Çok kötüyüm

Evet bunun gibi bundan belki hafiftir. Ama sorunlu yani. Hiç kolay değil. Gerçekten burun elli kere olunur ama bu ameliyatlar zor. Ameliyat korkum yok öncesinden korkuyorum iyice çenemi çıkarmalarını istemediğimden adım atamıyorum. Ameliyatsız tedavi için zorladım olmadı.

Profilde gizli albümleri nasıl yapıyorlar sıkıntılı profilimi atardım size objektif yorumlar alırdım en azından. Buraya atamam çünkü ne yazsam ne atsam kalıyor.

Yulin benimde dişlerime tel için sabretmem gerekiyordu, lakin oda bende yoktu. 1 ay içinde zırkonyum yaptırdım bende. Sana da öneririm. Foto bana atar mısın? Merak ettim gece gece

Eğer hayatınızı etkiliyorsa bu durum tabi ki tedavi olun derim. İnanın çok merak ettim sizi, belki de anlattığınız kadar vahim değildir.

Yulin benimde dişlerime tel için sabretmem gerekiyordu, lakin oda bende yoktu. 1 ay içinde zırkonyum yaptırdım bende. Sana da öneririm. Foto bana atar mısın? Merak ettim gece gece
Keşke dişle hallolsa. Atayım canım. Ben de seninkini merak ettim. Özel mesaj atabilir misin sen de

İnsanların sadece eli kolu kalbi böbrekleri hastalanmaz ruhlarıda bazen hastalanır ve o zaman da tedaviye ihtiyacı vardır. Bi abla olarak tavsiyem çıkamayacağın kadar derine kendini sürüklemeden profesyonel bi destek alman. İnsan her hali ile özeldir. Unutma senden bir tane daha yok bu dünya da. Kendini sevmeyi öğrenmelisin tek başına yapamıyorsan da yardım almalısın. Hayat kendine acımak için çok kısa ve çok çetin. Mücadeleye ne kadar erken başlarsan o kadar yol katedersin

Çok teşekkür ederim iyi niyet ve anlayışınız için

Tel takınca kimse size bakmaz inanın oraları çoktan geçtik. Biraz sıkın dişinizi. İşlerinizde ücretsiz izin alın yok vermiyorlarsa zaten ameliyat olacaksınız kurul raporu alabilirsiniz ,işinizden ayrılmanız gerekmez.

Açıkcası bende diğer arkadaşlar gibi konuşacağım bişeyleri değiştirmek elinizdeyse asla çaresiz değilsiniz, sağlıklıysanız çok çok şanslısınız. Bende boyuma kiloma ve yüzüme takıntılıyım. Kendimi beğenmiyorum. Boyumu kendime dert edip zayıflayamadığım (!) için kara kara düşünüp yolda giderken araba çarptı. Aylardır tekrar yürüyebilmek dışında herhangi bir şey istemedim. Hiç bişeyi gözüm görmedi hala da uğraşıyorum çünkü kalıcı olma ihtimaliyle boğuşuyorum. Keşke diyorum sağlığım varken spor yapsaydım. Diyet yapsaydım ne kadar aptalmışım.

Demem o ki aptal olmayın . Bişeyler yapabilecek durumdaysanız yapın, dönüşü olmaz.

Elbetteki yaptir kendini cok iyi hissedersin.Alt cenemi ileride sadece alt ceneyemi mudahale edecekler.Işten çık gerekirse kendini eve kapat bu süreçte kps ye girme sansin varsa seneye otur evde ona caliş bu surecde.Yada buyuk sehirde kalabilecek cok yakinin varsa onun yaninda yaptir bu islemleri orda kal

Yoo gayette moralin bozulabilir, psikoloJin bozulabilir, yani illa kolumuzun mu kopması gerekiyor ki o zaman insanladin dert skalasina girmek için. Ben sana hak veriyorum ve anliyorum. İnsanız çünkü.

Sana net birşey söyliyim hiç vakit kaybetme bu kadar mutsuzsan taktır telleri. 32 yaşında 2. Çocuğumu doğurdum ve iri olan göğüslerim acayip sarktı kafayı ona takıp senelerce üzüldüm. 39 yaşındada gittim yaptırdım göğüslerimi. Dekolte giymiyorum ama kendime olan güvenim tekrar yerine geldi kendimi daha çok seviyorum. Şimdiki aklım olsa bundan 5 sene önce hemen yaptırırdım. Yani çözümü olan bir derdin var şükür hiç düşünme git ve yaptır.

