- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
-
eşim de ailesine çok düşkün canım, ne zaman onlarla alakalı bişey söylesem hemen lafı ağzıma tıkıyor. elbet görüyor yapılan haksızlığı ama yine de bişey diyemiyor. onun dışında zaten işten geç geliyor, hafta sonu da çoğunlukla bekarlıktan alışkanlık kahvede arkadaslarıyla. o yanımda olsa belki böyle hissetmeyeceğim.Esiniz sizin yaninizda degilmi size destek oluyorsa bosver kim ne demis ne dusunmus kendi hayatina bak umursama kimseyi oglunla mutlu olmaya bak insanlarin agzina bakarak yasanmiyor. Herkes kendinden sorumludur hayatta...
Demekki onlar seninle aile olmak istemiyor güzelim. Ayriyetten esin ve çocuğun var, onlar senin ailen. Gölge etmesinler başka birşey isteme. Takma kafaya. Hatırladım seni ,icguveysi vardı dimi apartmanda bi de. Bırak şunları ya, bak kaç oldu söylediğim. Sen yasamana ve tedavine bak.oğlum anaokuluna gidiyor zaten, benimde bikaç arkadasım var burada, ama aile gibi olmuyorki, biz ailemle çok bağlıyız birbirimize, öyle büyüdüm öyle alıştım burada da bunun boşluğunu yaşıyorum, yapayalnızım içim kocaman boşluk.
belimde değil canım kalbimde rahatsızlığım var. haklısın ama bu kadar üzülmeyle bende hastalık bulacağım diye korkuyorum, elimde değil çok takıyorum olanları.Sana neden birşey olsun. Belinde hastalığın vardı değil mi senin yanlış hatırlamıyorsam. İnsanlar kanseri yeniyorlar. Benim arkadaşım verem i yendi. Çaresiz düşünme hemen. Kafaya taktikca hastalığın artar hem. Bırak boşver onları.
sizi çok iyi anlıyorum annemçok doğrucu ve iyiniyetli olduğu halde babamın ailesi hep annemi dışladı tabi ben ve kardeşlerimde babam biizm yanımızda olmadı hiç 23 yaşına geldim hala sülale içinde kendimi bir hiçolarak görüyorum ama umursamıyrum çok üzücü bir durum ama boşverin değemeyn insanlar allah nasılbiliyorsa öyle yapsın eşiniz destekoluyorsa taşınma şansnız varsa onlardan uzağa taşının yeni çevreler edinin onları sizde yoksayıno kadar yalnızım ki...ailemden uzakta, sığınabileceğim tek liman 5 yaşındaki oğlum. bu yalnızlık hissi beni öldürecek, eşimin ailesiyle aynı binadayız, hepsinin bana cephe alması beni o kadar üzüyor ki; haklıyken haksız olmak, tek başına bırakılmak beni mahvediyor. kayınvalidemin, görümcemle ikiyüzlülükleri eltimle aramı bozup onun yanında olması, beni dışlamaları... Allah kimseye yaşatmasın bu dışlanmışlığı.. oğluma çok üzülüyorum bu hayatta etrafında sadece ben varım, o küçücük kalbiyle hep benim yanımda Allah ayırmasın inşallah ama ona da kötü davranıyorum istemeden. yaşadıklarımın hıncını ondan çıkarıyorum istemeden... üzülüyorum sonra, şuanda bile ağlıyorum. kimseye bi kötülük yapmadan ben kötü oldum... kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben. kalp hastasıyım ben, bu kadar üzüntüyle yakında kanser olacağım diye korkuyorum, herşeyi içime atıyorum... bana bişey olursa oğlum ne olur diyorum, eşim asla vermez aileme burda kalırsa oğlumu da dışlayacaklar hep...
canım benim, senin ve annen içinde çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. şimdilik buradan taşınma olasılığımız yok ev aldık ama 8 yıla yakın borcu var, onu ödeyebilmemiz için burada kalmamız gerekiyor. kendimden çok oğluma üzülüyorum, hiç istemediler sevmiyorlar oğlumu insanları görünce o kadar iyi rol yapıyorlar ki... Allah ıslah etsin..sizi çok iyi anlıyorum annemçok doğrucu ve iyiniyetli olduğu halde babamın ailesi hep annemi dışladı tabi ben ve kardeşlerimde babam biizm yanımızda olmadı hiç 23 yaşına geldim hala sülale içinde kendimi bir hiçolarak görüyorum ama umursamıyrum çok üzücü bir durum ama boşverin değemeyn insanlar allah nasılbiliyorsa öyle yapsın eşiniz destekoluyorsa taşınma şansnız varsa onlardan uzağa taşının yeni çevreler edinin onları sizde yoksayın
canım benim, insanlar kayınvalidelerine bayıldıkları için değil mecburiyetten yakınlarında oluyorlar, en azından benimki mecburiyetten, maddi olarak ayrı eve çıkabilme şansım olmadığı için burada yaşamak zorundayım, eminim benimle aynı durumda olan çok insan vardır.Biz kadınların en büyük hatası kv ile aynı çatıda yakında yaşamak .millet aya gidyr biz yaya:)
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. inşallah...Guzel Mevlam size ne güzel bir evlat vermiş. Ben de annemle arkadaş gibiyim. Anneannemin vefatından sonra onun için arkadaş kardeş sirdas oldum. İnsanlara ne kadar iyilik etseniz de yaranamazsiniz. Siz guclu olun sukredin ve oglunuza sarilin. Bosverin disarida kalanlari. Siz guclu olunca onlar birbir kapinizi calacaklar emin olun. Ins. sagliginiza kavusursunuz.
Takma boşver. Bi de kalpten rahatsizmissin. Aaaa , senin canın daha kıymetli.belimde değil canım kalbimde rahatsızlığım var. haklısın ama bu kadar üzülmeyle bende hastalık bulacağım diye korkuyorum, elimde değil çok takıyorum olanları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?