çok kötüyüm ;(

Sen burda onu bekle beyfendi bir de gelsin sana böyle terbiyesizce bir teklifte bulunsun. Bence ayrıl illa biriyle birlikte olması gerekmiyor askerde diye. Bu arada bunu sana diyen adamın suratına direk telefonu kapamalıydın bunun düşünülecek ya da burda konu açılıp da fikir alınabilecek bir durumu yok. Biz şimdi aa olur mu o erkek ihtiyaçları var izin ver kız nolacak orda takılsın birileriyle desek bu sana mantıklı mı gelecek sana?

Son düzenleme:

Hayırlı tezkereler olsun sevdiceğinede....

Böyle bir teklifi sunan erkek sonucuna katlanmalı tabi....

mesajlaştık telefonda konuşmadk..bunu gerçekten söyledğne inanmıyorum gerçekten bunu hssedemez ve bugnde 11.ayımza grmştk :'( kesn snrlendi ve beni denyo felan yani yok dounmaz o başkasına brazcık tanıdysam yapmaz :'( kızdım sen nasıl söylersn bunu ne dedğnin farkndamsn dedm cevap veremedi pişman olmuştr blyorum özür dillycek :'(

özür dileyecek ve sen de af edeceksin..

değişik ilişkiler..

hiç aklında soru işareti olmayacak mı senin

bu kadar basit olmamalı sevgiler

Tabki hemen affedemem ama onu tanıyorum bunu gerçekten yapamaz imkansz yani bu yüzden..onun amacını şmdi anladım benm gelrm dememi beklyo onun içn göze almamı beklyo ama bu gze alıncak bast bşey değl bunu anlycak ben erzuruma nasl gdym tek başıma..ben ona bırakcam eğer yapablceksen tksenmeden dokuncaksan başkasına git dycemm.

ay allahım bir an kendimi senin yerine koydumda çook kötü :/ ben olsam ayrılırdım büyük ihtimal ..

özür dileyecek ve sen de af edeceksin..

değişik ilişkiler..

hiç aklında soru işareti olmayacak mı senin

bu kadar basit olmamalı sevgiler

katılıyorum bence özürle olmaz insan güvenemez artık böyle bir seçenek sunan yapmışta olabilir diye düşünürüm ben misall ...

Ben onun güvenini biraz kaybettm bu yzden byle yapyo ona çok güvendğmi blyo ve denyo ben ona çok inanıyorum çok güvenyorum..

İlk duyduğmda ktü oldum hemen brleryle paylaşma ihtyacı duydum..mesaj atamyo şmdi bkalım sonuç ne olucak sze anlatıcam..hepnze gerçkten teşekkür ederm söyledklernzi dkkate alıcam davranşlarını değerlendricem..

sen şu 3.şıkkı seç te görsün nanayı...
herkes onun gibi yapsaydı ohoooo...
o seni tırstırmak istiyor da malesef sen bizim dediğimizi dinler de 3.şıkkı seçersen o zaman ne oldugunu anlarsın..

Sakın gitme sana böyle bi tercih yaptırıyosa zaten seni sevmiyordur
bence ayrıl
zaten kendi de seçenekleri arasına koymuş

çok sevyorum ama eğer sevgsnden şüphe duyarsam bitrcem..ilk kez ona karşı güvenszlk hssettm blmyorum artık ne olucak bkalım..braz önce tamam dye mesaj attı bende ne tamam ya nasl sylersin bunu sen kendni benm yerme koy ben byle sylesem napardn dedm cevap vermedi..

Oha yaa azmış mıdır nedir..
Seçenek de vermiş şuna bak arsız!!
Bence 3.seçeneği kabul et ve kendine doğru düzgün bi insan bul bu nedir kardeşim ya..

ucuncu secenegı sec dıyo herkes ama herkese soylemesı kolay degılmı bunu uygulamak zor.bence nasıl soylersın dıye sıtem etme soguk konus mesafelı konus o zmn anlıcaktır.ayrılma bence eger oyle davranmana ragmen hatasını kabul etmıyosa o zmn ayrılmayı dusunebılrsın

Kesinlikle ayrılırdım.Eğer sinirle yada beni kızdırmak için söylediğinden emin olsaydım da iyice süründürmeden barışmazdım.
Ne cesaret senine böyle konuşabiliyo.Bence iyi bir ayar çekmelisin.Tabi devam ediceksen ilişkine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…