cok kötüyüm

Ogullarimin birinin adini annem digerini babam koydu. Kivanc (annem koydu) ve Sencer (babam koydu). Benim esim de kiz istiyor ama yok, ben daha istemiyorum. Cok yoruluyorum, cok yaramazlar. Yas olarak ta aralari az, 2 yas. Hatta 1 yas 10 ay. Kendime hic zaman ayiramiyorum, 5 dk kas aldirmaya kuafore gidemiyorum, geliyorlar pesimden anne anneeee diye :)) Benden de kaynana olmaz :) Hic cadilik yapamam ki. Umarim ogullarimiz da cadi gelinler getirmezler. Mutlu olsunlar da en once :)

uzaktan bildiğim biri nikah tazelemişti gitti yine gelinlik giydi hem de üniversitede okuyan kızı var. Herkes nasıl özenmişti ben de dahil siz de öyle düşünün nikah tazeliyorsunuz. Bi kiralık gelinlik, eşinize bi ceket pantolon, 2 oğlunuza 2 tane papyon, bir de fotoğraf makinesi bir de uygun zaman olduuu bitttiiii ooooh ayy inşallah yaparsınız da fotoğrafları biz de görürüz. Hem sizin hem de esmerim'in

Hepimiz mutlu olalım inşallah :)

Ben evliyim ama eşim bana evlenme teklif etmedi.
Bazen diyorum ki boşanalım,bana evlenme teklif et,yine evlenelim:)

O da ne zaman yüzük alsa,benimle evlenir misin diye takar.
Bazen yüzüğümü masada bırakmış olurum.Getirir,takarken yine teklif :))

Heyecanlanmakta haklısınız,güzel şeyler bunlar.
Farzedin yeniden evleniyorsunuz.Hatta evlenme yıldönümünüzde bile yapabilirsiniz.

vayy güzel isimler ben de taha düşünüyorum..kız olursa zühre,bal...devam ediyor kararsızım..tabi ilk benim çocuk yapmam lazım:))))ayy ne güzel peşinden anne diye gelmesi yerim onları ben..ben de de var çocuk hastalığı da her önüe gelen çocuğu severim:))))))inan benden de olmaz kaynana..senin durumla aynı.inş getirmezler..
ayrıca erkek çocuğu anneye düşkün olurmuş sizde de öyle mi?ben o yüzden erkek bebek istiyorum kızlar babacı oluyor kendimden biliyorum:)))))))evliyim ama babam daha bebek gibi davranır:))))))))))

bence çok mantıklı evlenme yıldönümü..özel değilse neden evlenme teklif etmedi?

bence çok mantıklı evlenme yıldönümü..özel değilse neden evlenme teklif etmedi?

Uzun süredir birlikteydik ve zaten gelecek hakkında konuşuyorduk.
Bir süre sonra biz olarak sözetmeye başladık ve gelecek planları,evlilik planlarına dönüştü.
Zamanı gelince artık aileleri tanıştırmaya karar verdik vs...
Yani öyle romantik ortamda sürpriz bir teklif ve kutudan çıkan yüzük filan olmadı :)

Nikah tazelemek kulaga hos geliyor. Haziranda evlilik yildonumumuz. Aslinda zamanlamasi da guzel. Esime soyleyeyim, ayarlamaya calisalim. Mutlaka resimleri paylasacagim :) Tekrar cok tesekkur ederim

Canım yaa çok üzüldüm inan Onu ne kadar cok sevdiğini tahmin edebiliyorum, aileni geride bırakmayı düşündürecek kadar çok...Ama aileni hiçe sayıp geride bırakarak mutlu olamazsın. Mutlu oldugunu sanırsın ama ilerde bigün mutlaka bunun acısı çıkar.Biliyorum çok zor olacak belki ama zaman her şeyin ilacı canım, belki canını yakarak geçecek ama elbet geçecek. Sen başka birini bulabilirsin çok seversin sevilirsin ama başka bi aile asla bulamazsın. Bu hep içinde kalır içini acıtır. Bence yol yakınken geri dön. Ailenin istemediği bi evliliği yaparak mutsuz olma ve onları da mutsuz etme . Allah hakkınızda hayırlısını versin, mutluluklar...

