Evet bunun gibi bundan belki hafiftir. Ama sorunlu yani. Hiç kolay değil. Gerçekten burun elli kere olunur ama bu ameliyatlar zor. Ameliyat korkum yok öncesinden korkuyorum iyice çenemi çıkarmalarını istemediğimden adım atamıyorum. Ameliyatsız tedavi için zorladım olmadı.Çene ile ilgili sorununuz fotoğraflardaki gibi sanırım doğru mu?
İskelet yapısıyla ilgili ameliyatlar kolay olmuyor. Süreç sizi yıpratmasın diye muhakkak destek alın. Çünkü burun ameliyatı olanlar (sık ve nispeten kolay) dahi burnum ne zaman düzelecek diye endişelenip yazıyor buraya.
Keşke dişle hallolsa. Atayım canım. Ben de seninkini merak ettim. Özel mesaj atabilir misin sen deYulin benimde dişlerime tel için sabretmem gerekiyordu, lakin oda bende yoktu. 1 ay içinde zırkonyum yaptırdım bende. Sana da öneririm. Foto bana atar mısın? Merak ettim gece gece
Saygı duyuyorum. Sağlık ve ailevi meselelerde çok kötü zamanlarımız oldu. Aynaya bakamadığım zamanlar da oldu. Ama ben eksik hissediyorum. Bu hissi sanırım yaşamayan da anlayamaz. Konuyu açıp boş yere şımarık damgası almış oldum. Hayatımın tümünü etkileyen bir şeye ben şımarıklık diyemiyorum ama dediğim gibi fikrinize saygı duyuyorum. İyi akşamlar.
Çok teşekkür ederim iyi niyet ve anlayışınız içinİnsanların sadece eli kolu kalbi böbrekleri hastalanmaz ruhlarıda bazen hastalanır ve o zaman da tedaviye ihtiyacı vardır. Bi abla olarak tavsiyem çıkamayacağın kadar derine kendini sürüklemeden profesyonel bi destek alman. İnsan her hali ile özeldir. Unutma senden bir tane daha yok bu dünya da. Kendini sevmeyi öğrenmelisin tek başına yapamıyorsan da yardım almalısın. Hayat kendine acımak için çok kısa ve çok çetin. Mücadeleye ne kadar erken başlarsan o kadar yol katedersin
1 hatta 2 ay sadece ameliyat için işimden uzaklaşmam gerekecek. Öncesinde telle çene yapımı ön plana çıkaracaklar sakıp sabancı gibi gezeceğim. Burada yaşamak beni mutlu ediyor ama teli takınca iyice bozulan tipim birilerinin iyice hoşuna gidecek zaten zamanında bende bir hastalık var zannedilmişti. Sevmeyen insanlar tipe bak diye dalga geçmişti.
Üzülüyorum 27 yaşına gircem az da değil ne hayatımda biri var ne de mesleğimde tam bir konum. Kaldıramıyorum hiçbirini.
Sana net birşey söyliyim hiç vakit kaybetme bu kadar mutsuzsan taktır telleri. 32 yaşında 2. Çocuğumu doğurdum ve iri olan göğüslerim acayip sarktı kafayı ona takıp senelerce üzüldüm. 39 yaşındada gittim yaptırdım göğüslerimi. Dekolte giymiyorum ama kendime olan güvenim tekrar yerine geldi kendimi daha çok seviyorum. Şimdiki aklım olsa bundan 5 sene önce hemen yaptırırdım. Yani çözümü olan bir derdin var şükür hiç düşünme git ve yaptır.1 hatta 2 ay sadece ameliyat için işimden uzaklaşmam gerekecek. Öncesinde telle çene yapımı ön plana çıkaracaklar sakıp sabancı gibi gezeceğim. Burada yaşamak beni mutlu ediyor ama teli takınca iyice bozulan tipim birilerinin iyice hoşuna gidecek zaten zamanında bende bir hastalık var zannedilmişti. Sevmeyen insanlar tipe bak diye dalga geçmişti.
Üzülüyorum 27 yaşına gircem az da değil ne hayatımda biri var ne de mesleğimde tam bir konum. Kaldıramıyorum hiçbirini.
Yoo gayette moralin bozulabilir, psikoloJin bozulabilir, yani illa kolumuzun mu kopması gerekiyor ki o zaman insanladin dert skalasina girmek için. Ben sana hak veriyorum ve anliyorum. İnsanız çünkü.
e hem şu an o kadar depresifsin ki sabah uyanamamak istiyorsun hem de 1-2 ay gibi kısa bir süre hadi kendini "soyutladın" diyelim sonra düzelecek çözümü olan şeyleri sırf şımarıklığından yapmak istemiyorsun.çözümün var imkanın var teknoloji var sağlık var ama ağır triplerdesin.napalım sana bu gece sihirli değnek uzatalım mı ister misin?1 hatta 2 ay sadece ameliyat için işimden uzaklaşmam gerekecek. Öncesinde telle çene yapımı ön plana çıkaracaklar sakıp sabancı gibi gezeceğim. Burada yaşamak beni mutlu ediyor ama teli takınca iyice bozulan tipim birilerinin iyice hoşuna gidecek zaten zamanında bende bir hastalık var zannedilmişti. Sevmeyen insanlar tipe bak diye dalga geçmişti.
Bence anlamadan yorum yapmayın. 1-2 ay olsa koşa koşa yaparım 2 sene soyutlanmam gerekecek. 2 ay olacak diye heves ettim işimden izin aldım muayenelere gittim doktorlar onay vermedi tekrar çöktüm. Sihirli değnek beklemiyorum. Kendimce derdimi anlatmak istedim. Burada bir sürü konu var mesela ben beğenmediğim saçma bulduğum konulara yorum yazmamayı tercih ediyorum. İyi geceler.e hem şu an o kadar depresifsin ki sabah uyanamamak istiyorsun hem de 1-2 ay gibi kısa bir süre hadi kendini "soyutladın" diyelim sonra düzelecek çözümü olan şeyleri sırf şımarıklığından yapmak istemiyorsun.çözümün var imkanın var teknoloji var sağlık var ama ağır triplerdesin.napalım sana bu gece sihirli değnek uzatalım mı ister misin?
Merhabalar,anladığım kadarıyla problemlerimiz benzer,benimde üst çenemde darlık var,alt çenem ilerde,ben de senin gibi sürecin uzunluğundan korktuğum için erteledikçe erteledim tedavimi.Şu an yaşım 36 ve haftaya tellerim takılacak.Daha önce yaptırmadığım için o kadar pişmanım ki anlatamam,kafamı duvarlara vurasım geliyor o derece.Bu yüzden sakın ama sakın erteleme bişeyleri,hem diş teli dediğin nedir ki canım bu kadar abartma lütfen,ben herkese sırıtarak gösterecem valla,çevremde çoluklu çocuklu insanlar kaç yaşından sonra başladı hep tel takmaya,insanlar bilinçleniyor artık zamanında yaptırmayanlar koşa koşa taktırıyor telleri artık.Erteledikçe kendiliğinden düzelmeyeceğine göre sıkacaz dişimizi 1-2 sene,zaman o kadar hızlı geçiyor ki anlamicaz bile.Umarım tedavine karar verip başlamışsındır,merak ettim seni,haberdar edersen sevinirimTavsiye beklemiyorum belki aynı durumu yaşayanlar vardır destek olur süreçte diye bekliyorum sanırım. Bir de anlatabileceğim kimse olmadığı için buraya yazıyorum her şeyimi. Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?