingirdeşen kadınlara namustan bahsedemez agzına bile alamaz, bana göre onlar vesikalı fahiş..lerden daha aşagılık, vesikalı kadının ne oldugu belli maddiyat için çalışıyor ve toplum tarafından dışlanıyor.. Diğer saman altından su yürüten gizli beraberlik yaşayan metresler toplumda namuslu gözüküp onun bunun kocalarıyla bile isteye fingirdeşiyor ne namusu.. Bizde genç olduk evli komşularımız, dostlarımız bizim için abi, babaydı ne ara bu kadar namussuz oldu insanlar.. Aldatan erkek şeref.siz, Metres oros.pu benim gözümde...
Avukat değilim 5651 sayılı kanuna göre evet dava açılıyor bilişim suçu kanunu bilişim suçunun cezaları daha da ağırlaştı eskiden yoktu yanlış bilgi vermem hatta şuan onunla ilgili haber okuyorum eşinin kendisini aldattığını söyleyen birisi hakkında dava açılmış mesela casus program yüklenmiş 4 yıla kadar hapsi istenmiş özel hayatın gizliliği neticesinde.Hapis cezası mıadliyeye ne yazışmalar geliyor sizin haberiniz var mı milletin ne kirli çamaşırlari ortaya dökülüyor lütfen yanlış bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeyin internette bilgi kirliliği ne yazık ki çok fazla. Bu arada yeni edindiğim bilgilere göre aldatma söz konusu ise eş hiçbir şekilde konu sahibine dava acamazmis, öyle bir hakkı yok siz nereden öğrendiniz bilmiyorum ama bu bilgi yanlış imiş. Ben de bir an durdum düşündüm, allah allah dedim yazdıklarıniza. :))
Konuya aciklik getirdiginiz icin cok tesekkurler.Yazışmaları, konuşmaları dava açınca mahkeme vasıtasıyla istetebilir. Bu konular tartışmalı konular, kimi hakim davacı bunları sununca kabul ediyor, kimisi hukuk dışı elde edilmiş sayıp kabul etmiyor. En iyisi mahkeme vasıtasıyla istetmek, dava açıp.
Evet imam nikahım var dese de kanun önünde 2. kadının nikahı diye bir şey olmuyor ve metres sıfatında oluyor. Yok geçerliliği. Kanunlar zinada cinsel münasebeti temel alır ayrıca, öyle konuşmayı falan zina saymıyor. Eskiden zina TCK kapsamında suçtu zaten, o üyenin dediği gibi şeyler de yaşanmadı. :))
Komiksiniz. :)) ben demiyorum cinsel münasebeti esas alıyor diye, koca koca anayasa mahkeme kararlarında yazıyor bunlar. :) yani konu tartışmalı falan değil. :)) Evet arşivler ortada, mahkeme kararları da ortada, niye kaldırıldığı da gerekçede yazıyor, sizin dediklerinizle ilgisi yok, sizinle konuşabilmemiz için önce hukuk nosyonunuzun olması gerekiyor ki o da gördüğüm üzere yok, tartışmaya giremem sizinle o yüzden. Iyi geceler.zinanın tanımı neydi suç olduğu dönem?
şartları neydi?
bahsettiğim şeylerin yaşanmadığına kanıtınız nedir?
kaç kişi bu konuda ceza aldı?
bugünkü gibi mezhepçi bir siyasal yönetim zamanı zinanın suç sayılması halinde olabilecek sıkıntıları hesaplar mısın?
kanunlar zinada cinsel münasebeti temel alır diyorsun. kanıtı?
cinsel münasebeti nasıl ispatlayacaksınız?
kimse ulu orta sevişmediğine göre?
zinanın suç olduğu dönem bunlar gayet de tartışılıyordu. arşivler ortada.
zina muallak bir kavramdır. sen cinsel münasebet dersin öbürü konuştun zina yaptın der beriki bir kadınla/erkekle ortamda bulundun zinaya girer bu der. hadi buyrun çıkın işin içinden.
bu yüzden zina suç olamaz.
kesinliği yoktur. tarifi yoktur.
hukuka güvenin bu kadar düştüğü bir dönemde kimin hangi kafayla zina tanımı yapacağını bilemezsiniz.
hele de koca koca hukuk profesörlerinin, hakimlerim ilkokullu bir meczubun peşinde takıldığını görünce neyi suç yapacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?