Çok kötüyüm

Ilk 3 ay insan severek evlendiği eşine bile alışmaktan zorlanır.
Kendinize 3 ay zaman tanıyın derim. sonra daha aklı selim karar verirsiniz
Evet ben zaten çalışmak istiyorum tek sıkıntım yapamama korkusu boş duruyorum biraz buda sıkıntı.Kendime zaman vericem.

sağolun sizi sıkmak istemem fakat insan bazen anlatıcak insanlar arıyor çevresinde

Arkadaşlar sizi sıktım biliyorum ama çok kötüyüm.

işe başladım biliyosunuz.Sistem çok karışık öğrenemiyorum,ortamı sevmedim işe gelmek istemiyorum.
Ama çalışmak zorundayım elim kolum bağlandı:KK43: müdürden uyarı aldım dayanamadım çok zorlanıyorum diye ağladım.Çok moralim bozuk ben hayatım boyunca hiç çalışamayacak mıyım
bir kere kendine güven ve olduğun ortamda memnun değilsen başka iş arayışına gir

öğrenirsin

esasen yapamayacağın bir iş değil

ama sen kendini geriyorsun

bana zaman kalmıyor hissi seni mahfediyor

bu his yeni nesle nereden yapıştı bilmiyorum oğlum daha 10 yaşında bu kadar ödev yaparsam bana zaman kalmıyor dedi bir gün

yani bu bir kalıp olmuş

işinizi yapın

o saat aralığını gözden çıkarın ve çalışın

o parayı harcamak cidden daha tatlı gelecek
😃
Komşumuzun oğlu okula yeni başlamıştı.
Bir sabah apartmanı ayağa kaldırdı, her gün mü gidicem yaaa diye .
Büyüyünce işe giderken aynı duyguları yaşayacak kesin 😃

İşi öğrenince alışırsınız. Ağlamak falan da çok yersiz maalesef. Size faydası yok. Herkes çalışıp ekmek kazanıyor bir şekilde. Herkesin de bir acemilik dönemi var. Kimse anne karnından kalifiye eleman olarak doğmadı. Siz de bir gün işbilen olacaksınız.

Işe girdiğim ilk hafta 3 kilo verdim ve her gece uykumda burnum kanardi stresten. Ve iş yerinde o ise bakan tek kişi bendim. Sektör hiç bilmedigim bir sektör departman hiç çalışmadığım bir departman. Saçlarım beyazladi ben bunu nasıl yapacağım diye.
Hiç kimse canım bak şu şöyle yapılır bu böyle yapılır şöyle yaparsan burada uzun zaman çalışırsin maasina zam alırsın terfi alırsın demez. Çok sanliysan sana bir iki kere gosterirler zaten o yüzden tecrübeli eleman ister işyerleri.
Yani sadece oranın işleyişini kaba taslak anlatırlar gerisi senin cabalamanla olur.
Ben hem tek başıma öğrendim hem de herkesten birşey öğrendim. Çok çabaladim 3 ayın sonunda artık her şey yerine oturmuştu. Ama her geçen gün yeni bir şey öğreniyordum. 1 senenin sonunda işimi kaybedermiyim korkusu isverenin iscimi kaybedermiyim korkusuna dönüştü.
Ilk başlarda beni bir böcek gibi ezmeye çalışan patronum attığım her adımı inceleyen adam son zamanlarda nasıl olsa sen herşeyi halledrrsin diye 1 haftalık tatillere cikiyordu dusun. Eger gercekten calismak istiyorsan cabalamak zorundasin ve ne is olursa olsun neresi olursa olsun kendi is disiplinini olusturamazsan hep ayni sikintilari yasarsin. Bunu begenmedim burdan cikayim bu is zor ordan cikayim olmaz. Her is zordur alisana kadar

ilk yoğun bakım hemsiresi olarak işe girdiğimin 15. günü istifa etmeye kalkmıştım ortamdan dolayı. iş çıkışı eve ağlayarak dönmüştüm. ertesi gün sorumlumla konuşmaya gittiğimde beni ikna etti. ve 2. yılın sonunda da ordan çıkmak zorunda olduğum için ağlayarak ayrıldım :-)başta her iş zor ve iş ortamı yıpratıcıdır. sonrasında işe alıştığında kendini geliştirmeye bakmalısın. yaptığın iş öğrenilmeyecek ve geri dönüşü olmayacak hatalar yapılacak bir iş değil. eğer çalışmaya devam edeceksen elbet alışacaksın

Arkadaşlar sizi sıktım biliyorum ama çok kötüyüm.

işe başladım biliyosunuz.Sistem çok karışık öğrenemiyorum,ortamı sevmedim işe gelmek istemiyorum.
Ama çalışmak zorundayım elim kolum bağlandı:KK43: müdürden uyarı aldım dayanamadım çok zorlanıyorum diye ağladım.Çok moralim bozuk ben hayatım boyunca hiç çalışamayacak mıyım
burada çalıştığınız süreçte bence iş bakmaya devam edin, keyifli çalışabileceğiniz işler bakın. mesela ben çok keyifli çalıştığım iş yerime sabah can ata ata gidiyodum akşam çıkış saati geçmeden çıkmıyodum vakif geçirmek hoşuma gidiyordu sonrasında iş degişikliliği yapmak zorunda kaldım maddi açıdan daha iyi bir işe başladım ay bir gerilim kasvet iş yerinde zaten gruplaşma varmış nereye düştüm dedim.. sizi çok iyi anlıyorum aglamak istiyordum gelirken bazen gün içinde yalan söyleyip çıksam diyodm öyle etkilenmiştim. ama çok şükür 4 yıl oldu :KK48: ufak tefek badireler sinir bozuklukları her işte oluyor maalesef .. artık gözümü kapatmayı ögrendim ben. ve en önemlisi bu kapıdan çıkınca olan hiç bir olumsuzluğu yanımda götürmedim umarım alışırsınız biran önce yada yeni keyifli bir iş bulursunuz

Back
X