- Konu Sahibi eSmerimSin
-
icimi dökmek istedim.. suan is yerine geldim biraz yalniz kalmak icin..
simdi ya evime gidip marioyu unutcam
yada marioya gidip ailemi unutcam
baska secenek birakmadilar..
yada köprüye gidip ruhumu özgür birakcam
kardeşinden hiç ummazdım böyle bir davranış o yaptıklarından sonra
ailenin haline çok üzüldüm ama kardeşin haklı onları yakıp yıkıp gidersen mutlu olamazsın
yanlış düşünüyor olabilirler geri kafalılık ediyor olabilirler ama ne olursa olsun ailen onlar
bir şekilde rızalarını almalısın
nikahın yakın zaten, kardeşin marioyu kaç kez dövdü, annen kaç kez evden kovdu marioyu, seni de evden kovduklarında nereye gidecektin o halde acaba, düşünmediler mi hiç... mario da şansını deneyip onca yaşanana rağmen, gurur yapmadan yine gitmiş annenin yanına, ona helal olsun diyorum ben sadece... keşke ailen de ortak nokta bulmaya çalışıp, çocuğa elini öptürüp, bu iş nikah düğünle tatlıya bağlansaydı, çocuğa sırf yabancı oldugundan öcüymüş gibi davrandılar... madem siz kararlısınız, onlar da bu kadar inat etmeyecekti... böyle daha iyi mi oldu sanki. ben senle marioya kusur bulamıyorum, kendinizi suçlamayın, barışmak için de elinizden geleni yaptınız, hakkınızda hayırlısı olsun. nikahınız da şimdiden hayırlı olsun,bir ömür boyu mutlu olun inşallah.
ne desem bilemiyorum gerçekten çok zor ve çaresiz bir durumanlasmak imkansiz, denedim olmuyor.. ben onlarin cocuklariyim ve onlar ne derse o olacak, benim hakkim yok konusmaya..
onlar, özellikle annem böyle bakiyor konuya..
hayir hic bir sekilde itiraz etmedi, gelmem falan yapmadi..bu kez belki beni kabul ederler dedi..ve yine hakarete ugradi cocuk..
aslinda cok gururlu birisi, akrep burcu..kincilik var biraz ama ailem sözkonusu olunca gurur yapmiyor..yumusak onlara karsi..
böyle bir çocuk bulamazsın bence bir daha, kardeşin onu dövdüğünde kendini bırakıp sen üzülme diye arka bahçenizden gizlice girip sana kocaman bir ayıcık getirip, kendi şalını da onun boynuna dolaması falan, ben bile duygulandım, kim bu kadar ince düşünür, kim yapar böyle jestleri... imkanım olsa ben gelirdim nikahınıza gerçekten.
ben de akrep burcuyum mario iyi dayanmış canım bana seviyor gibi geldi çünkü biz akrepler en ufak hakareti kaldıramayız..
ailemin elinden cok cekti canim benim birkere kötü söz cikmadi agzindan.. gercekten cok saygili
ailenıze dönersenız mutlu olabılecekmisniz
hayır mario dan başkası olmaz dıyorsan dönme
öyle yada böyle kabul edıceklerdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?