Çok kötüyüm. ..

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Agliyorum su an
Isyerimde bi müdürüm var.
Evli ayrıca sevgilisi var. 30 yıldır. Sevgilisi ilk aşkı imiş. Eşi ile ailesinin zoru ile evlenmiş . Eşini annesi bulmuş yani. Ama sevgilisine 30 senedir kopmamis. Şimdi boşanıyor.
Hepimiz biliyoruz. Eşi de biliyor.
Ama adam o kadar saf ki. Cok patavatsiz. Dengesiz. Ne dediğini bilmiyor çoğu zaman.
Is hal olmuşum diyor kafayı hafif yemiş gibi.
Neyse bizi ilgilendiren bu değil
Az önce kahvaltı yapıyorduk
Bi abla börek yapıp getirmiş ayrıca hamur işi falan da var
Biri ben şu poğaça yi test edeyim dedi
Biri ben şunu. Bende dedim ki böreği test edeyim ama mudur de börek istedi . Ben sana başka bi şeyi test ettirece gim dedi herkesi içinde. O kadar bozuldu m ki.
Kalktım hemen masadan.
Kendimi suçladım hemen. Yanlış anlaşılmasın sarı belime kadar uzun saçlarım var 175 boyunda bakımliyim. Kesin makyaj yapıyorum yada kendime dikkat ediyorum diye böyle oldu. Kotu kötü gitsem dikkatini çekmezdim belkide. Suç benim.
Evliyim. Eşimle sorunlarım da olsa esimi çok seviyorum. Asla böyle olayların içine giremem ben.
Eşimle küs de olsam asla asla evli iken böyle yanlış islere girmem.
Devlet memuruyum istifa etmeyi düşünüyorum yada calistigim bankanin subesini degistirmeyi. ama su an ki isim şubem çok rahat. Evime çok yakın. Ayrıca ev aldık borcu var. Offf ne yapacağım ben.
Aynı masada olduğumuz abla beni lavaboda ağlarken yakaladı az önce. Anlattım sen yanlış anladın diyor. O adam sevgilisini çok seviyor için rahat olsun ama densiz dedi. Art niyeti yoktur diyor. Hiç seni subede tek başına yakaladı mi filan diye sordu. Allah için en ufak öyle hareketi olmadı. Eşimle De tanışıyor.
Offf be ne yapacağım ben..........
 
Ne patavatsiz boş insan var allahim yarabbim.. sizin yaptığınız yanlis birsey yok her boş insan icin canimizi sıksak inanin bu hayat çekilmez olur o yüzden gerekli mesafe ve tavrı koyun müdürünüze karşı
 
Adam densiz, sizinle ne ilgisi var, bu kadar olayı dramatik hale çevirmeseydiniz şimdiye kimse konuşmazdı bile olayı.
Hiç bir şey olmamış gibi işe devam edin, böyle olunca; güçsüz imajı çizince hiçbir şey daha iyi gitmeyecek.
Fiziğiniz, dış görünüşünüz yüzünden olmadı, kendinizi suçlamanın da bir alemi yok. Adam lafının nereye gideceğini bilmeyen gereksiz bir insanmış o kadar.
 
Sakin olun öncelikle. Adam zaten dengesizmis siz onun lafını neden onemsiyorsunuz ki. Adamla ayni ortamda bulunmayın, iletişimi en aza indirin ya da şube değiştirme imkânınız varmış değiştirin. Ama bir densiz için uzmeyin kendinizi lütfen, değmez.
 
eşine desene bunu bi
 
takmayın kafanıza saçmalamış, eminim ki sizden başka farkeden olmamıştır. siz de hassassınız herhalde alınmışsınız.
bir daha olursa, ben hoşlanmıyorum bu sohbetlerden deyin.
bakımlı olmakla ne alakası var.
 
Adamın ne kadar patavatsız olduğunu söyleyen sizsiniz.
Nedir bu kadar alınmak.
Bir de şu çok irite etti beni..
Sürekli eşimle küs olsam da yapamam, eşimi seviyorum diye birkaç cümle kurmuşsunuz.
Elbette ki evliyken olmaz.
Eşinizi sevmeseniz de olmaz..
Niye böyle düşünüyorsunuz benim aklıma bile gelmez kendimi bu şekilde savunmak,,
 
Müdür patavatsızlık yapmış
Siz niye kendinizi suçluyorsunuz ki?
Bakımlı olmamız erkeklere bizi taciz etme hakkını vermez.
 
Beni anla
Kendimi suçladım işte o an
Kendimi savunma ihtiyacı hissettim
 
Abartacak bişey yok ortada adam patavatsızmış zaten öyle de bir laf etmiş. Belki de lafın nerelere gideceğini düşünemedi...
 
Bunun için satırlarca kendini savunmaya çalışmışsın.
Adam densiz ve gereksiz konuşan biri. O anda "ne demek istiyorsunuz siz benimle bu şekilde konuşamazsınız" deseydin bak bir daha nasıl ayar çekiyor sana karşı.

Ayrıca önceki konularını düşünürsek ve bunun için lavaboda ağlayacak kadar sinir boşalması yaşadıysan senin psikolojik tedavi görmen gerekiyor diye düşünüyorum.
 

Siz zaten baştan ayağa yanlış fikirlere sahipsiniz. Şu belirttiğim yere bakın. Adam patavatsızlık yapacak, bende kendimi suçlayacağım öyle mi?

Yerinizde olsam, tepki gösterirdim, ve kibar bir şekilde müdürü sözlerinden utandırırdım. İşten ayrılmakmış, şube değiştirmekmiş falan ne kadar saçmalamışsınız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…