Çok kötüyüm

yulin34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.069
527
123
iyi geceler
Bu kaçıncı konum bilmiyorum. Ağlayarak yazıyorum konumu. Çıkış yolu bulamıyorum. Artık gerçekten yaşama isteğim de gitti. Kızlar ben hiç iyi değilim.
Olduğum yerden kıpırdamak istemiyorum çünkü küçük yerleri seviyorum. Estetik olmak istiyorum ama öncesinde tel tedavisi ile boZuk olan tipimi iyice bozmak istiyorlar. Şimdi beğenenler oluyor ama asla ciddiyete varmadım. Her neyse bir profilim güzel diğeri o kadar çirkin ki sanki felçten sonra toparlanmışım da böyle kalmış gibi. Allahın gücüne gider diyecekler rica ediyorum yazmasın. O kadar yoruldum ki.
Bu ameliyatı direk olabilsem düşünmem olurum yok olmuyor o da. Çıkmazdayım. Görüntüm bozulacak iyice istifa mı edeyim bunun için. Annem babama muhtaç mı kalayım. Kurduğum hayatımı mı bırakayım. Yoruldum.
Sabah uyanmak istemiyorum. Uykuda kalayım ben. Nefret ediyorum her şeyden kendimden.

Ergenlik de geçmiş halbuki, bu ruh haliniz normal değil.

Bugün bir tanıdığımı ziyaret ettim hastanede. 30'lu yaşların sonunda çok güzel bir kadın. Yıllar önce organ nakli olmuştu, evlendi mutluydu. Bir hastalık yapıştı yakasına, 6 aydır hastanede. Bir deri bir kemik kaldı, nakil organ kemoterapi yüzünden iflas etti. Doktorlar pek ümitli değil, yanına bile giremedik. Yani kısacası size saçma ve her zaman söylene şeyler gibi gelecek ama sağlıktan değerli bir şey yok. Saçma sapan güzellik takıntıları edineceğinize sağlığınızın, işinizin, hayatınızın değerini bilin.

Haklısınız hastalık var ölüm var ama hasta olan illa organ mı olmalı acı çekmek için ? Benim kendime güvenim, sevgim, mutluluğum yok. İnsanların sevgisine şüphe ile yaklaşmak da mutsuzluk sebebi olamaz mı ?
Şifa dilerim bahsettiğiniz kişiye. Zamanında hem ailevi hem sağlık problemleri ile başbaşa kaldım. Bu bambaşka bir şey. Biri elma biri armut sanki.

Ruhunuz hastaysa onun için tedavi olun o zaman. Dedim saçma gelecek, kabullenmeyeceksiniz diye, bu da ruhunuzun hasta olduğunun göstergesi. Kendine güven, kendini sevmek, mutluluk dış görünüşle alakalı şeyler değil. Önce bunu kabullenmekle başlayın işe.

şımarıklık bu, nerde görsem tanırım.

1 yıl öncesine kadar ayyynen böyleydim. bazen daha kötüleri geliyor başınıza ve aynaya bakıp kendinizi inceleyecek haliniz bile olmuyor.
Saygı duyuyorum. Sağlık ve ailevi meselelerde çok kötü zamanlarımız oldu. Aynaya bakamadığım zamanlar da oldu. Ama ben eksik hissediyorum. Bu hissi sanırım yaşamayan da anlayamaz. Konuyu açıp boş yere şımarık damgası almış oldum. Hayatımın tümünü etkileyen bir şeye ben şımarıklık diyemiyorum ama dediğim gibi fikrinize saygı duyuyorum. İyi akşamlar.

Ruhumu hasta eden sebebi ortadan kaldıramadığım sürece tekrarlıyor bu durum bende. Daha önce dediğinizi çok denedim. Mutluluğum dış görünüşte değil ama dış görünüşüm hayatımı etkiliyor dolayısıyla mutluluğumu da. Çok teşekkürler yorumunuz için.