Yoo gayette moralin bozulabilir, psikoloJin bozulabilir, yani illa kolumuzun mu kopması gerekiyor ki o zaman insanladin dert skalasina girmek için. Ben sana hak veriyorum ve anliyorum. İnsanız çünkü.

kimse moralin veya psikolojin bozulamaz demedi konu sahibine. "uyuyup uyanmayayım" derecesinde olacak çözümsüz bir dert değil onu anlatmaya çalıştık.

e hem şu an o kadar depresifsin ki sabah uyanamamak istiyorsun hem de 1-2 ay gibi kısa bir süre hadi kendini "soyutladın" diyelim sonra düzelecek çözümü olan şeyleri sırf şımarıklığından yapmak istemiyorsun.çözümün var imkanın var teknoloji var sağlık var ama ağır triplerdesin.napalım sana bu gece sihirli değnek uzatalım mı ister misin?

Bence anlamadan yorum yapmayın. 1-2 ay olsa koşa koşa yaparım 2 sene soyutlanmam gerekecek. 2 ay olacak diye heves ettim işimden izin aldım muayenelere gittim doktorlar onay vermedi tekrar çöktüm. Sihirli değnek beklemiyorum. Kendimce derdimi anlatmak istedim. Burada bir sürü konu var mesela ben beğenmediğim saçma bulduğum konulara yorum yazmamayı tercih ediyorum. İyi geceler.

Herkesin kusurları vardır. İnsan kendi kusurlarını takmaya başladığı zaman sadece onları görüyor ve iyice takıntı haline getiriyor. Yapmayın bu kadar.
Benim üniversiteden bir arkadaşımda önce tel taktı sonra çene ameliyatı oldu. Tel taktığı sırada öyle göze batan bir durumu yoktu. Ameliyatı yazın oldu sanırım öyle uzun süre gelmediğini hatırlamıyorum. Ayrıca iskeletin tam oturması içim özellikle 20 li yaşları beklemiş o.
Siz de bence biran önce halledin tedavinizi. 2 yılı göze alamadığınız hergün hayatınızdan yiyorsunuz. Mesela 2 yıl önce olmuş olsaydınız şu an aşmıştınız durumu. Psikolojik olarak da destek alın mutlaka. İnsan kendini beğenmezse çatlarmış derler. Şu an için fiziksel durumunuz size göre iyi olmasa da elbet olumlu yanlarınız vardır. Mesela ben sizi yolda görsem hiç yüzünüzü farketmeden keşke onun kilosunda olsam diye geçiririm herhalde.

Bencede 2 yıl diye gözünüzde büyüterek geçen zamandan yemeyin biran önce kararınızı verin ameliyatınızı olun ben olsaydım yerinizde ameliyat olmaya karar verir 2 yıl sonra herkesi şoke eden görüntümle karşılarına çıkardım ama herşeyden önce bir insanın sağlığı yerinde olsun gönlü güzel olsun yeter gerisi boş güzellikte kalıcı değil zenginlikte o yüzden sallayın gitsin günümüzde öyle çaresiz derdi olanlar varki Allahım yardımcıları olsun bu derdinize şükredin

Yaa üzmeyin lütfen kendinizi. En azından çözümü varmış bu durumun. Zor ve uzun bir süreç ama olsun. Bence süreci hemen başlatın daha fazla vakit kaybetmeyin.

Başta sadece diş teli takılacaksa bu sırada çalışmaya devam edebilirsiniz bence. Diş teli çok insanda gördüğümüz artık normalleşmiş bir şey çünkü.

Tavsiye beklemiyorum belki aynı durumu yaşayanlar vardır destek olur süreçte diye bekliyorum sanırım. Bir de anlatabileceğim kimse olmadığı için buraya yazıyorum her şeyimi. Teşekkür ederim.
Merhabalar,anladığım kadarıyla problemlerimiz benzer,benimde üst çenemde darlık var,alt çenem ilerde,ben de senin gibi sürecin uzunluğundan korktuğum için erteledikçe erteledim tedavimi.Şu an yaşım 36 ve haftaya tellerim takılacak.Daha önce yaptırmadığım için o kadar pişmanım ki anlatamam,kafamı duvarlara vurasım geliyor o derece.Bu yüzden sakın ama sakın erteleme bişeyleri,hem diş teli dediğin nedir ki canım bu kadar abartma lütfen,ben herkese sırıtarak gösterecem valla,çevremde çoluklu çocuklu insanlar kaç yaşından sonra başladı hep tel takmaya,insanlar bilinçleniyor artık zamanında yaptırmayanlar koşa koşa taktırıyor telleri artık.Erteledikçe kendiliğinden düzelmeyeceğine göre sıkacaz dişimizi 1-2 sene,zaman o kadar hızlı geçiyor ki anlamicaz bile.Umarım tedavine karar verip başlamışsındır,merak ettim seni,haberdar edersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…