cok kötüyüm

ne yapmaya karar verdın ? nerdesın şuan ış yerınde mı?

ben olsam sevdığım adamla evlenırdım, kım ne derse desın

evet hala is yerindeyim.. marioyu aradim gelcek birazdan almaya.. yürüyelim biraz hava alalim dedi.bekliyorum onu..

10-15dkkya burda olur..

eve gitmicem .. biliyorum nankör bir evladim ben ama o ev, o oda sanki artik benim degil

Orasi da oyle tabi,3-4 saat dugun icin dunya para harcaniyor da, bir gun icin prenses olmak istemistim. Mutluyuz Allah'a sukur :))
Esim turkce bilmiyor, ben de Almanca cat pat, biliyorum diyemem. Ortak dilimiz ingilizce. Turkce bilmesin zaten :) annemlerle ceviriyi ben yapiyorum, ortayi yumusatacak sekilde, birebir degil yani :)) cocuklar da her iki dili rahatca anlayip konusabiliyorlar.

daha fazla ezdirme kendini lütfen kimsenin hayatına karışma hakkı yok ailen bile olsa.onlar sadece sana yol gösterebilirler ama seni o yola zorla sokamazlar.kendini suçlamayı da bırak artık ailenle kafa yapının uyuşmaması seni kötü biri yapmaz.git sevdiğinle evlen mutlu ol

yaa hic gülesim yoktu gercekten..bilmesin zaten, cevriyi ben yapiyorum, ortayi yumusatacak sekilde, birebir degil yani

benimki malesef bütün hakaretleri anliyor cünkü annem hem almanca hemde türkce hakaret ediyor=(

marionun türkceye ilgisi var.. kulaga cok hos geliyormus..

askim benim, canim, nerdesin, gunaydin+iyi geceler, seni seviyorum, bunlari sanki türkmüs gibi dili dönerek konusuyor..sonra sayilari biliyor 10a kadar ve renkleri..yesil, kirmizi vs..

ben macar dili ögrenmek istemiyorum, onunda türkce ögrenmesine gerek yok bence.. ama kendisi bilir..

canım ya gelinlik hayaline üzüldümama bence geç değil durumunuz varsa eşinle gidin bi gelinlik kiralayın,eşinde takım giysin arabanız varsa yada araba kiralayın süsletin foto çektirin...ama gelinlik kiralayıp foto çektirin en azından içinde kalmasın canım

Hakkında hayırlısı olsun.Zor bir dönemden geçiyorsun ama bu sadece bir dönem.
Öyle veya böyle,bugünler geçecek.İleride belki acı,belki tatlı,belki biraz buruk hatırlayacaksın.

Bunun sadece bir geçiş dönemi olduğunu unutmadan,bugünlerini en yapıcı şekilde geçirmeni öneririm.
Ailen kabullenmekte zorlanıyorlar."Kendilerince" haklıdırlar.Kızgındırlar,kırgındırlar,şaşkın vs...
Belki sana söyledikleri her sözün ardından onlar da pişman oluyorlar.
Belki annenle baban birbirlerini suçluyorlar.
Nihayetinde evlatlarısın ve kimse evladını kolay kolay gözden çıkarmaz.

Sen kardeşinin sözlerinden etkilenmişsin.Kardeşin de mutlaka senden etkilenecektir.
Öncelikle kardeşini ikna edip,kaleyi içten fethetmeye çalış.
Aile içinde konu açılınca,en azından kardeşin senden yana olur.
Nikaha biraz zaman var.O zamana kadar yılmak yok:) Anneni ara,yüzüne kapatırsa yine ara.
Tekrar git,kovarlarsa tamam şimdi gidiyorum ama yarın yine geleceğim,o zaman konuşuruz de...

Çok ama çok sabırlı olman gerekiyor.Öfkeye,telaşa,hırçınlığa kapılmadan duygularını anlat.

Tesekkur ederim. Cok guzel bir fikir, esim de dedi bu fikri de, utandim ya, iki de oglum var. Yakisir miyim gelinligin o safligina?

Benimki de merhaba, nasilsin, iyiyim, o kadar biliyor. Akrabalara gezmeye gittigimizde merhaba nasilsin, iyiyim diyor, annem de ordan atliyor hemen, hih, bitti sohbeti iste diye :)) hepimiz guluyoruz. O da beni turkce askim diye cagirir. O da ogrenmek istedi de ben uzerine dusmedim malum sebeplerden dolayi :)
Marioyu tebrik etmek lazim, seni cok seviyor olmali, tum hakaretlere hic tepki vermeden saygisini koruyor.

