çok kötüyüm ;(

bademgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
152
1
26
Ankara
çok kötüyümm ;( sevgilim askerde 6 ay oldu dayandı sabretti şmdi ise sıkıldm dokunablmek istyorum dedi ve bana 3 seçenek sundu ya sen gel, ya başkasyla olmama müsade et ya da ayrılalım dedi ;( sevglm erzurumda ben ankaradaym ve ailemdende dolayı gdeblme ihtmalm ble yok ;( napcam ben napmalym ;(

seçeneklere bakya.sevgilim deme bari artık bu cocuga..
ya sana dokuncak!
ya başkasına doknmasna izin vercenn.
izin vermiosan aradan cekilcen..

ee ayrıl ozman

Sizi haketmeyen sevgiliniz varmış diye düşündüm..
Çünkü çok yanlış,çok..
Askerlik kafasına vurmuş,doğru düşünemiyor sanırım..

3.seçeneği kabul et.....

Tercihini belirtmiş zaten.....

yok artık ya şaka mı bu?

seni seven bir adam nasıl böyle bi teklif sunar sana ya!

senin yerinde olsam burda napacağımı sormak yerine ayrılık cevabını basmıştım!

önce tartıştık bana bi numara mesaj atmıştı bnde ona syledm bşey gzlemem.onla konuştm dye kızdı.sonra bu konu açıldı bana dokuncak dedğm ona sarılmamı yanında olmamı istyo ama dğer seçenek berbat bşey..kızdm nasıl dedm öldüryosun beni nasl yapcaksn dokunablcekmsn bnden bşkasına dedm gel dedi sen gel izne gel dyorum kabul etmyo çok sevyorum ayrılmak istemyorum onun pskolojsnin bozuldğna inanyorum bunu bana yapamaz pşman olcak blyorum ;(

canım erkek sonuçta yani tabiki istekleri ihtiyaçları olacak ama bu şekilde öküzce değil yaa
madem sevdiğinden bile vazgeçip başkasıyla olacak kadarsın söyleme bari

evet bencede..
Bundan sonra sadece acemilikte değil,ustada da şap uygulansın kara şimşeklere :26:

Kara şimşeklerrr tavan yapacak artık

Belkide ayrılmak için uydurdu bunları olamazmı...

Sana karşı hisleri yoğunsa böyle bir teklifle gelmezdi sana demi...

ama artık şap koymuyorlarmış işte hep bu yüzden çıkıyor bu cinsellik problemleri askerlikte yaaa

15 ayda uzun bir süre ama mecbur yapmaları lazım bunu

yok artıkkkk!!!!

saçmalamış bence..

sen de na yapayım diyorsun,hani sırf sen git diye blöf yapıyorsa seçtiği yol çok yanlış..

yol ver gitsin..

sana sarılmak istiyor olsa 2. ve 3. seçenek ne anlama geliyor acaba??

yol ver bakalım..

Kara şimşeklerrr tavan yapacak artık

15 ayda uzun bir süre ama mecbur yapmaları lazım bunu

benim sevdicek de askerde bir 200 günümüz kaldı ama böyle bir öküzlük yapsa buraya yazmam bile direk silerim onu 10 yıllık ilişkimi tek kalemde yıkarım valla tahammül sınırlarının aşan bir teklif bu

piskolojisi bozuk bi insanın söyliceklerinden öte gözü dışarda olan birinin söylicekleri bence üzgünüm senin içinde zor bi durum.

çok çabuk sinirleniyo bana snirnden syledi dye dşnyorum yoksa aklm almıyo..bana derdi hep uzun bi ayrılık dayan sabret sonunda herşey güzel olcak dye..tarkanın inctanem şarkısı vardı onu sylerdi hep..senden bşkası asla olamaz hepsi erkek gbi gözmde derdi peki bugn dedkleri ne.. nasıl inanırım ki bunları onun dedğne başkasna dokunmayı geç yüzüne bakamam dyen insan bugn nasl bunları syler ;(

Akli sira sizi gaza getirip kosa kosa ayagina getirecek.

Direkt 3. Secenegi tercih ederdim. Terbiyesiz!

3. seçenek.
Her askere giden keraneye mi koşmak zorunda? Erkeklerin ihtiyacı var diye birşeyi kabul etmiyorum ben. Elbette cinsellik fizyolojik ihtiyaç ama bir sevgilin, bir karın, bir nişanlın varsa sen de herkes gibi paşa paşa çok afedersin ama sol elini kullanacaksın. Cinsel tatmin ihtiyaçtır, başkasının koynuna koşmak ihtiyaç değildir.
Düşünme bile.
Hayır yarın birgün sorunlu hamilelik geçirsen de 9 ay birlikte olamasanız ne olacak? Terbiyesiz. Bir de sormuş ya utanmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…