çok kötüyüm ;(

Evet ayrılamam..ben tartışmalarımzda ble btanem dyorum nasl bi anda ayrılırım çok sevyorum..ama soğuk konşcam ve hatasını anlycak blyorum eğer anlamazsa zor da olsa ayrılcamm..

Seven bi adam nasıl böyle bişey der anlayamadım gerçekten çok tuhaf insanlar var zaten kendini belli etmiş geriside sana kalmış...

Arkadaşım Gerçekten 3. Seçenek ya!

aklıma takılan bişey de,
izne gel diyomuşsun?
izne gelince napacak sın?
çok afedersin ama birliktemi olacaksın da izne gel diyorsun?

bu çocugun amacı ne _?
illa ilişki mi istiyor?
bu ne sacmalıktır ya
benim mi kafam almıyor anlamadım.

yuhhhh böyle bişi duyduğuma inanamıyorum.
biz üç yıl görüştük, ayrı şehirlerdeydik, sık sık görüşemiyorduk üstelik, uzaklık nedeniyle.
bi kere bile duymadım böyle bir söz, bir araya geldiğimde de böyle bir teşebbüsü dahi olmadı.
evlendikten sonra sormuştum, erkekler bu konuda zor dayanırmış öyle mi, sen yaptın böyle bişi diye, olurmu öyle şey. o zaman sevginin ne anlamı kalıyor diye söylemişti.
başkasını da asla düşünmedim, bu kadar basit mi diye kızmıştı yani.
bu kadar basit mi cidden, 6 ay dediğin ne ki, 6 yıl mı?
bence sen bilirsin, benim böyle bir şeyi kabul edebilme ihtimalim söz konusu değil, tercihini yaparsın, ben son sözümü söyledim de.
geri adım atma, ne demek başkası ile olacağım. bu kadar mı aciz? askerlik, uzaklık vs bunlar bahane yani.
sakın geri adım atma, isteklerine boyun eğme.
erkektir, ihtiyaçları vardır diye de düşünme. saçmalık ya. illaki başka kadına mı gidilecekmiş

Son düzenleme:
Ne uçkuruna düşkün insanlar var Allahım Yrabbim..
Allah ıslah etsin diyecek bir şey bulamıyorum.Artık erkeklerden de soğuyorum resmen bu konuları okudukça..

canım ne bu ya.gitsin o zaman başkasıyla olsun. sende kıçına bas tekmeyi

Hayır yanlş anladnz brlkte olmaktan bahsetmyo blyo byle bşey olmaz sadece bana sarılmayı özledğni sylyo yanında hssetmeyi özlemş..dğeri ise o şey işte başkasyla olmak ama bu asla olmaz sdce sabredp bana dokunmalı bnden önce bri olursa kendmi o kdar değersz hssederm ki..pşman oldu syledklerne mesaj atamyo emnm berbat halde arasam ağladğnı duyablrm blyorum..

Ya pişman olsa nolurki...
O ikinci seçenek onun içinde varmışki söylemiş arkadaşım...
İçinde olanda ne yapar ne eder her türlü yapar !

Allah akıl fikir, VİCDAN versin !

öyle bişey yapacak olsa müsade istemez emin ol.. böyle bişeyi söylemez bile , gider işini halleder ruhun bile duymaz.. kesinlikle sen gidesin diye yapılan bir blöf bu..

zannedersem yaşın çok kuçuk. yoksa bu konuyu buraya taşımazdın bile. sana tercih senin diyen uçkuruna sahip olamayan bir adamı sevgilim diye nitelendirmezdin artık. noktayı koyar tekmeyi basardın.
benden sana abla tavsiyesi bu adamı şimdi bırakmazsan yarın obur gun yaşın ilerlediğinde eğer ilişkiniz devam ediyor olursa başını taşlara çok vurursun bile bile lades demişim diye

tatlım gözünü aç yaa sana sarılmak istiyormuşş onun dokunmaktan kastı başka şeyler ona dayanmıyor o o yüzden ya gel ihtiyacımı karşıla ya da ben başkasıyla yapcam haberin olsun diyor bu kadar saf olma ya ! seni böyle bir şeye zorluyorsa o adamın seni sevdiğinden şüphe ederim ben .yazık çok yazık !

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim..
Böyle erkeklerle nasıl hala görüşüyor bizim kızlar şaşıyorum.
Gurur,onur,aşk diye duygular vardı hani bir zamanlar...
Neyse...

kusura bakmayn sizide byle snrlendrdm.şu an çok mutluyum çnkü böyle brşey yok ben onu çok üzmüştm bu yüzden bana ceza vermş söyledklernin hepsi yalanmış :) tabi ben baya trip attım git yap dedm umursamadm felan sonra aradı ben sana ne zaman yalan syledm senden bşkasına dokunablrmym ben bunlarn hepsi akıllanman içndi çok üzdün beni dedi aslında bu kadar uzatmycaktm ama sen öyle konşmaynca byle oldu dedi..seni herşeyden çook sevyorum ben dedi baya konuştuk çok üzdü ama çokta mutlu etti onu gerçekten çok sevyoruum :) hepinze tekrar teşekkür ederm szide byle snrlendrdm.yardmlarnz içn teşekkür edyoruum :) :)

3 seçenek vermiş.İkisinde hiç yoksun,birinde de varsın ama ne sebeple.Canım bence en uygunu; son seçenek,senin iyiliğin için..

Edit:Bu mesajı son mesajını görmeden yazmıştım.Hakkında hayırlısı inşAllah..

Son düzenleme:
Bu kadar emin olmayın derim... Bana kalırsa 3. şık en doğrusu biraz mantıklı düşünün !

Son düzenleme:
Sana böyle birşeyi diyebiliyorsa sevgisinden şüphe ederim ben öyle adamın sen müsade etsen gidip başkasıyla olacak yani amacı sadece bazı arzularını gidermek böyle birşey var mı ya ne olursa olsun kim olursa olsun benim isteklerimi gidersin yeter mantığı mı ibu yani, ya sinir oldum sanki benim sevgilim bana böyle birşeyi dediği düşünüyorumda anında bırakırdım herhalde yine de büyük konuşmamak lazım

ihtiyac duyabilir erkek sonucta ama bence bunu baska bir kadinla ustelik birde sana soyleyerek yapmak istemesi bana pek normal gelmedi.. uzuldum canim kendimi yerine koydum da :18: affetsende affetmesende bundan zarar gorecek olan senin duygularin.. iyi dusun dogru karar ver ins. mutlu olursn :2:

Şu son birkaç gündür okuduklarımdan sonra erkeklerden tiksindim resmen. Ailemden dolayı gidebilme ihtimalim yok demişsin böyle birşeyi asla düşünme bile sonradan pişman olacağın şeylere sakın kalkışma bu ne bu kadar kudurmuş resmen parası neyse ben vercem gitsin töbee. Madem bu kadar çok yapası gelmiş gitsin çaktırmadan yapsın bari bangır bangır sana niye söylüyo.

cnm sana olan sevgisini bir daha düşünsen iyi olur.arkadaşlarda demiş askerde şap verirleri bu az gelmiş olsa gerek azmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…