Problem ne anlamadım ki

Ağız yapımı ve bazı yerlerimi beğenmiyordum. Rahatsızlandım ve ilaçlar yüzünden alerji oldum.
Dudağım şişti ve vücudum çok kötü bi hale geldi. İğne yapan hemşireler bile sana ne olmuş diyip üzülüyordu.
Şimdi o halimi arıyorum.
Siz bi özgüvenli olun ve kendinizi beğenin.
Siz sevmezseniz başkası da sizi sevmez.
Bikaç yıl sonra bu düşünceleriniz olmayacak büyük ihtimalle. Estetik olup o kadar acıyı çekmeye değer mi?

yok da dermansız dert değil ki bu. yani tedavi olabiliyormuşsunuz ama hayatınızda değişiklik istemediğiniz için olmuyormuşsunuz.

bir de yukarda insanların sevgisinden emin olamamak filan demişsiniz bana kalırsa önce düşünce yapınızı değiştirmeniz lazım. dermanı olmayan bir şey de olabilirdi ne bileyim yüzünüzün yarısını kaplayan bir iz vs bunlar olan şeyler. sevgi dediğinizi etkilemez yani sağlıklı olan hiçbir insanın "hmm bunun sol profili güzel değil ben sevmeyeyim" diyeceğini düşünmüyorum.

dediğim gibi geçen seneye kadar kendimi incelemekten başka işim yoktu. kaşlara microblading, dudaklara ve buruna dolgu vs sürekli kendime bir şeyler yaptırma çabasındaydım. şu an kemoterapi almadan hastalığımdan kurtulmaya çalışıyorum ve hiçbir zaman "uyuyup uyanmayayım" demedim. bir tık fazla tepki bu. size de iyi akşamlar.

Tam olarak memnun olmadığın yerin hangi bölge? Neden direk kendin ameliyat olamiyorsun? İstifa etmekle bu mudehale ameliyatının ilişkisi ne?
1 hatta 2 ay sadece ameliyat için işimden uzaklaşmam gerekecek. Öncesinde telle çene yapımı ön plana çıkaracaklar sakıp sabancı gibi gezeceğim. Burada yaşamak beni mutlu ediyor ama teli takınca iyice bozulan tipim birilerinin iyice hoşuna gidecek zaten zamanında bende bir hastalık var zannedilmişti. Sevmeyen insanlar tipe bak diye dalga geçmişti.
Üzülüyorum 27 yaşına gircem az da değil ne hayatımda biri var ne de mesleğimde tam bir konum. Kaldıramıyorum hiçbirini.

Dış görünüş size mi öyle geliyor yoksa kalıcı bir durum mu var yüzünüzde ? Bazen kendi kendimizi çirkin bulur, haksızlık ederiz kendimize .

Tel tedavisini olun estetik için. Evet bir süre rahatsız eder sizi daha fazla ama madem estetik için gerekiyor ve sonunda daha güzel, daha özgüvenli olacaksınız , öyle ya da böyle zaten geçecek olan zamanı o tel tedavisini olarak geçirin.

Halinizin sizi, hayatınızı ne kadar etkilediğini biliyorsunuz , korkularinizin üzerine gidip, çözüm yollarını hayata geçirmeye başlayın.

aramızda para toplayıp nişantaşında bir estetik kliniğine yollayalım bari sizi, acıdım valla.insanlar nelerle mücadele ederken bazılarının estetik dertlerinin olması..

Canım senden özür diliyorum. İnşallah sağlığına kavuşursun bir an önce. Bize de haberlerini verirsin.

Kadrolu bir işin yoksa işinden ayrılıp tedavini olabilirsin...ama ameliyat olmayı istediğin yer yüzünde neresi?

Cok mu cirkinsiniz? Suratinizda neyi begenmiyorsunuz?
Çirkin değilim ama çok kusurluyum. Bir hocam beni akromegali diye bir hastalık var baktırdın mı diye uyarmıştı. Ordan sonra psikolojim iyice bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…