çok kötüyümm ;( sevgilim askerde 6 ay oldu dayandı sabretti şmdi ise sıkıldm dokunablmek istyorum dedi ve bana 3 seçenek sundu ya sen gel, ya başkasyla olmama müsade et ya da ayrılalım dedi ;( sevglm erzurumda ben ankaradaym ve ailemdende dolayı gdeblme ihtmalm ble yok ;( napcam ben napmalym ;(
Hayır yanlş anladnz brlkte olmaktan bahsetmyo blyo byle bşey olmaz sadece bana sarılmayı özledğni sylyo yanında hssetmeyi özlemş..dğeri ise o şey işte başkasyla olmak ama bu asla olmaz sdce sabredp bana dokunmalı bnden önce bri olursa kendmi o kdar değersz hssederm ki..pşman oldu syledklerne mesaj atamyo emnm berbat halde arasam ağladğnı duyablrm blyorum..
tatlım gözünü aç yaa sana sarılmak istiyormuşş onun dokunmaktan kastı başka şeyler ona dayanmıyor o o yüzden ya gel ihtiyacımı karşıla ya da ben başkasıyla yapcam haberin olsun diyor bu kadar saf olma ya ! seni böyle bir şeye zorluyorsa o adamın seni sevdiğinden şüphe ederim ben .yazık çok yazık !önce tartıştık bana bi numara mesaj atmıştı bnde ona syledm bşey gzlemem.onla konuştm dye kızdı.sonra bu konu açıldı bana dokuncak dedğm ona sarılmamı yanında olmamı istyo ama dğer seçenek berbat bşey..kızdm nasıl dedm öldüryosun beni nasl yapcaksn dokunablcekmsn bnden bşkasına dedm gel dedi sen gel izne gel dyorum kabul etmyo çok sevyorum ayrılmak istemyorum onun pskolojsnin bozuldğna inanyorum bunu bana yapamaz pşman olcak blyorum ;(
çok kötüyümm ;( sevgilim askerde 6 ay oldu dayandı sabretti şmdi ise sıkıldm dokunablmek istyorum dedi ve bana 3 seçenek sundu ya sen gel, ya başkasyla olmama müsade et ya da ayrılalım dedi ;( sevglm erzurumda ben ankaradaym ve ailemdende dolayı gdeblme ihtmalm ble yok ;( napcam ben napmalym ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?