Çok kötüyüm. ..

bakın namusa laf suçtur. bilişim suççu. kelimelerinize dikkat edin. eğer biri çıkıp bu namusuma laf etti diye şşikayet etse başınız ağrır.
alttaki kırmızı yeri okuyun
Irkcilik yapmak daha buyuk suc.tuncelililer dava acsa kazanir.demet akalina dava acilmisti diyarbakirlilara laf soyledigi icin hatirlatirim..

Canım bozulmakta haklısın ama yanlış anlamışsın ..
Adam belli patavatsız densiz bir kelime etmiş o kadar ..

Açacağım zaten onun için ses etmedim..
Yazsın yazsın. .
Mahkeme celbi eline geçince neler yazacak ..
Bence onu tehdit edicegine mudurune ayar cek adam gibi konussun...bu mahkemeye veriyorum vericem ahada verdim geyiklerinden biktim bu sitede..birileride beni veriyordu hala bekliyorum..

Sizin sinirleriniz bozulmus, hayati bu kadar dramatik yasamayin kendiniz diyorsunuz patavatsiz adam lafin nereye gidecegini bilememistir alindiysaniz soguk davranip uzaklasin cok abartilacak bir sey yok, bakin calisma arkadaslariniz bile tepkinize sasirmis baska bir sey mi oldu diye sorgulamislar demekki bir art niyet gorulmemis. Biraz dinlenmeye ihtiyaciniz var belkide

petavatsızca konuşmuş ama
sizde yıllardır peşinizden koşan sizi yasak ilişkiye zorlayan biri gibi bahsetmişsiniz
abartmayın bu kadar bence
tekrar ederse davranışları uyarırsınız
olmadı şikayet edersiniz..

Tamam mahkeme de anlatırsin bunlari.
Namus a dil uzatmak çok ayrı bişey.
Mahkeme de de bu kdr konusabilecekmisin acaba.
Bugün iş yerinden izin alıp sadece senin için önce karakola ardından savcılığa gideceğim
bencede gıt , senden korkacagımı mı dusunuyorsun ?
senın ettıgın hakaretler ortada bnm sahsıma ve tuncellılerle ılgılı tum yazdıklarından dolayı bende senı mahkemeye verırım o zmn gorusuruz cnm hadı bye
ayrıca butun ettgın hakaretlerı fotografladım , haberın olsun

Off.. Hakaretler arasında açık orantısızlık (okuyabildiğim kadarıyla) var. İlk fiili Lorin işlemiş. Artık karşılıklı hakaret denip geçilmiyor, zamanlama ve orana bakılıyor. Şu durumda Karmakarisik 129/3 uyarınca ceza almaz, Lorin ceza alır.
Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…