Tesekkur ederim. Cok guzel bir fikir, esim de dedi bu fikri de, utandim ya, iki de oglum var. Yakisir miyim gelinligin o safligina?
ayy cevabınızı görünce yazmak geldi içimden, neden yakışmayacaksınız? Hem öyle herkese de nasip olmuyor 2 tane oğlu olup gelinlik giymeler bence zamanınız, durumunuz el verdiğinde kiralayacak yeri buldunuğunuzda falan düşünün bunu yapmayı. Hiiiiiç utanmayın, o fotoğraflara bakıp eşinle güleceğiniz anları düşünün motive olun

konu sahibi arkadaşa da, şimdiden Allah mesut etsin diyorum. Herkes böyle anlaşağı insanı kolay bulmuyor. Bırakmayın vazgeçmeyin yılmayın

ne demek yakışır mıyım güzelim ya hele ki sen 2 çocuk annesiyken daha bi saf temiz olursun..utanma bizim burada çocukları olan boşanmış ve tekrar evlenen kadınlar bile düğünlerinde gelinlik giyiyor...sen bunu hak ediyorsun..ben senin yerinde olsam 1 dk bile durmazdım:)))))))))bence giy çocuları da kucağınıza alıp 1 foto çekinin çok tatlı birşey..çok mutluuluk verici bi tablo...
ayrıca 2 oğlun varmış sansa bak ya ben de hep 2 oğlum olsun isterim tabi gelinlik giydiğinde senin 3 damadın olacak...hangi bayana denk gelir 3 damat hiç düşünme yap bence eşin haklı..ben bile sabırsızlandım sanki kendim tekrar giyecekmişim gibi oldu:))))))))))))))

Son düzenleme:

Mutlaka yapın.Oğullarınıza da smokin giydirirsiniz veya papyon takarsınız.
Açık mekanda bol bol resim çektirin.Hatta araba kiralayın.
Hayat boyu üzüleceğinize,içinizde kalan bütün hevesleri yapın :)
Mutluluğunuz daim olsun.

sonuna kadar katılıyorum

Cok cok tesekkurler. Gulumsettiniz beni, sevindim birden. Gercekten de yillar sonra yaslandigimizda resimlere bakip bu gunlerimizi anmak bambaska olabilir. Hic boyle dusunmedim. Dergide gelinlik reklami gormeye bile dayanamiyorum yoksa, takinti mi oldu bilmiyorum ama... Allah her isteyene nasip etsin.

Esmerimsin cikti mi acaba, Mario gelecekti onu almaya. Bence de vazgecmemeli ki bence vazgecmeyecek. Benim gibi :)

vazgeçmesi mantılı olma z zaten...biz de siz de vazgeçmedik ve mutluyuz..onlarda mutlu olacak ve ailesi eninde sonunda mario yu kabul edecek..inş evlenip mutlu mesut olurlar ŞU MÜBAREK GÜNDE ALLAH YARDIMCILARI OLSUN..

yine katılıyorum sonuna kadar...ben anne olsam varya kızıma böyle ince olan çocuğa çocuğum gözüyle bakarım ya (üzerse gözlerini oyarım orası ayrı) esmerimsin acaba hristiyanmı mario doğal olarak evet diyebilirsin ama belki ailen din konusundan hayır diyodur öyleyse, eğer nikahın olursa ki inş. olur allah ayırmasın sizi inşallah:123::128:

Cok tesekkur ediyorum, gercekten sophie gibi siz de beni aksam bu oturdugum koltukta gulumsettiniz, heyecanlandim hatta :)) Hep artik cok gec, evlendim dogurdum anca ruyamda gorurum diye dusunmustum. Ayiplanir sanmistim. Ogullarima da takim elbise giydiririm :) hayali bile cok guzel. Cok guzel kalbiniz var. Allah size de saglikli, guzel evlatlar versin. Insallah ta iki oglunuz olur :)) Gelecegin kaynanalari oluruz.

Bu arada annem gercekten biraz alem. Yani biraz baskin biri, dedigi olsun ister, herkesi yonlendirmek ister ama icinde tatli bir kadindir. Laf sokmalari bile komik bazen. Ama bazen :) Bazen de cok kirici oluyor. Neyse ki o zor gunler geride kaldi yine de, esmerimsin de atlatacak. Benim gibi ani olacak o gunler.

Son düzenleme:

sizi mutlu edebildiysek ne mutlu..iltifat için sagol canım..inş gerçekleştirirsiniz ama inanın gerçekten gördüm sizin durumunuzda olan evli çift çok tatlılardı ya yaşamak lazım ben bile gelinlik giydiğim halde bebeklerim olursa düşünüyorum..amin inş erkek olur.tabi benim herhalde 2 yerine şöyle 3-5 arası olacak galiba eşim çok çocuk istiyor tabi ben de keyfimi düşünerek 2 en fazla diyorum ama düşüncesi bile çok hoş:)))))
kaynana:))))))))))))ayy yapamayız bizden pısırık kaynanalar olur:)))))))))gelinler elinde oynatır artık..bu arada oğullarının ismi ne acaba merak ettim

Aynen iste, benim istedigim dugun fotograflari, acik havada, yesillikler cicekler icinde, ustu acik eski model arabada cekilmek isterdim hep. Araba kiralar miyim bilemiyorum da, gelinlik giymeyi ciddi ciddi dusunecegim. Yadirganir diye dusundum ama sagolun, sizin dusuncelerinizden sonra cok ta ayiplanacak bir sey degil gibi geldi. Hatta guzel pozlar cikabilir ogullarim esim ve ben :) Heyecanlandim yaa, sacimi yaptiririm, makyajimi... Gercekten icimde kaldi cok, gecmez de, 5 yil oldu, hala uzulurum. Cok tesekkur ederim guzel dusuncelerinizden dolayi. Evli misiniz bilmiyorum ama evliyseniz esinizle, degilseniz ilerdeki esinizle cok mutlu olun, hersey gonlunuzce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…