Son düzenleme:

bence sende eşinle onu yap.gidin o yüzüğünüzü alsın güzel yemek yiiyin organize falan evlenme teklif etsin:))))))inanmazsn belki ama benimki de bene çıkma yani sevgili olmak için teklif etmedi direk evlenme teklifi etti ve 2 buçuk falan yıl çıktık en sonunda evlendik:))))))adamın kalbi temizmiş:)))))))ilk bakışta evleneceği kadını nasıl fark etmiş ama:)))))))))sen de böyle yap bence

Evet, bana duskunler. Hic durmuyorlar bensiz. Babalariyla bile durmuyorlar, illa ben de olacagim. Bazen bunaliyorum ama bir yandan da hosuma gidiyor. Cocuklarim beni cok seviyor, esimden de cok, bu kadar sevilmek (tabi ben de onlari herseyden cok seviyorum, esimden de cok tabi ki) bambaska bir sey. Simdi mi dusunuyorsunuz cocuk bilmiyorum ama, annelik cok ayri birsey gercekten, umarim yakinda tadarsiniz bu duyguyu

Esmerimsin, umarim kizmazsin biraz konunun disina ciktik benim yuzumden. Kusura bakma. Her mesaj yazisimda da cekindim acaba kizar misin konunu mesgul ediyorum diye ama gelinlik diyince bi garip oluyorum, tutamadim kendimi.

yok şimdi değil şuam eşimde ben de üniversite okuyoruz:)))))çocuğa kim bakacak:)))))))kv,kp istiyor biz bakarız diyor ama çocuğun yeri anne baba yanıdır,,kendi ailemde erken olduğunu düşünüyor.biz de elimize mesleğimizi alana kadar düşünmüyoruz yani 3 yıl kadar..hayırlısı artık..
ayy ne güzel ben de başkalarının çocuğunu bu kadar seviyorsam herhalde kendi çocuğum olunca onsuz 1 dk ayrı duramam gibi geliyor..benim tek korkum doğum esnası çok korkuttular beni bu konuda(((o yüzden hevesim hep kırılıyor(((((((((
ne güzel hep sizinle çocuklarınız yerim o pıtırcıkları

elleşmeyin esmerime:))))))))o şuan mario suylaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))))))))
kızma ama ben ilk defa bu konunu okudum ve sevgilinin adını mario diyince takma isim sandım güldüm biraz..aklıma oyunlardaki mario geldi de..şaşırdım ilk defa duydum esmerim

Son düzenleme:

Gercekten de cocuklar, hele ki bebekken anne babalariyla olmalilar. Olsun, hayirlisi, zamani gelince eminim harika bir anne olursun. Doguma gelince, bazi bayanlar gercekten cok zor dogum yapiyor ama benim iki dogumum da normaldi ve kolaydi. Hatta kucuk oglum, 4.400 kilo dogdu normal dogumla ama fazla zorlanmadim. Sanirim herkese gore degisiyor. Ben sansliydim bu konuda. Bir de hamileyken bol yuruyus yap dedi doktor, gercekten doguma kadar her gun bol bol yurudum. Faydasi olmustur sanirim. Cok korkarsan sezeryanla dogum yaparsin.

canim en son konunu okudum da cok üzüldüm
vaktim olmadigindan diger konularin hepsine bakamadim tek bu benim dikkatimi cekti
mario arayis icinde belki müslüman olur diye yazmissin onu merak ettim oldumu müslüman?

bunu neden soruyorum belki ailen o yüzden istemiyordur hani türk olmadigi icin degil müslüman olmadigi icindir.
bu ara almanyanin neresinden sin? bende almanyadan tr ye gelin geldim de :)

benim ablami hatirlattin bana oda bir almanla tanismisti ilk basta cok mutluydu ve annemi dinlemedi gitti onla beraber, sonra pisman oldu ama hala da ayrilamiyor ve oda müslüman olmadi tabiki!
kisacasi sunu söyleyim ailen ile arani bozma ne olursa olsun sonucda ailen gene sana destek cikacak bundan hic süphen olmasin senin icin korkuyorum, diyeceksin beni tanimion bile ama ablami gözümün önüne aliyorum yasantisi hic iyi degil hic kimsenin de o dereceye gelmesini istemiyorum

beni sakin yanlis anlama ama üstüme bir mesuliyet düstü mecburum söylemeye bir müslüman kizi gayri müslim yani müslüman olmayan biri ile evlenemez haramdir o yuvadan dogan cocuklar zina cocuklari oluyor bence seni seviyorsa mario, birde din arayisinda diye yazmisin ona dinimizi ALLAHin emirlerini Efendimiz sav hayatini anlat, belki etkilenir aradini insaALLAH bulmus olur! bir tas ile iki kus vurmus olursun bakarsin ailende razi olur hem onun müslüman olmasina vesile olmus olursun hem ahirettini ve bu yuvadan dogacak cocuklari kurtarmis olursun...

ALLAH seni dogru yoldan ayirmasin insaALLAH...

evet super mario...

evdeyiz simdi ama o icerde yatiyor biraz kirgin bana..halen teredut icindesin ve ailene gidip gitmemeyi dusunuyorsun dedi..

yanimda dik duramiyosun emin degilsen git dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…